Lacné okuliare z internetu

25. okt 2023

Pekný deň, viete mi prosím poradiť nejakú internetovú optiku,kde kúpim okuliare naozaj lacno? Pár som ich už prešla, vyberiem rám za minimálnu cenu, ale po vložení údajov z receptu sa okuliare zbytočne predražia aj o 200€ kvôli sklám . Pred tým som okuliare objednávala z jednej stránky kde má so všetkým vyšli do 100€, žiaľ už ju neviem nájsť.

anavixy
25. okt 2023

https://www.glasses24.com/
Byvala sk verzia opti24, je to to iste..

autor
25. okt 2023

@anavixy ďakujem, idem to pozrieť. Hľadám hlavne niečo kde majú na sklá jednotnú cenu bez ohľadu na výšku dioptrie a pod.

wetsel
25. okt 2023

Vyskúšaj eyerim pozrieť. Majú aj lacnejšie rámy, aspoň teda, keď som naposledy pozerala, tak boli. Ak si na instagrame, tak tam skús pohľadať, či niekto nemá zľavu.

anavixy
25. okt 2023

Tam zalezi od toho ci ich chces tensie, ak ani tak je tam priplatok tak ako aj v normalnej optike, ale stale je ta cena neporovnatelna.

simca06022011
25. okt 2023

Ako si online vyberate okuliare bez skúšania? :( ja som v tom nemožná úplne:D

autor
25. okt 2023

@anavixy nechcem práveže žiadne špeciálne stenšenie. Potrebujem len jedny rezervné okuliare a veru v optike som teraz nechala 500€ za nové. Ale tam už boli v cene aj stenšenie aj poistka už.

autor
25. okt 2023

@simca06022011 za tie roky čo nosím okuliare už viem čo mi pristane. A aby mi sedeli tak sa riadim mierami na starých rámoch. Hľadám také, čo majú rovnaké alebo veľmi podobné parametre.

maatuulka
25. okt 2023

Ja kupujem okuliare dioptrcke v eshope Alensa pozri uz maju aj predajnu v eurovei, no vies si ich kupit aj cez net 🙂 a su lacne

anavixy
25. okt 2023

Ja som tam za stensene dala cca 100€ a bez stensenia tak 50€, zalezi od ramu ale napr mamine som objednavala teraz dvoje komplet okuliare dokopy za 50€ lebo boli akciove ramy a teda klasicke skla zdarma 🤷🏻‍♀️

tanyan
25. okt 2023

Ja som minule manželovi objednávala z AliExpress-u. On má čisté dvojky, takže som rovno vybrala. Ale dá sa aj poslať foto receptu a podľa toho ti spravia.

terezka1947
25. okt 2023

Aj v optike majú nízke ceny,nemusíš ani za stencene nechať 500e,hoci by si mala 10dpt.
Zase nenechaj sa oklamať.

autor
25. okt 2023

@terezka1947 už viac ako 5 rokov som za okuliare v optike nedala menej ako 300€ a to nakupujem v rôznych optikách, mám vysoké cylindre + dioptria naozaj veľmi vysoká. Vždy si nechám urobiť ponuku na sklá vo viacerých optikách a v tej najlacnejšej si potom vyberiem aj rám. Teraz mi menej ako 110€ za sklo neponúkli nikde . A to tých 110€ je bez stenšenia, to doplácam zvlášť. Zakaždým si kupujem aj jedny rezervné z internetovej optiky , len základ bez úprav , ale je to neporovnateľné s tými čo kúpim v kamennej predajni.

majerhka
25. okt 2023

no tak neviem v akych optikach si bola, ale hadzes tu take sumy, ktore sa mi teda zdaju byt prehnane. tento rok som si brala vo fokuse okulare a aj s tenkymi sklami, upravou na pocitac som aj s ramom platila do 200€

autor
25. okt 2023

@majerhka vo fokuse mi naceniki jedno sklo na 119€. + úprava. Uvedom si prosím , že nie každý potrebuje to čo ty a niektoré tie sklá jednoducho stoja viac. Toto som platila v Grandoptical kde mi na sklá dali najlacnejšiu ponuku. Lacnejšiu mi dali už len v jednej miestnej optike, ale bez bločku , čo mi je nanič.

