Mám rada filmy. A čo vy?

petaboo
12. apr 2011

ak medzi Vaše hobby patria aj filmy tak sa pridajte, zaujímajú ma Vaše príspevky 🙂
mám toho odpozeraného veľa bo nesledujem TV a nekvalitu ale ak je čas tak si čumnem dobrý filmýk čo mi aj niečo dá nie len "zabije" čas 😉

anelehka
12. apr 2011

ahoj,ja som televizny maniak,mam rada aj stare ceske filmy aj novinky,zalezi od nalady 😉

peepka
12. apr 2011

ahoj my tiez tv nesledujeme,ani ju nemame 😀 vecer ked mame s muzom chut vzdy si pozrieme dobry film i ked jemu sapacia ozaj ze divne filmy dakedy 😝 teraz ale mame rozpozeranu kleopatru, boze 5 hodinovy film! 😀 vcera som spravila pukance, hotdogy, sladkosti a mali sme take domace kino, kedze do kina sami dvaja mozme na nejaku dobu iba tak snivat 😅

viera27
12. apr 2011

jaaaj, ani nevrav. Tiez zboznujem filmy. Akekolvek dobre, podla nalady. A rada mam napriklad horoy, ale tam najst nieco kvalitne je veru tazke ☹ .

lenka3007
12. apr 2011

Ahoj, My tiež frčíme len na DVD, lebo v našich televíznych staniciach sa nedá pozerať už asi nič... No jedine Mafstory, na tom sme závislý... Inak mám rada v podstate všetky filmy, kem ma nejaký nebaví, tak ho vypnem.. Bavili ma stare česke komedie s Vlastom Burianom, ale aj nove filmy, aj horory, len nesmú byť detinské, že sa viac smejem ako bojím,....Komedie- Magori, Old Dogs, Zohan a pod,, Tiež také psychologické, alebo take, ktoré musis pozorne sledovať, aby si nestratila niť... Napríklad filmy s Jasonom Stathamom su dobre, Revolver, Kurier, Zastav a neprežiješ a pod. No a z duše nenávidím take tie až príliš akčne, kde sa striela od začiatku až po posledne titulky...

anelehka
12. apr 2011

ked tak rozmyslam,tak ja mam rada asi zo vsetkeho trochu,aj horor,komedia,akcny,alebo aj serial,napr.teraz sme videli,Tikot hodin-akoze horor,Pohansky ritual-horor,Tretiu Narniu,tusim,Plavba nejakeho poutnika-fantasy,Meda Beda-rozpravka,Scoby Doo-rozpravka,ale ani jeden by som si nepozrela este raz.Moje oblubene filmy napr. Slunce,seno...., Eva tropi hlouposti-taky stari.,Takova normalni rodinka,starsi cesky serial,zboznujem ho.Dalej Homolkovi,super.No aj americke mam rada napr.,Zelena mila,herca mam rada Jean Reno,naviem,ci som mu neskomolila meno,Bruce Wilice atd,nasa tvorba neviem,podla mna v Cesku su lepsi,ale to je kazdeho vac... 😉

macka01
12. apr 2011

ak sa môžem pridať tak si rada pozriem každý film v ktorom hral pán herec-J.Kroner,H.Ružičková.ˇkoda že mnohí výborní herci a herečky už nie sú medzi nami.Mám rada tiež komédie,kvalitné krimy.Neznášam romantiku,taku tu neprirodzene sladkú,to neznesiem.

macka01
12. apr 2011

Samozrejme nemôžem zabudnúť na rozpravky hrané aj kreslené.Jasne zasa okrem tých,kde sú samí robokopi,supermani.

jafnka
12. apr 2011

my doma tiež nemáme telku, ale zato máme na dvd okolo 300 filmov. nájde sa tam všetko od rozprávok cez drámy až po horory. teraz máme rozpozeraný seriál mash

marianka79
12. apr 2011

ahojte ja zhánam film so Zdenou Studenkovou na DVD a volá sa Milenec lady Chatterleyovej neviete kde sa to dá zohnat???

marianka79
12. apr 2011

inak zbožnujem filmy kde hrá Roberto de Niro hlavne tie mafiánske sú super a naposledy som pozerala horor a veru som sa aj bála fuha http://onlinefilms.sk/online-filmy-horory/oko-2...

