Ahojte...😊
Mam ťažkú životnú situáciu,s manželom si neromieme už 2 roky celé zlé,spravil dosť zlých vecí atď....chcem odísť od neho na koľko má vyhadzuje atď....veľmi nemam kam ísť mám dcérku 2 r do škôlky nechodí nechať ju nemám kde čiže práca 0 bodov....no k veci chcela by som zavolať vestici a dozvedieť sa čo má čaká atď nemam stym skúsenosti nikdy som u žiadnej nebola ani som žiadnej nevolala ste tu také ktorej veštica po telefóne naozaj povedala pravdu? Poprípade to čo vám povedala sa vám splnilo?
síce veštím a verím tomu , ale veštica na telefóne , to asi nie .
Podľa toho čo píšeš , ťa nič dobré nečaká a veštenie nepomôže , to ani karty nemusím zamiešať .....
@cacianka no topiaci sa aj slamky chytá....niekedy cloveka pohltí taká bezmocnosť a neistota čo ďalej že sa človek spýta a utiahne na vec alebo temu na ktorú by si ani nepomyslel ,že raz ju bude rozoberať....ďakujem..😊😊
@lenocka12345 no to viem aj ja s tymto človekom nie...všetko by bolo jednoduché keby ma človek útočisko....
chápem ťa , len tu karty nepomôžu :(
@lenocka12345 asi. Nie už len sa dočkať nech mi dieťa je zrelé na škôlku ja do prace a zariadiť sa v môj prospech a dieťaťa...ďakujem Vám...😊
Len si davaj pozor aby ti neurobil decko,lebo potom uz tažko odides.Take tu boli,že si nerozumeli ale s nim spavala a otehotela..🙄
Chápem , aj ja som mala take pocity ale potom som si to racionalne vysvetlila - sama sebe
napiš SS dám ti na jednu kontakt
@retatka ja už 1 mám ...toho sa nebojím 2 roky spíme oddelene ja mám tak neuveriteľne ťažkú situáciu to je na dlho no ale som Vám vďačná všetkým za rady...😊
Si nešťastná, toto nedajú dokopy ani karty, ani choroba, ani rodina a spoločne dieťa už vôbec nie. Takže malé do škôlky, ty do prace a hybaj preč. Držím palce
@danielahamar nie preboha dieťa nie...🤪🤪🤪 Ja čakám a modlím sa nech príde ten deň D ja práca dieťa škôlka vzchopiť sa našetriť rýchlo a riešiť podnájom...😊😊😊
Napíš mi ss...
A čo konkrétne potrebuješ vedieť?
@sante81 chcela som vedieť či budem mať dobre platenú prácu alebo respektíve prácu ktorá uživí mňa a dieťa či si najdeme dobrý podnájom a proste utiahnem to a zvládnem sama....proste mi len chýba podpora a porozumenie keď to človek nemá tak to hľadá hocikde....
Chod na YouTube a vypočuj si buď Lunu Veleknezku. Kestrel, Khaleela a ešte nájdeš aj viac. Robia také intuitívne výklady a môžu Ta kľudne aj nasmerovať ak niečo zarezonuje
na takéto otázky je vhodné kyvadlo , nie karty , to ti odpovie áno/nie/neviem
Bola som u dost vestic nic nevyslo a niektore boli ozaj vychyrene a zname. Neminaj peniaze.
@maria39 no veď toto keby bola možnosť už pred rokom by som odišla nemam kde žiaľ pre mna
Mám sestru býva u svojich svokrovcov....nemaju svoje....
Neminaj peniazky na blbosti, radsej setri na odchod a novy zivot.ty a tvoja dcerka tie € potrebujete viac ako nejaka pofiderna vytahovacka peňazí