Minulé životy

ishoney
25. feb 2024

Ahojte, zaujímalo by ma aký máte názor na váš Minulý život. Teda ak na to vôbec veríte alebo máte pocit že niaku chvíľu alebo situáciu ste už zažili 🙂

julka828
25. feb 2024

@ishoney verim na minule zivoty. Precitala som o tom kopu svedectiev a knih. Zial ziadny svoj minuly zivot si nepamatam. Ale citim ktory ludia v nom opatovne hraju dolezitu ulohu. Proste to viem 🙂

cicuca
25. feb 2024

@ishoney verim v minulé životy a pár si ich aj pamatam

13uzivatelka11
25. feb 2024

Verím na minule životy, zatiaľ si nepamätám na žiadny, ale myslím si že môj syn mi niečo z minulého života povedal minule dáku spomienku, ale neviem to potvrdiť, že to bolo naozaj ono. 😀

tinka2233
25. feb 2024

Ja verím na minule životy a hovorí sa, že ľudia s ktorými si pokrvne spojená su súčasťou všetkych tvojich životov a tí odtatní ti vstupuju do života podľa dohody ktoru si uzatvorila s každou jednou dušou. Dohoda s každou dušou to je môj manžel odkedy sme sa stretli to cítim. A ku tej pokrvnosti vždy vravim a doma sa na tom smeje že ja som kedysi bola matka mojej mamke 😀

lubkovaandrejka
26. feb 2024

@cicuca a co konkretne si pamatas? 🙂 ako si si na to spomenula?

lubkovaandrejka
26. feb 2024

@julka828 vies odporucit nejaku dobru knihu?🙂

lubkovaandrejka
26. feb 2024

@ishoney ja som bola na regresnej terapii,takze viem o svojom jednom zivote. Zatial. 🙂

kulumulu123
26. feb 2024

@ishoney ano verim a o niekolkych aj viem ake bi a kde boli...
Niektori ludia su sucastou niekolkych mojich zivotov ini neviem...

ibatanecnica
26. feb 2024

@cicuca vážne? a čo konkrétne si pamätáš? Čo si robila, kým si bola?

ibatanecnica
26. feb 2024

@lubkovaandrejka a kde si bola na regresnej?

svokrinjazykmonika
26. feb 2024

@ishoney verím. Ale osobný zážitok nemám žiadny

julka828
26. feb 2024

@lubkovaandrejka zivot po zivote urcite

lubkovaandrejka
26. feb 2024

@ibatanecnica vies co v BA to robi kamaratkina kamaratka, ale iba v takom svojom kruhu najblizsich, ona sa tym nejak nechvali,ze to robi.

ibatanecnica
26. feb 2024

@lubkovaandrejka písala som ti správu

hiro
26. feb 2024

Celkom by ma zaujimalo ako tato teoria funguje. Takze na svete doteraz zilo zo 120 miliard ludi. Po mnoho rokov sa populacia zvysovala takze niektori povedzme sa prevtelili niekolko tisicov krat a niektori mali prvy zivot. No a predpoklad je ze populacia zacne klesat - takze nielenze nevyjdu tela pre tych co by mali zit prvy zivot ale aj ti co uz mali tisice zivotov tak uz bud budu cakat hrozne dlhy cas alebo sa na nich telo uz vobec neujde, dobre to chapem?

kulumulu123
26. feb 2024

@hiro toto zial chapes trocha tou nasou zemskou logikou....
Ono cas je velmi relativny pojem... Tu na zemi prejde 1000/2000 rokov co sa tebe ako smrtelnikovi moze zdat ako nekonecno.... Tam na druhej strane je to uplne inak sa casom tam 1000/2000/10000 rokov nehra ziadnu mega ulohu aspon v tom zmysle ako tu v nasom....

kulumulu123
26. feb 2024

@hiro a dusa sa vteluje zvierata rastliny ludia...
Je to trosku komplexnejsia tema ako teraz som jano v dalsom zivote budem fero a potom budem zuza alebo tereza.....

ibatanecnica
26. feb 2024

@hiro ja som všeličo čítala na túto tému. Ono to podľa toho nie je tak, že akonáhle zomrieš, hneď sa prevteľuješ.

monikkatt
26. feb 2024

@ishoney neverim ale je to zaujimava predstava ze by take nieco mohlo byt

stanulienkat
26. feb 2024

Neverim

tesi56
26. feb 2024

Ahojte, ja na minulé životy verím. Od detstva sa mi občas nejaký ukáže. Vidím minulé životy aj u iných, keď sa ma pýtajú na nejaké súvislosti. A už robím aj regresné terapie, aby ľudia sami mohli vidieť tie prepojenia a súvislosti.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
liusa82
26. feb 2024

jasné že verím.Nič nie je náhoda prečo sme tu práve my a nie niekto iný za nás.Sem na zem sa chodí odpykávať si v úvodzovkách resty z minulých životov.S osobami s ktorými sme uzavreli tzv dohody medzi dušami.Takto našim rozumom sa to zdá somarina a nelogické.Ale proste tomu verím.To máš tak isto,ako ked niekto bud verí v boha alebo nie.Nemyslím si že všeky tie knihy a výpovede ludí dosť totožné ked sú v regreske je iba výmysel.

ishoney
autor
26. feb 2024

@hiro predpokladá sa že keď človek umrie tak jeho duša príde znova na svet za 100 rokov

kulumulu123
26. feb 2024

@ishoney nie je pravda.... Niektore duse sa vracaju rychlo do par rokov ci aj mesiacov ine su tam oooooovela dlhsie ako 100 ci 200rokov....

0silvia0
27. feb 2024

@ishoney duša vraj musí počkať na ten správny okamih, kedy sa znova prevtelí. Celý proces je vysvetlený v knihe Zasvätenie od Elisabeth Haich. V skratke tam ona vysvetľuje, že duša musí počkať na časové obdobie podobné tomu, kedy zomrela v minulom živote.

cicuca
27. feb 2024

@lubkovaandrejka
@ibatanecnica
Tak pamatam si celkovo 3. Prvý keď som úplne prvý krát prišla na zem. Jeden bol velmi turbulentny a tragicky, prišla som v ňom o dcerku, ale tento život sa obd tešíme, že mozeme spolu bezpečne žiť a tretí bol velmi prijemny a pokojny. Každý jeden má svoj príbeh a mám to ako živú spomienkymu. A životy sa mi tak pripomenuli. Prvý, keď som sledovala jeden tarotový výklad a velmi mnou zarezonoval. Druhý, keď sme sa boli prejsť s dcérkou blízko miesta kde je v lese pamatnik. Dcerke sa otvoril prvej a spolu sme si ním prešli a treti, je taky, že vždy ma to tahalo k také u pokojnemu životu, ako som žila. Vo vsetkych 3 som vlasnte sledovala emočnú stopu a postupne som sa rozpamatala.

ibatanecnica
27. feb 2024

@cicuca zaujímavé, nepoznám nikoho kto si pamätá predchádzajú ce životy.

h2
27. feb 2024

@hiro To bude tým, že niektorí ľudia boli predtým napríklad hmyz. Alebo kravy, alebo sliepky, alebo svine... 😁

ibatanecnica
27. feb 2024

@h2 a niektoré sú svine asi stále, sa v tom zdokonaľujú byť lepšou a lepšou 😂, to len na odľahčenie