Máte muža policajta? Platíte za služobky vopred?

jana13579
30. sep 2011

Ahojte, nemáte niektorá muža policajta? chcem sa spýtať, či platíte vopred za služobné cesty do rekreačných zariadení PZ..ďakujem 😉

bodka13
30. sep 2011

@jana13579 služobky do rekreačných zariadení ? on sa ide rekreovať?
...mám vojaka,a služobku si najskôr zaplatí a potom mu to vyúčtujú

jana13579
autor
30. sep 2011

no majú rekreačné zariadenie na Donovaloch a tam sa konajú aj porady vedúcich pracovníkov...a vyberal peniaze..a ja že načo? a on, že na tú služobku, že mu to potom preplatia, ale prečo musí zaplatiť niečo, keď je to ich zariadenie a benzín do auta má na kartu...možno mi už šibe z tej materskej a podozrievam zbytočne ☹...a keď si tú služobku ten tvoj zaplatí, tak tiež je na nej ubytovaný v ich zariadení, alebo v hotel.., lebo keby to bol hotel a patrí súkromnej osobe, či firme, tak to pochopím, ale keď to patrí zamestnávateľovi..tak nechápem..no každopádne mi už asi šibe a manžel by mi dal, že čo to tu riešim 🙂))

bodka13
30. sep 2011

@jana13579 ...oni zatiaľ vždy bývali v ich zariadení a tam za ubytko neplatili,preplácať si dával potom iba dopravu ...ale tak možno to policajti majú inak 😉

sisaha
30. sep 2011

@jana13579 ja teda nemam muza policajta, ale ked sa islo od nas z firmy na celofiremnu poradu, neplatitli sme nic, platila to firma. Ine su sluzobky, kde sa chodi indi vindi, tam sa zaplati a fakturu potom preplati zamestnavatel...takze neviem ti poradit...ja by som bola ale asi tiez obozretna. No ale asi mate spolocny ucet..., tak mu skus verit a sledovat obraty na ucte..., kedze zamestnavatel by mu to mal vratit, tak by to tam potom mal vlozit on, alebo zamestnavatel..

jana13579
autor
30. sep 2011

..oki..ďakujem, že ste mi ozvali, za odpovede a budem čakať čo bude nasledovať.. 😉

ivett1
30. sep 2011

@jana13579 ahoj...ak ide o služobku, je jedno, či je to rekračné zariadenie MV SR, alebo iné (hotel, penzión...), tak pravdaže si všetko najskôr uhradí z vlastných prostriedkov a potom si to dá vyýčtovať (ak ide služobných vozidlom, tak si vypíše "cesťák", ktorý mu podpíše šéf a pri vyúčtovaní k nemu priloží fakúru, alebo príjmový blok (pokladničný...) za ubytko (ešte som nepočula, aby bolo ubytko "zadarmo", aj keď je rezortné, alebo firemné...niekto to platiť musí...v súkromných firmách obvykle z nejakých fondov...)...takže, vôbec sa nemusíš znepokojovať... 😉
PS:...a čím lepšie zrekonštruované "štátne" zariadenie, tým vyššie ubytovacie náklady 😉
@bodka13 ...rekreačné zariadenie je v názve toho ubytovacieho komplexu (RZ Smrekovec Donovaly) ...to neznamená, že sa tam ide zrekreovať...ale, zas na druhej strane, kto by už nevyužil aspoň niečo z ponuky, ak by to bolo zadarmo 🙂 (i keď sa tam skoro za všetko platí 😝...)

jana13579
autor
30. sep 2011

jeeej 😉..upokojili ste ma..už mi asi fakt šiši, keď myslím na takéto veci...ja som hrozný žiarlivec..musím sa polepšiť 😀 ...ďakujeeeeeeeeeeeeeeeem 😉

elise
30. sep 2011

ono to môže mať ako rekondičný pobyt a tie su zo zákona s čiastočnou úhradou🙂