Ahojte, na uvod prepacte za anonyma ale potrebujem sa len poradit, Ak si objednate balik cez zasielkovnu packeta a idete si poň, v danej zasielkovni vsak mate aj iny balik ale chcete vyzdvihnut len jeden konkretny, pracovnikovi ktory tam pracuje poviete cislo balika, on je povinny alebo ma pravo vas informovat aj o dalsich balikoch a nanutit vam aby ste si ich vybrali ak su na vase meno alebo na meno vasho rodinneho prislusnika?, alebo ma s vami riesit len ten konkretny balik pre ktory ste si prisli a ku ktoremu ste mu nadiktovali udaje?..
Ja mam kamosku v zasielkovni, tak mi povie, ze mame aj ine baliky ked tam idem. Ale ked tam nie je, nikto neriesi kolko balikov tam este mame, daju mi len ten, pre ktory idem.
@beata_k podla mna ,im to system ukaze. Ja som si isla po balik ,dala heslo a pani sa ma opytala ci chcem vybrat oba. A mne pritom este ani sms neprisla.
Za mna je v poriadku ak ti povie,ze mas viac balikov ale je na tebe ci ich vyzdvihnes naraz. No chapem aj druhu stranu,si tam a mozes vziat,ale ty nechas a im to tam stoji.
Doplnim,ale,ze sa mi stalo,ze som sa prepocitala a mala malo penazi so sebou,tak som vzala jeden a povedala,ze po druhy pridem iny den. Nebol problem
vysvetlim situaciu, objednali sme darcek pre synovca do zasielkovne dnes bol posledny den na vyzdvihnutie tak som volala muzovi kedze ja som v praci nech skoci po ten balik preposlala som mu udaje k vyzdvihnutiu, ja som zaroven objednala bez vedomia manzela aj prenho darcek k narodeninam ktore bude mat o dva tyzdne a nechcela som aby o tom darceku vedel lebo je to nieco o com sme sa spolu davnejsie bavili a vedela som ze to bude prenho velke prekvapenie, darcek prenho som vsak dala dorucit do inej zasielkovne ze si pren pojdem, dnes mi z tej inej zasielkovne poslali spravu ze z tech. pricin balik presunuli do tej kde je darcek pre synovca, manzel tam isiel vyzdvihnut balik pre synovcaa a hned mu pracovnik povedal ze na moje meno je tam dalsi balik ( manzelov darcek) ze aj ten treba vyzdvihnut, pritom mi napisali ze mam cas do 07.12 vyzdvihnut, manzel mi volal ale nedovolal sa lebo sa mi vybil v praci telefon tak darcek vyzdvihol, videl nazov obchodu hned mu bolo jasne co som objednala ze je to prenho darcek..a som z toho mierne nastvana ze preco mu ten pracovnik musel nanutit ten balik, ked on prisiel vyzdvihnut len tej jeden konkretny..
Podla mna,mu nic nenanutili. Proste mu povedali,ze tam je dalsi a ci ho vezme. On sa ti nedovolal,tak ho vzal. Neverim,zeby mu ho nutili
@petulda333 ze mu povedal ze konci lehota ulozenia dnes, tak isto
Nič mu nenútil, oznámil uloženie dvoch balíkov, muž volal, nezistil tak zobral oba.
To sa mohol ale zmylit. Zas nerob dramu,tak ho dostane skor. Potesi sa rovnako
Ani ja neverim, ze by mu ho nanutili. Na druhej strane ste dvaja dospeli ludia, tak hadam spracujete aj to, ze sa "velke narodeninove prekvapenie" nebude konat. Manzel dostal darcek skor, nic sa nestalo.
lebo napriklad ked na poste som mala minule dva baliky a isla som si len po jeden, nadiktovala som cislo balika a ten balik mi dali, nik neriesil ze je tam na moje meno dalsi balik,,tak nerozumiem ze preco to tuto riesia
Neboj, jeho radost nebude mensia. Nie sme uz male deti. Darcek zo srdca ho urcite potesi!
