Ahojte, nemáte niektorá muža policajta? chcem sa spýtať, či platíte vopred za služobné cesty do rekreačných zariadení PZ..ďakujem 😉
no majú rekreačné zariadenie na Donovaloch a tam sa konajú aj porady vedúcich pracovníkov...a vyberal peniaze..a ja že načo? a on, že na tú služobku, že mu to potom preplatia, ale prečo musí zaplatiť niečo, keď je to ich zariadenie a benzín do auta má na kartu...možno mi už šibe z tej materskej a podozrievam zbytočne ☹...a keď si tú služobku ten tvoj zaplatí, tak tiež je na nej ubytovaný v ich zariadení, alebo v hotel.., lebo keby to bol hotel a patrí súkromnej osobe, či firme, tak to pochopím, ale keď to patrí zamestnávateľovi..tak nechápem..no každopádne mi už asi šibe a manžel by mi dal, že čo to tu riešim 🙂))
@jana13579 ja teda nemam muza policajta, ale ked sa islo od nas z firmy na celofiremnu poradu, neplatitli sme nic, platila to firma. Ine su sluzobky, kde sa chodi indi vindi, tam sa zaplati a fakturu potom preplati zamestnavatel...takze neviem ti poradit...ja by som bola ale asi tiez obozretna. No ale asi mate spolocny ucet..., tak mu skus verit a sledovat obraty na ucte..., kedze zamestnavatel by mu to mal vratit, tak by to tam potom mal vlozit on, alebo zamestnavatel..
..oki..ďakujem, že ste mi ozvali, za odpovede a budem čakať čo bude nasledovať.. 😉
@jana13579 ahoj...ak ide o služobku, je jedno, či je to rekračné zariadenie MV SR, alebo iné (hotel, penzión...), tak pravdaže si všetko najskôr uhradí z vlastných prostriedkov a potom si to dá vyýčtovať (ak ide služobných vozidlom, tak si vypíše "cesťák", ktorý mu podpíše šéf a pri vyúčtovaní k nemu priloží fakúru, alebo príjmový blok (pokladničný...) za ubytko (ešte som nepočula, aby bolo ubytko "zadarmo", aj keď je rezortné, alebo firemné...niekto to platiť musí...v súkromných firmách obvykle z nejakých fondov...)...takže, vôbec sa nemusíš znepokojovať... 😉
PS:...a čím lepšie zrekonštruované "štátne" zariadenie, tým vyššie ubytovacie náklady 😉
@bodka13 ...rekreačné zariadenie je v názve toho ubytovacieho komplexu (RZ Smrekovec Donovaly) ...to neznamená, že sa tam ide zrekreovať...ale, zas na druhej strane, kto by už nevyužil aspoň niečo z ponuky, ak by to bolo zadarmo 🙂 (i keď sa tam skoro za všetko platí 😝...)
jeeej 😉..upokojili ste ma..už mi asi fakt šiši, keď myslím na takéto veci...ja som hrozný žiarlivec..musím sa polepšiť 😀 ...ďakujeeeeeeeeeeeeeeeem 😉
ono to môže mať ako rekondičný pobyt a tie su zo zákona s čiastočnou úhradou🙂
@jana13579 služobky do rekreačných zariadení ? on sa ide rekreovať?
...mám vojaka,a služobku si najskôr zaplatí a potom mu to vyúčtujú