Lyžiarske strediská

bellsstankova
25. dec 2021

Ahojte, viete niekto ako (ne)kontroluju OP na lyzovackach alebo kde nekontroluju?

patka06
25. dec 2021

Bez QR kodu nepredajú Skipass

sasa1310
25. dec 2021

@bellsstankova načo niekde lezieš, keď nemáš OP. Jasné, že všade kontrolujú

bellsstankova
autor
25. dec 2021

@sasa1310 ??? Aha pardon, zabudla som ze neockovani nemozu nic asi🤦🏼‍♀️

sasa1310
25. dec 2021

@bellsstankova no nemôžu. Veru asi si zabudla

bellsstankova
autor
25. dec 2021

@sasa1310 aha, preto od dnes otvorili hotely a hotelove restaurcie pre OP len s testom😫 lebo asi niekomu doslo z riti do hlavy ze ockovany neznamena zdravy 😂 tebe moze byt vies co po tom kde ja si pojdem 🙏🏼 Ak nemas relativnu odpoved mlcat je obcas zlato💗😂

sense
25. dec 2021

Neboj aj ako neockovana mozes, len si to musis hore vyslapat... skitour

sasa1310
25. dec 2021

@bellsstankova mne je jedno kde pojdeš. Len či ti to bude stáť za to. A nerozčuluj sa. rozčuluj sa akurát tak nad sebou.

bellsstankova
autor
25. dec 2021

@sasa1310 moj zivot plnohodnotne stoji zato, ja som vyrypavy komentar nedala prva, nemam to za potrebu🙂

ellca123
25. dec 2021

Dievcata, kluuud.... A pokojne sviatky

loginexistuje
25. dec 2021

kontroluju jednak pri predajuˇi pri vstupe a aj namatkovo na svahu

ibrunova
25. dec 2021

@bellsstankova na vlek len OP, bez toho neni šanca, môžeš ísť na skialpy alebo bežky 👍

bellsstankova
autor
25. dec 2021

@ibrunova super, vdaka🙂

bellsstankova
autor
25. dec 2021

@loginexistuje a ak si to teda vyslapem sama (ako to uz bolo navrhovane) preco ma maju kontrolovat namatkovo na svahu?

loginexistuje
25. dec 2021

tak ak si vyslapes mimo strediska tak to ke myslim ok

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bellsstankova
autor
25. dec 2021

@mamula20 ale ved len nech sa ockuju, inac by sa nedokazalo, ze nie je ucinna🙏🏼😂😂😂 kazdy experiment potrebuje pokusnych kralikov… ale v tejto debate islo o nieco uplne, ale asi si proste potrebuju dokazovat niektori ludia svoje🤦🏼‍♀️ Aj ked nikoho nezaujimaju

desore
26. dec 2021

@bellsstankova Skusala si niekedy skialp? Vies, kde sa skialpinisti lyzuju? Inac by si takuto otazku nedavala.
Prosim, nechaj si svoje antivaxerske nazory pre seba. Dakujem 🙂

bellsstankova
autor
26. dec 2021

@desore to ste akoze vazne este nikde nevideli popri svahu slapat ludi peso hej??? Toto nema s antivaxerstvom vobec nic