Modlitba za trpezlivosť

26. nov 2021

Prosim vas mate nejaku modlitbu za trpezlivost pri dietati? Uz som taka zufala z toho vreskotu,ze sa bojim ze stratim nervy. Nikdy som sa nemodlila, ale uz naozaj neviem co robit,ked moje babo place -vresti, vresti a vresti na nevydrzanie ...

janai1
26. nov 2021

Dnes to tu je fakt zábavné 👍🏽

zirafienka
26. nov 2021

@janai1 to je dôsledok dlhých zimných večerí 😂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mimahe
26. nov 2021

Ahoj,ja sama som matkou 3detí a viem čo prežívaš..ak sa naozaj chceš modliť a nepoužit modlitbu ako neaku mágiu alebo kuzlo,tak stačí ked otvoríš svoje srdce a budeš hovoriť k Bohu,ktory naozaj existuje,vie čo prežívaš a miluje ťa bezpodmienečnou láskou a chce ti pomôcť... to nám aj dokazal..stačí sa pozrieť na kríž...posielam ti tu teda modlitby a prajem ti ,aby si uvidela ich ovocie...to ti zo ♥️želám

autor
26. nov 2021

@janai1 co je zabavne na tom,zeod zufalstva chcem skusit vsetko? Alebo je zabavne, ze nechcem stratit nervy a smarit dieta do postielky, ked mi reve 4 hodiny? Strasne zbytocny komentar. @zirafienka a tento takisto.

greta2017
26. nov 2021

A neprestane ani ked ho pomojkas? Ked sa napapa ani nic? Ake je stare? ...najprv by som riesila ci je ok po zdravotnej stranke. Ci ho nieco neboli...najcastejsie samozrejme prdiky a brusko sposobuju vreskot u mrnusov

janai1
26. nov 2021

No tak ak toto myslíš vážne tak to je ešte horšie...

autor
26. nov 2021

@greta2017 viem,kde je problem, bohuzial len cas. Jedno,kolko mojkam, cely den uspavanie kojenie uspavanie kojenie, proste place. Ja hladam sposob, ako nevybuchnut s nervami, som nanho sama a nevladzem uz.

autor
26. nov 2021

@mimahe dakujem. Spoluziacka z vysky nasla vnutorny klud,ked sa zacala modlit. Neviem, ci magia, ci nie, no ak mi to pomoze, budem vdacna.

autor
26. nov 2021

@viestta vacsinou suhlasim s tvojimi nazormi, lebo si taka priama a necicikas nikoho, hoc niekedy az moc. Ja som velky nervak a vybusna povaha, nechcem to smerovat na dieta, ale uprimne,to, ze to ma kazda, to mi na nervy nepomoze. Do puberty daleko, nechcem stratit trpezlivost uz teraz.

fineta
26. nov 2021

Určite modlitba pomôže. Pokojne stačí vlastnými UPRIMNYMI slovami. 😇

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
taga
26. nov 2021

Neviem, ci rozumiem spravne - to mas malinke babatko? Poloha tigrik, mojho v minute utisila vzdy

autor
26. nov 2021

@viestta ja som uz pocitala aj po nemecky, aj do vedlajsej izby predychat.. mne ten rev nedal, nemohla som. Spoluziacke velmi pomohlo, ked sa zacala modlit, mozno to monotonne odriekanie prinasa klud - ja som po ocovi nervak, nechcem, aby to moje dieta odkukalo odo mna.

autor
26. nov 2021

@nikolka1986 asi by som vyslopala kazdy den za flasu

autor
26. nov 2021

@taga ano, male babo. Skusala som tigrika,na seba, uz vsetko..asi aj keby som to dieta zavesila dolu hlavou, tak sa mi po 10 minutach spanku preberie s vreskotom...

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mirage
26. nov 2021

@zirafienka vecera a vecer je rozdiel..

nusyk
26. nov 2021

Modlitba nie je nikdy zly napad🙂a vies co skua sa modlit normlane nahlas ked uapavas..s bobcom.na rukach a potichsie hovor,hojdaj a dychaj.ja ta uplne chapem ,tiez som nervak.inak ste skusili uz vsetkp?fitloptu,zabalit do deky,biely sum,v kociku?obe moje deti su katastrofálni spaci:tazke a dlhe zaspavanie,kratky a prerusovany spanok.

autor
26. nov 2021

@nusyk vsetko, vsetko som skusala. Loptu, kocik, vsetky zvuky z appky, nielen sum, zabalit, odbalit (kope ako kobyla v perinke).. zaspi akurat vtedy, ked dam do overalu, ze ideme von - a v kociku, ale iba ked ideme von. Doma ani nahodou, ani pod otvorenym oknom...

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mikadooo
26. nov 2021

Skús ho šupnúť do šatky/manducy a potancuj si jemne, alebo aj viac😁, kľudne k tomu zaspievaj. Kľudne aj modlitbu... Čokoľvek čo ťa upokojí. Ja som mala druhé dieťa ako klokana, stále na mne, ináč bolo zle. A ja som musela byť stále v pohybe. Čiže som jedla na stojáka, varila som ani neviem ako, asi bokom od sporáku, cikanie tiež bola zábava... Viem že večer keď už staršia spala, tak som chodilae po obývačke a telku pozerala raz z pravej strany raz z ľavej 😄. Neviem aké je babeno veľké, či nemá trebárs skrytý reflux, alebo zuby alebo boľavé bruško... 🤷. Držím palce ❤️❤️❤️. Nech už nájdeš akýkoľvek spôsob.

nttnnt
26. nov 2021

a nie je jednoducho hladne ked sa ti vkuse budi a pises ze kojenie uspavanie dokola? alebo v com je teda ten problem???moj maly tiez doma nepospi len vonku v kocari tak doobedu chodi s babkou pripadne idem ja ked mam popredu navarene a poobede s nim cadram zas ja, no ale ked sme doma jak dneska, ze prsi, tak aspon vobec neplace zabavame sa hrackami a kadecim a je spokojny lenze moj je na umelom mlieku tak viem presne kolko a ako mi zje, predtym ked som odsavala svoje tak som videla ze z tych prs som horko tazko vyzdimala z oboch na jednu davku preto ma to napada ci ho zasytis ci zato neplace.