Ahojte, viete niekto ako (ne)kontroluju OP na lyzovackach alebo kde nekontroluju?
@bellsstankova načo niekde lezieš, keď nemáš OP. Jasné, že všade kontrolujú
@sasa1310 ??? Aha pardon, zabudla som ze neockovani nemozu nic asi🤦🏼♀️
@bellsstankova no nemôžu. Veru asi si zabudla
@sasa1310 aha, preto od dnes otvorili hotely a hotelove restaurcie pre OP len s testom😫 lebo asi niekomu doslo z riti do hlavy ze ockovany neznamena zdravy 😂 tebe moze byt vies co po tom kde ja si pojdem 🙏🏼 Ak nemas relativnu odpoved mlcat je obcas zlato💗😂
Neboj aj ako neockovana mozes, len si to musis hore vyslapat... skitour
@bellsstankova mne je jedno kde pojdeš. Len či ti to bude stáť za to. A nerozčuluj sa. rozčuluj sa akurát tak nad sebou.
@sasa1310 moj zivot plnohodnotne stoji zato, ja som vyrypavy komentar nedala prva, nemam to za potrebu🙂
Dievcata, kluuud.... A pokojne sviatky
kontroluju jednak pri predajuˇi pri vstupe a aj namatkovo na svahu
@bellsstankova na vlek len OP, bez toho neni šanca, môžeš ísť na skialpy alebo bežky 👍
@ibrunova super, vdaka🙂
@loginexistuje a ak si to teda vyslapem sama (ako to uz bolo navrhovane) preco ma maju kontrolovat namatkovo na svahu?
tak ak si vyslapes mimo strediska tak to ke myslim ok
@mamula20 ale ved len nech sa ockuju, inac by sa nedokazalo, ze nie je ucinna🙏🏼😂😂😂 kazdy experiment potrebuje pokusnych kralikov… ale v tejto debate islo o nieco uplne, ale asi si proste potrebuju dokazovat niektori ludia svoje🤦🏼♀️ Aj ked nikoho nezaujimaju
@bellsstankova Skusala si niekedy skialp? Vies, kde sa skialpinisti lyzuju? Inac by si takuto otazku nedavala.
Prosim, nechaj si svoje antivaxerske nazory pre seba. Dakujem 🙂
@desore to ste akoze vazne este nikde nevideli popri svahu slapat ludi peso hej??? Toto nema s antivaxerstvom vobec nic
Bez QR kodu nepredajú Skipass