Mamičky nakupujú veci z Číny a potom ich tu drahšie predávajú

aja2112
24. máj 2017

Niektore mamičky klamú kupujú s Číny veci a predávajú to drahšie raz toľko Lucia39,a Efulkaa dajte si pozor

sissy27
24. máj 2017

@aja2112 nič v zlom, ale objavila si teplú vodu, asi tak... nikto ťa nenúti to kupovať, a toto mimochodom nerobia len tebou spomínané baby, ale mnoho ďalších... a nie len tu, ale aj fb, bazoši, dokonca - a teraz si sadni - to robia aj v kamenných obchodoch !! A aj také veľké firmy ako napr. Nay elektrodom... mobilní operátori... hociktorá predajňa oblečenia...
choď aj ty na www.aliexpress.com, kúp si čo potrebuješ a maj dušičku na mieste...

annmari
25. máj 2017

Jasné, robí sa to všade. Len prečo neoznačíš mamičky @ pred menom aby om to zobrazilo? Je to tak ohováranie za ich chrbtom, nemyslíš?

aja2112
autor
25. máj 2017

Označila som ich ony o tom vedia a som spokojná lebo ties s tade veci kupujem ste trápne ja vás upozorním a vy sa ešte rozčuľuje tak asi to aj vy robyte

dominika6
25. máj 2017

@aja2112
heureeeka..každý to vie..čo sa divíš
a ako napísala sissy robia to aj velký predajcovia..

deti95060810
25. máj 2017

podnikanie na slovenský spôsob... inak sa čudujem každému čo kupuje veci z druhej ruky cez internet. ani tovar poriadne nevidí, mamičke musí poslať e a koĺkokrát tá zas na oplátku nepošle balík...No proste hovädá

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sintra
25. máj 2017

polovica vsetkych FB e shopov, ponuky na MK atd je tovar nakupeny z Ciny s 300% prirazkou.
Holt, ludia nevedia googlit, tak nech si priplatia.

sissy27
25. máj 2017

@aja2112 nerozčuľujem sa... a nerobym... nerobym nič... prisahám... ani som nikdy nerobyla...vlastne ani neviem robyť... keď už niečo, tak robím 😅
ale teda pýtam sa - prečo si poukázala len na tie dve predávajúce, keď ich je tu omnoho viac? veď keď si taká strašná bojovníčka za spravodlivosť, tak potom daj zoznam všetkých, ktoré to robia - a abecedne, aby to bolo prehľadné 😎
vieš, v dnešnej dobe má každý právo si vybrať kde čo za koľko kúpi, a aj čo s tým spraví... nie každý ovláda gramatiku, nie každý vie počítať a nie každý si vie objednať cez čínsky eshop... a keď je niekto ochotný si priplatiť, tak je to jeho vec... ponuka je len odrazom dopytu...

vilmavilmuska
26. máj 2017

alebo ta trapi ze to nerobis aj ty? 🙂

aja2112
autor
27. máj 2017

Ste trápne