lenka3007
12. apr 2011

@marianka79 neskúšala si warez fora? tam bývaju všeliake filmy free download 🙂

titkovamiriam
12. apr 2011

u nas sa filmy stahuju non stop jeden aj druhy syn-nestiham pozerat a teraz ked zacala jar tak uz vobec,niekedy si vezmem fakt hovadinu ako naposledy parodiu na upírov 🙂 ,tiež mam rada české filmy,ked sa zadarí aj slovenske no napríklad lietajuci Cyprián aj Bathory ma sklamali,možno preto že sa o nich tolko popísalo...Páči sa mi aj čierna labuď,Kralova rec,skus ma rozosmiat -s tych novších.Inak zbožnujem Francuzske filmy aj hercov 🙂

marianka79
12. apr 2011

@lenka3007 ale moj drahý to chce na DVD stiahnuté to mám ale je to nekvalitné a pripadá mi to akoby to bolo natáčané kamerou ked to dávali v telke na čt1 😖

petaboo
autor
13. apr 2011

@peepka xixi čo sú "divné" filmy podla teba 😀

petaboo
autor
13. apr 2011

@viera27 Omen si videla ? nie je to síce horor ale z neho vyxádzajú terajší "tvorcovia" desivýx filmov o detox spojenýx s peklom ...

petaboo
autor
13. apr 2011

@lenka3007 psyxologické sú asi naj spojené s thrillerom 🙂
mám toho napozerané dosť bo ako tu väčšina báb uvádza TV je na 2 veci ... 😀

petaboo
autor
13. apr 2011

@anelehka RENO je super a Willisa tiež môžem 🙂

petaboo
autor
13. apr 2011

@macka01 ja tiež romantiku nepozeráám ale žijem 🙂

petaboo
autor
13. apr 2011

@marianka79 Godfather je základ pre mafi filmy.

petaboo
autor
13. apr 2011

@titkovamiriam =čierna labuď,Kralova rec= to si musíím pozrieť a ešte aj Rituál, a myslím že fr. film je "Tri farby: Červená (1994) " to je kvalitka 🙂

viera27
13. apr 2011

@petaboo Jasneee, ved to je hadam zakladna vybava kazdeho hororoveho fanusika. Omen, Rosemary ma detatko, Exorcista.
Neviem ci sa to tu moze davat, ale horrorplace.org. Ceska stranka, najvacsia databaza downloadov, diskusii, udalosti samozrejme cisto horory. Tam najdes akykolvek hladas 😀

viera27
13. apr 2011

@petaboo Godfather, ANO ANO ANOOOO. To mozem pozerat stale dookola 🙂 . A este filmy od Innaritu: 21 gramov, Amores Perros, Babel. Teraz sa chystam na Biutiful, len to su take filmy ze clovek musi mat absolutnu slobodu a pokoj od vsetkeho. No a Javier Bardem ako herec je u mna momentalne velmi vysoko.
A z tych tazsich napriklad na mna este zaposobil Devils backbone. Vyzera ako horor, ale v skutocnosti je to riadna psycho drama.

petaboo
autor
13. apr 2011

@viera27 horory moc nemusím ale to vzrušenie a tlkot srdca mám rada 😀

petaboo
autor
13. apr 2011

@viera27 hej feši hlavne v No Country for Old Men 😀

anelehka
13. apr 2011

cauko,mne sa velmi paci film:Medena veza,vsetci traja co tam hrali,Rajniak,Kvietik,Mistrik.To su podla mna pani herci,no a ti starsi nasi napr.Jozef Kroner,Michal Docko,Krajicek,Krizikova,Kronerova,Kolinska......atd,teraz neviem,koho by som oznacila ako dobreho herca,lebo malo sa toci,len tych par serialov a tam su furt len tie iste tvare ☹

macka01
13. apr 2011

@petaboo presne ako píšeš,kto romantiku prežíva nemusí ju pozerať 😀 😀 Mne ale tie rom.filmy prídu také silené,nemá to s takou ozajstnou romantikou nič spoločné,ma to iba rozčúli 😀 ,zvlášť ked sú natočené podla Steelovej a pod.A potom mi hrozné prídu nemecke rom,filmy to je uplná katastrofa.To už radšej hociakú rozpravku 🙂

@anelehka presne ako píšeš,tiež mám pocit,že teraz je na Slovensku 10 hercov a tí hrajú všade,niekedy nevieš aký seriál prave beží ked sú tam všetci 😀 😀

petaboo
autor
14. apr 2011

@macka01 a akú skutočnú romatinku obľubuješ ? 🙂

petaboo
autor
14. apr 2011

@anelehka mne čo sa v TV jedine páčil bol Dexter

petaboo
autor
14. apr 2011

@peepka xixi a na čom sledujete filmy ked TV ani nemáte 🙂