Ahojte. Ako ste urobili 3D odliatok zo sadry, aby babatko nehybalo ruckou a nozkou? Naš ma už 7.mesiacov. Ale ako urobit aby udrzal ruku/nohu vo forme bez pohybu, to neviem...
@maruslienka 😂 tiez sme to vzdali, uz ma dva. jedine ked zaspi, prajem vela zdaru 🙂
Hej, máme skúsenosť, že sa nám to nepodarilo poriadne spraviť.
@maruslienka Tak skusim teda v spanku 🙄 Pomodlim sa predtym, napisem ako to dopadlo 🙏
@maruslienka nechcem rypat, len sa pytam, na co ti to bude a kam si to das. Lebo o odliatku nozicky som pocula, ale toto nie
fu ha odliatok? ja som si spravila obom dievcatam odtlacok iba, v den krstin nozku aj rucku a aj to bol celkom zahul aby to bolo bez pohybu a pekne... neviem si predstavit ako odliatok robit do formy aby sa nepohli...podla mna aj skoro nerealne 😀 to uz by som uvazovala skor xyz-krat odfotit, spravit v pc 3D model a dat vytlacit na 3D tlaciarni 😀
@elizabet173 Mame tuto sadu kupenu, na pamiatku ake mal drobec male nozky ☺️ Dam si to na svoj stolik, alebo na stenu ku mne, uvidime ako sa to podari...je to za sklom, cize ako obraz a tak. 😍
Keď bude spať? Neskúšali sme, vzdali sme to.