Máte skúsenosti so Sodastream?

minnie55
1. máj 2011

Oplatí sa to kúpiť ? Sú tie sirupy chutné ? Ďakujem za všetky odpovede 🙂

gwenni
1. máj 2011

áno máme ho rok a je to super vec 🙂

zucha
1. máj 2011

my sme spokojny 😉

berus222
1. máj 2011

moji rodicia to maju to viac ako rok. ak mate radi sodu, tak sa to oplati, aj ked podla mna sa ta bombicka dost rychlo mina. sirupy mame 2, nikto ich nepije (ale su celkom dobre, len sme neni moc na sladke) a su dost silne. staci ich naliat malo. nemozem napisat, ze je to super vec, ale neni to ani zle.

paulap
3. máj 2011

Ahoj, aj my mame a sme spokojni 😎 Oplati sa hlavne v lete 😎 Aj sirupy su fajn, my pre deti davame domacu stavu z ovocia 😉

denduska
3. máj 2011

mame a pijeme 😀 a podla mna staci davat polovicne mnozstvo sirupu nez je uvedene, bohato to staci 😉

mirka414
23. jún 2014

Ja som prave kupila a celkom sa mi to na leto pozdáva 🙂

5rasto
14. aug 2015

Moja manzelka bude mat onedlho narodeniny a rozmyslal som, ze by som jej ho kupil, ked sme boli v obchode videl som, ze na neho pokukuje. Ale neviem ci to bude vhodny darcek, co vy na to? Mozno by sa to hodilo aj mne do roboty. 😝

klarika115
24. aug 2015

nevim ci je tvoja manzelka detajlistka ako ja, ale mne sa strasne zapacil tento http://www.sodastream.sk/pristroje/crystal-red-1 mam moderne zariadenú domacnosť a tam by sa skvelo hodil, aj ta flasa je taka ina. uvidis, ale darcek je to určite dobrý

petra_maminka
30. aug 2015
Používateľ petra_maminka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od petra_maminka.

ja ti radím ako žienka v domácnosti...a teda keby som dostala taky darcek ja rozhodne by som bola totalne happy... nechces to navrhnut aj mojmu manzelovi @5rasto ?

vroni
30. aug 2015

moja mama to od nas dostala minuly rok na Vianoce a pochvaluje si (ale robi len sodu).
A veru za darcek v podobe kuchynskeho spotrebica by som muza nepochvalila, darcek ma byt pre mna a nie pre domacnost. Ako spolocny darcek - povedzme na vyrocie svadby - no, budiz, ale na narodeniny teda rozhodne nie.

klavesnica1
1. sep 2015

Je to super vecicka, pretoze nenosim tazke flase z obchodu ale urobim si vodicky sama v pohodli domova.

sovicka_sovka
29. dec 2015
Používateľ sovicka_sovka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sovicka_sovka.

baby to co je za teoriu ze kupujem to aby som si robila bublinky v pohodli domova?? stejne je kazda z nas denne v obchode... takze nevidim problem kupit aj flasu vody alebo mineralky. a hlavne je dost podstatny rozdiel ked si spravite "umele" bublinky do chlorovej vody a teda zdravotny benefit je nulovy- ba priam je to este skodlivejsie, kedze tie "umele" bubliny su fakt velke a drazdia sliznicu aj ust aj zaludka.. oproti tomu su tu mineralky, ktorych je na trhu mnozstvo a kazdy si moze vybrat podla zlozenia aku prave potrebuje..

bonnie2
24. aug 2017

Baby rozmyslam nad kupou sodastreamu ale nerozumiem co mi k tomu treba. Kupim si ten sodastream a este k tomu nejake bombicky? Tie su bezne dostupne? Kolko cca stoja a na kolko vydrzia? Ine mi nic netreba?

bonnie2
24. aug 2017

Treba menit tie bombicky alebo si tam dat dorobit len plyn? Kde sa to da dorobit prosim vas?

modrava
24. aug 2017

@bonnie2 je tam jedna velka "bombicka". tu kupis hned pri nakupe sodovaca. vymienaju ju v napriklad predajniach nay, tpd, ale aj v mensich domacich potrebach. donesies staru prazdnu a za 7e ti daju novu plnu. nam vydrzi dost dlho lebo si nesytime vodu na maximum, robime len jemne perlivu

bonnie2
24. aug 2017

@modrava tak ty to doporucujes? Ste s nim spokojni? Rozmyslam teraz kde by to menili u nas...musim sa popytat...

bonnie2
24. aug 2017

Ta hlavna bombicka je uz v baleni s tym sodastreamom ano?

modrava
24. aug 2017

@bonnie2 mame to uz tri roky a pravidelne pouzivame, takze spokojnost. najlepsia je soda s domacim bazovym sirupom, platkami citronu a vetvickami maty
ale je fakt, ze najprv sa popytaj kde to u vas vymenis. nech nemas starost.
ta prva bombicka tam tusim nie je, uz sa nepamatam. ale to ti povedia v predajni.
a aby som nezabudla, sirup sa nedava do flase v ktorej sa robi soda...

modrava
24. aug 2017

@bonnie2 este mam otazku od veci, pozeram z ktoreho mesta si... mate tu na mk skupinu?

bonnie2
24. aug 2017

@modrava dakujem.si mila...

modrava
24. aug 2017

@bonnie2 rado sa stalo :o)

markopolo
3. feb 2018

ahojte nema niekto na predaj pouzity sodastrim dakujem

stanka_s
5. nov 2018

Ahojte, uvažujem o kúpe. Kto máte, ste spokojné alebo iba zavadzia v kuchyni?

klavesnica1
5. nov 2018

Ja som za. Netreba nosiť z obchodu ťažké fľaše a dokážem si vyrobiť aj sodovku.

stanka_s
5. nov 2018

@klavesnica1 veď aj mne sa to pozdáva, naši pijú sladené minerálky, ja jemne perlivu vodu, takže fľaše stále vlacime domov a potom toľko odpadu - plastov je z toho 🤔

klavesnica1
5. nov 2018

A podľa stlacenia si dokážeme urobiť či viac či menej sytenu vodu. To je výhoda lebo aspoň hrdlo nebude bolieť. 🙂

stanka_s
5. nov 2018

@klavesnica1 tak to je super, lebo máme radi len jemne sytenu vodu.

hermionaaharry
28. dec 2018

Ja stláčam aj 5 krát, stále sa mi zdá málo.