Oplatí sa to kúpiť ? Sú tie sirupy chutné ? Ďakujem za všetky odpovede 🙂
my sme spokojny 😉
moji rodicia to maju to viac ako rok. ak mate radi sodu, tak sa to oplati, aj ked podla mna sa ta bombicka dost rychlo mina. sirupy mame 2, nikto ich nepije (ale su celkom dobre, len sme neni moc na sladke) a su dost silne. staci ich naliat malo. nemozem napisat, ze je to super vec, ale neni to ani zle.
Ahoj, aj my mame a sme spokojni 😎 Oplati sa hlavne v lete 😎 Aj sirupy su fajn, my pre deti davame domacu stavu z ovocia 😉
mame a pijeme 😀 a podla mna staci davat polovicne mnozstvo sirupu nez je uvedene, bohato to staci 😉
Moja manzelka bude mat onedlho narodeniny a rozmyslal som, ze by som jej ho kupil, ked sme boli v obchode videl som, ze na neho pokukuje. Ale neviem ci to bude vhodny darcek, co vy na to? Mozno by sa to hodilo aj mne do roboty. 😝
nevim ci je tvoja manzelka detajlistka ako ja, ale mne sa strasne zapacil tento http://www.sodastream.sk/pristroje/crystal-red-1 mam moderne zariadenú domacnosť a tam by sa skvelo hodil, aj ta flasa je taka ina. uvidis, ale darcek je to určite dobrý
ja ti radím ako žienka v domácnosti...a teda keby som dostala taky darcek ja rozhodne by som bola totalne happy... nechces to navrhnut aj mojmu manzelovi @5rasto ?
moja mama to od nas dostala minuly rok na Vianoce a pochvaluje si (ale robi len sodu).
A veru za darcek v podobe kuchynskeho spotrebica by som muza nepochvalila, darcek ma byt pre mna a nie pre domacnost. Ako spolocny darcek - povedzme na vyrocie svadby - no, budiz, ale na narodeniny teda rozhodne nie.
Je to super vecicka, pretoze nenosim tazke flase z obchodu ale urobim si vodicky sama v pohodli domova.
baby to co je za teoriu ze kupujem to aby som si robila bublinky v pohodli domova?? stejne je kazda z nas denne v obchode... takze nevidim problem kupit aj flasu vody alebo mineralky. a hlavne je dost podstatny rozdiel ked si spravite "umele" bublinky do chlorovej vody a teda zdravotny benefit je nulovy- ba priam je to este skodlivejsie, kedze tie "umele" bubliny su fakt velke a drazdia sliznicu aj ust aj zaludka.. oproti tomu su tu mineralky, ktorych je na trhu mnozstvo a kazdy si moze vybrat podla zlozenia aku prave potrebuje..
Baby rozmyslam nad kupou sodastreamu ale nerozumiem co mi k tomu treba. Kupim si ten sodastream a este k tomu nejake bombicky? Tie su bezne dostupne? Kolko cca stoja a na kolko vydrzia? Ine mi nic netreba?
Treba menit tie bombicky alebo si tam dat dorobit len plyn? Kde sa to da dorobit prosim vas?
@bonnie2 je tam jedna velka "bombicka". tu kupis hned pri nakupe sodovaca. vymienaju ju v napriklad predajniach nay, tpd, ale aj v mensich domacich potrebach. donesies staru prazdnu a za 7e ti daju novu plnu. nam vydrzi dost dlho lebo si nesytime vodu na maximum, robime len jemne perlivu
Ta hlavna bombicka je uz v baleni s tym sodastreamom ano?
@bonnie2 mame to uz tri roky a pravidelne pouzivame, takze spokojnost. najlepsia je soda s domacim bazovym sirupom, platkami citronu a vetvickami maty
ale je fakt, ze najprv sa popytaj kde to u vas vymenis. nech nemas starost.
ta prva bombicka tam tusim nie je, uz sa nepamatam. ale to ti povedia v predajni.
a aby som nezabudla, sirup sa nedava do flase v ktorej sa robi soda...
ahojte nema niekto na predaj pouzity sodastrim dakujem
Ahojte, uvažujem o kúpe. Kto máte, ste spokojné alebo iba zavadzia v kuchyni?
Ja som za. Netreba nosiť z obchodu ťažké fľaše a dokážem si vyrobiť aj sodovku.
@klavesnica1 veď aj mne sa to pozdáva, naši pijú sladené minerálky, ja jemne perlivu vodu, takže fľaše stále vlacime domov a potom toľko odpadu - plastov je z toho 🤔
A podľa stlacenia si dokážeme urobiť či viac či menej sytenu vodu. To je výhoda lebo aspoň hrdlo nebude bolieť. 🙂
@klavesnica1 tak to je super, lebo máme radi len jemne sytenu vodu.
Ja stláčam aj 5 krát, stále sa mi zdá málo.
áno máme ho rok a je to super vec 🙂