@viestta o to nejde, podstata mojej otazky spociva v tom ci ked si idem nieco ako zakaznik vyzdvihnut tak nema nahodou pracovnik ktory tie baliky predava riesit len ten balik ktory zakaznik si pride vypytat a ku ktoremu nadiktuje udaje..ak to tak nieje a je jeho povinnosti informovat o ostatnych balikoch tak potom beriem spat a hnevam sa nepravom,
Je predvianocny cas, maju plny sklad, chceli byt ustretovi, chceli vam usetrit cestu pre balik a teraz ostali za blbych...
@viestta ja som nikomu nevynadala do blbych,len sa informujem ze ako to je..lebo ma to zamrzelo, ten darcek mal dostat muz az na narodky, ma to iny vyznam,lebo bude na to nadvazovat dalsi darcek od svokry..
Nikde nepisem, ze si im do blbych vynadala...
muza som sa pytala ze preco ten dalsi darce riesil a on ze : tak povedal mi ten pracovnik ze dnes je posledny den na vyzdvihnutie"
Mne sa to stalo raz, mala som jeden balík vyplatený, druhý nie, išla som po ten vyplatený, informovali ma ze na moje meno je tam ešte jeden balík, povedala som ze zajtra príde po neho muž kedze bol väčší a on by prišiel na aute, nič mi nenutili 🙂
vždy mi dajú len ten od ktorého mám číslo... nikto nikdy neriešil aj iné balíky ....
@deti95060810 aj mne lebo doteraz som si davala dorucovat vacsinou len na postu, a tam vzdy riesili len ten balik po ktory som s prisla, preto ma toto prekvapilo
Je mi dost cudne, ze mu ho dali. Chcu bud heslo alebo obciansky ak nemas heslo.
Ale tak co uz. Muz sa isto potesil aj 1. decembra 😉
pozri, moj muz objednal nieco pre mna a zamerne tam dal adresu mojich rodicov...uzasna postarka sa do toho zabrdla a priniesla mi to domov...pozeram na to a hned som pochopila ze to je darcek pre mna ...a ona este dodala ze nechape preco na adresu mojich rodicov...ked som jej povedala o darceku tak mi to uz nedala... moj muz bol veľmi nahnevany
@beata_k toto inak ani ja nechapem, lebo aj odomna to vzdy pytaju, taketo udaje..
tak ja viem, ze v konkretnom pripade zamrzi a je preco, ale vacsina ludi to berie ako "sluzbu" a pozitivnu. Mne vzdy pani v zasielkovni povedala, ze tam je balikov viac. Aj ked isiel pre ne niekto iny. Niekedy este len prisiel, niekedy meska sms-ka... a podla mna je na slak trafenie, ked ides do zasielkovne po balik, prides domov a pipne Ti smska ze tam je dalsi....
a tak zase nie ste male deti co veria na Jeziska... pracovnici zasielkovni asi chcu dobre ked daju vsetky baliky, nech sa pre to nemusia ludia trepat 2x, asi boli obidva baliky na jedno meno a vyskocilo mu to v systeme.
@tykat nejde o to ze sme male deti..proste ma to svoj vyznam preco mal dostat ten dar az na narodeniny..,,tak potom mu muselo v systeme aj vyskocit ze si ho mozem vyzdvihnut do 07.12--ako mi prislo v sprave,
@hiro videl z akeho je to obchodu je to specializovany obchod, nic ine ako darcek prenho o ktorom sme sa davnejsie bavili by som z toho obchodu neobjednavala, takze mu hned doslo..a svokra objednava prenho darcek ktory je ako doplnok ktomuto cize to mal dostat naraz na jeho narodky
@hiro ide o darcek ktory sa sklada z dvoch casti ale dokopy tvori celok, ja som objednala jednu cast a svokra po dohode somnou druhu cast, a mal to dostat naraz
Ved hej ja to chapem, ako na potvoru sa to takto stalo este aj s tym presmerovanim. Ktovie ci ho nepresmeroval system sam ked videl ze uz caka na tvoje meno balik inde.
Tych balikov je tam vela. Pochybujem, ze eviduje kazdy jeden. A popravde, je im to jedno.