Ahojte kočky chcela by som vás poprosiť na inšpiráciu nejaké dievčenské mena kľudne aj nezvyčajne. 😃 môžu byt aj chlapčenské
Čo hovoríte na meno pre dievča Dalia ?
Ďakujem 🙂
Ahoj, ja odkedy som zistila ze cakam dievcatko tak som premyslala neustale nad menom. U chlapca som mala vybratch asi 5 mien, kde u dievcat ledva 2..Nechcela som typicke slovenske , ale ani nie moc extravagantne. Nakoniec sme sa rozhodli a dali sme meno Zara :D
My sme vyberali slovanské...a máme doma Ladu a Jasnu...zvazovali sme aj Živa, Tara, Milada. Z chlapčenských sme mali Radovan, Vratko, Jan, Ratibor, Radim
Dalia je pekné len ja uz to mam znechutene z relacie zachranarik na tv rik 🙈
@lexi245 my mame Isabella, Charlotte a Zoe Annabella
My sme vyberali medzi: Hana, Lea, Paula, Perla a Diana. Nakoniec máme Dianu. Páči sa mi aj Amia alebo Tamia
@lexi245 my mame Natalku💖...ale lubia sa mi aj Barbora, Kristinka a z chlapenskych Simon Tomas...nelubia sa mi a neznasam tie,, nezvycajne, mena... Blee 😎
Ja mám Rebeku...🙂
My mame doma Tatianu, to sme hned vedeli, ze dievca bude Tatiana. Keby mam este jednu dceru, bola by Marina, alebo Kamila. Ale niekto tu spominal Živu, Jasnu, to su krasne mena. Chlapca mame Branka, len Branko, chcela som Vratka, alebo Ondreja, nepreslo😁
OLIVIA♥️
@lexi245 synovia su Šimon a Jakub. Ak by boli dievcata - Nina a Natalia.
Nepacia sa mi zahranicne mena. Na Slovensku mame vela krasnych mien.
Martinka 😉 myslím že ich nie je tak veľa, je to pekné meno a má aj na pekný dátum meniny 😀
My budeme mať Alexandru ♡
@lexi245 ja som chcela Marínu u partnera meno neprešlo
@lexi245 Dahlia je super,ale hovorí Ti niečo V Dahlia?
@lexi245 Black Dahlia. Sorry.
My máme Valentinku❤️
Mne sa pacia slovenske: Elena, Zina, Tana, Stela
Nahovárajú má aj na meno Olívia. Je to pekne meno ale ako jej poviem inak ? Oli? To mi príde chlapcenske 😃
@vektricka16 Blee je pekne mono...... hihihi..... 😉😊😁
Dalia sa mi páčia.
Máme Emily.
Ja som chcela Elisu, Grétku, Hannu alebo Nikoletu
Mne sa neskutocne paci meno Ella-tak sa bude volat aj moja dcera a este celkom aj Emily
Moje baby sa volajú Anikó a Csilla
Kebyže mám chlapca, volal by sa Peter
Alessia
Ja mám Elissu a Timeu.
My máme Matúška, dievčenské sa mi páči Marlenka.
Mne sa hrozne moc paci meno Lydia, Nellia, Naria 🙂