autor
25. okt 2023
simsalabim
25. okt 2023

Eyerim - ich vlastne ramy. Mna vysli slnecne dioptricke 80€, ale je uz asi 3 roky.

tannja
25. okt 2023

Okuliare.sk

nasasa_1
25. okt 2023

Dá sa vôbec spoľahnúť na takéto objednávanie? 🙈 Akože ešte možno slnečné bez dioptrií ok, ale keď mám nejaký problém so zrakom? Nerýpem, len sa pýtam, pretože netuším 🙂

sashabb
25. okt 2023

Si tu anonymne, tak nám to odfoť celé čo tam presne je, a kľudne napíš aj aké máš dioptrie.
Keď som si išla dávať robiť slnečné okuliare, tiež mi tresli 200€ za jedno sklo a vraj ešte ani nebude dobre sedieť v danom ráme 🙄 že bude pretŕčať a potom v inej som mala obe z 150€ bez akéhokoľvek problému.
Detto dioptrické, do tenkého rámu 120€ jedno sklo, keď som si vybrala rám hrubší už tam vedeli dať sklo za 30€.

simsalabim
25. okt 2023

@nasasa_1 ja mam jednoduche dioptrie bez cylindrov a podobne, okuliare su dioptricke obycajne slnecne. Multifokalne a podobne by som si netrufla cez internet.

autor
25. okt 2023

@sashabb ale no nepreháňaj, nebudem sem fotiť celý papier, obsahuje súkromne údaje. Navyše som sem neprišla rozoberať to koľko bežne platím za okuliare. Nekupovala som si okuliare prvý krát v živote 😃 viem za čo platím a ako píšem vyberám si najvýhodnejšiu cenu z viacerých ponúk. Aj teraz keď som skúšala inú online optiku tak mi po zadaní údajov z receptu hodilo do košíka iný typ šošovky a napísalo mi, že mnou zvolený typ šošovky ( základný) nie je možné použiť.

@nasasa_1 ja si cez internet objednávam len také, ktoré mám odložené ak by sa s tými čo bežne nosím niečo stalo. Nemôžem si dovoliť ostať bez okuliarov lebo by som ani medzi dvere netrafila. Ja osobne rozdiel v kvalite vidím. Ale možno je to preto, že z internetu si vždy objednávam len ten základ, žiadne tenšenie navyše ani iná úprava skiel. Raz sa mi stalo, že som cez tie z objednané nevidela dobre, sklo bolo málo zbrusené a prekážalo mi ,tie som musela vrátiť . Ale objednávala som vždy len z jednej online optiky, ostatné neviem posúdiť.

terezka1947
25. okt 2023

Prosím ťa,ak ti to nerobí problém,napíš dpt.
Resp.co všetko v cene skla máš,stencenie s speci vrstvy.

sashabb
25. okt 2023

Kde prosím ťa preháňam? odfotila si nejaký papier s nejakými sumami. NIČ konkrétne tam nie je, nevieme ani za čo si to platila. Kľudne to môže byť papier zo stavebnín 🙈

martinvalkovic
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martinvalkovic
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bubuzu
24. jún 2024

To naozaj ťa stoja okuliare 500? Ja som nedávno dávala synovi robiť v obyc.optike. Rám bol cca 60, so sklami tenkými s úpravou dokopy ani nie 100. A moje okuliare pred dvomi rokmi podobne. Máš nejaké špeci, či čo na nich stojí toľko veľa? Nerypem, len ma to zaujíma.

terezka1947
24. jún 2024

@martinvalkovic v čom je optisia najlepšia voľba na Slovensku?

gubcikova
24. jún 2024

@terezka1947 už je zablokovaný. Každú tému s okuliarmi otvoril a propagoval

simca06022011
24. jún 2024

@bubuzu záleží kde a aké..

evicka121098
9. júl 2024

@terezka1947 nesuhlasim s tym ze kazil forum propagaciou, ale ich okuliare su fakt fajn, hlavne velmi dobra cena za kvalitu^^