Mamin kamarát nás ruší večernými telefonátmi

23. júl 2023

Ahojte mama má jedného kamaráta. Poznajú sa už veľmi dlho. Dosť často jej telefonuje. Ale ako mu vysvetliť, že by nemal telefonovať večer o pol 10. Predsa ľudia chodia aj spať. O takom čase sa už nemá vyvolávať. On sa nudí a telefonuje. Vidím na nej, že jej to vadí. Len ona ho nechce uraziť. Ale mal by si uvedomiť, že je to nevhodné.

pribinak
23. júl 2023

Skôr ako tvojej mame vysvetlit, že nič sa nestane keď mu tak neskoro večer nedvihne mobil

autor
23. júl 2023

@pribinak Však ona to aj tak robí. Vdaka.

all10
23. júl 2023

Mne raz pomohlo to, že som povedal, že už o 21:30 sa idem modliť a už ma nikto neotravoval volním, možno len je potreba vytiahnuť nejakú fintu z rukáva.

autor
23. júl 2023

@all10 máš pravdu diky a pomodli sa aj za mňa

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
23. júl 2023

@elizabet173 Dakujem

petulda333
23. júl 2023

Nech ho vecer blokne

tosomja
23. júl 2023

Nech si večer vypne zvuk na mobile

autor
23. júl 2023

@petulda333 Ale on jej volá cez facebook. Neviem ako sa to nazýva. Nie videohovor ale môže jej zavolať.

autor
23. júl 2023

@tosomja to je dobrý nápad

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
23. júl 2023

@elizabet173 Ona sa s toho neodhlasuje. To len má ked sestra pošle nejaké fotky.

petulda333
23. júl 2023

Ved aj tam ho moze bloknut a nebude jej volat. Je to hlasovy hovor

syslik81
23. júl 2023

na fb si moze nastavit neviditelny rezim takze nebude vidiet kedy bude online ..alebo ho proste zablokuje.. a ked sa spyta hold asi daco postlacala a nevie co ..

autor
23. júl 2023

@petulda333 to som nevedel pozrieme. Niekedy mi povie, že aby som ho hodil do šuflíka. A nech si tam zvoní. Však cez deň jej zavolá aj 3 krát. Furt ju niekde pozýva ale ona už je rada, že má svoj kľud.

autor
23. júl 2023

@syslik81 ako sa to robí? Dakujem.

syslik81
23. júl 2023

klik na messanger 3 ciarky v lavo hore , ozubene koliesko, aktivny stav

autor
23. júl 2023

@syslik81 okej poviem jej

syslik81
23. júl 2023

potom este musi na fb aplikaciu kliknut na 3 ciarky dole nastavenie sukromia zas nastavenie posunie sa dole a tam je aktivny stav ... to je vsetko

autor
23. júl 2023

@syslik81 znie to dobre super si šikovná

syslik81
23. júl 2023

alebo ak len cisto u neho nech si klikne na chat s nim hore v pravo ma i v kruzku posunie sa dole a tam ma obmedzenie

autor
23. júl 2023

Dakujem pekne ste zlaté. Veľmi ste mi pomohli.

maminkadeticiek
23. júl 2023

Jezisi kriste to fakt?To naozaj je taky problem povedat "vies co,budem rada ak si budeme volat max do 19,00,potom uz mam rada svoju vecernu pohodu,s rodinou mam podobnu dohodu."HOTOVO.Nerozumiem tomu ked si volaju casto o pol 10,preco si nedokazu ludia povedat taketo veci ale saskovat so zvukom a podobn.somarinkami?

autor
23. júl 2023

@maminkadeticiek Obdivujem tvoju úprimnosť. Teba musia mať ľudia naozaj radi.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
23. júl 2023

@elizabet173 Tak ale niektoré veci je lepšie prekúsnúť. Niekedy tá úprimnosť dokáže dosť ublížiť.

maminkadeticiek
23. júl 2023

To neviem,ale uznavam ze si zily nepotrham ak ma niekto nema rad.Podla mna veta ktoru som napisala,je ked ju podas pokojnym a slusnych ohladuplnym tonom absolutne v poriadku,nic drze.Uprimne volat niekomu v noci je drze,nie si vymedzit osobny priestor.Vsetko sa da povedat slusne a slusnym tonom.

autor
23. júl 2023

@maminkadeticiek Tak jasné ale ona sa bojí, že by sa ho to dotklo. Mohol by si to vysvetliť tak, že sa s ním nechce rozprávať. Vieš zober si to z pohľadu muža. Ešte ak má o teba záujem.

jana_eyre_2
23. júl 2023

@elizabet173 tak ja napríklad obcas bývam na FB, ale to neznamena že sa mi chce volať.. neznášam volanie, keby volal niekto mne, aj keby ma videl online, nebude mať šťastie..

mischy00
23. júl 2023

A ona má o neho záujem? Zjavne až taký veľký nie, keďže jej vadí, že vyvoláva. Dá sa aj slušne povesť, prepáč, po 21 hod už mam svoj čas pre seba, chystam sa spať, som takto naučená. Ale kľudne keď zavoláš okolo tej a tej, som ti k dispozícii..... každý normálny to pochopí, či má záujem alebo nemá