Zbierate karticky ninjago?mam vela na vymenu
Tak z toho nam chyba len to 248 mozme vymenit za tu jednotku...
Takze nam by sa zisli 248,12, a 24
A 110 a 125 nechcete?
Tie tri odkladam, dajte vediet ci aj tie dve. V piatok sa chystam na postu tak poslite adresu a poslem. A ja ukazem krpcovi co mate naviac nech si vyberie ktore chce za ne na vymenu.
Prepacte tie som si nevsimla jasne aj tie.tak napiste ktore vy chcete😆
My si poprosime 30,38,142,151,170. Poslite mi prosim adresu! Nasa je: Teo Cech, Za cintorinom 1258/7, 02001 Puchov. Dakujem
Ale 125 uz mame tak tu nemusite posielat tak len12,24,110 a 248
A my sme zase dostali 38 a 142, tak ak by sa to dalo este zmenit, mozete nam poslat 30,151,170 a 176?
Jasne dnes alebo zajtra posielam
dobry den, ano prisli. dakujem! myslela som na to a potom som sa zabudla ozvat...Krpec tiez dostal nejake balicky, musim to s nim prejst a dam vediet.
Ok.dakujem
Tak mali by sme pre vas 50, 53, 102,206 a 228. Teo si vyberie ktore by chcel od vas a dame vediet cez vikend..
Tak napiste a pondelok pisielam
Dobry, takze my by sme poprosili 7,89,156,172 a 250🙂 A nasli ste aj niekoho dalsieho kto zbiera? Aj my posleme v pondelok.
A mozem sa spytat z tych co mate na vymenu, este zopar by sa nam hodilo. Mozeme ich od vas pripadne kupit?
A ktore vam chybaju od nas?tak predam za cenu ako sa kupili 0,12 kus.....a potom ak by ste mali z tych co nam este chybaju tak by som.kupila zas ja od vas aj podtu by som potom zaplatila....
Praveze my mame pre vas len tie co som vypisala. Tie si asi vymenme 5 za 5 a ostatne by som asi dokupila.
Takze od vas nam treba spolu 22ks, z toho by sme 5 vymenili a 17 kupili. Kludne doposlem aj naviac za postovne, uz bude asi drahsie. Ak suhlasite poslite mi cislo uctu do spravy. Dakujem.
Dobry den, karticky vcera dorazili a vcera som aj prvou triedou poslala pre vas.
Ahoj nasla som tvoju otazku. Aj my zbierame a mame nejake na vymenu. Alebo existuje uz nejaka vymienacia skupina?