Máte skúsenosti s agentúrou Orepole?

inna24lol
20. aug 2015

Má niekto lístky na koncert a chcel ich vrátiť? do kedy sumu za ne vrátia dotyčnému?
Ahojte, potrebujem nájsť niekoho kto má skúsenosti s agentúrou OREPOLE?

jasienka
11. feb 2016

Mám žiaľ zlú skúsenosť s agentúrou OREPOLE. Od novembra 2015 od nich žiadam vrátenie vstupného za zrušený koncert Lindsey Stirling (koncert mal byt 6.7.15) no bezúspešne. Dostávam len výhovorky a sľuby, ktoré však nikdy nedodržia. No za ušami má aj Ticketportal cez nich som lístky kúpil. Oni sa zas vyhovárajú, že nie sú organizátor, ale len sprostredkovateľ. Ďalší krát si dobre rozmyslím či si cez nich nejaké lístky ešte kúpim... Ako sa Vám darí s nimi vysporiadať?

paululiena4
25. sep 2017

Ja mam tiez velmi zlu skusenost s Orepoele !!!! Taku istu ako Jasienka. 60 eur bohuzial uz od 2015 jenu nich . Riesila som to aj cez SOI a skusim este cez pravnicku. Bohuzial sa a snimi vobec neda komunikovat a su si vedomi absolutni s tym , ze dlyia peniaze viacerym ludom a SOi po nich ide . je im to uplne ijedno. Absolutne neprofesionalny pristup a preto, ak mate este niekto s nimi podobnu skusenost, treba aspon tuto skusenost zdielat vsade, kde sa da. Ja som ich zatial pridala na Google maps , oznacila ich a a napisala recenziu . Nikdy cez nich nic neobjednavat !!!!!!!!!!