Kúpili ste si počas zákazu oblečenie v Tescu?

6. jan 2021

Dobry den.
Kupilu ste v Tescu aj v tomto obdobi zapaskovania oblecenie ktore bolo nutnost kupit?
Blbe odpovede neprosim
Dakujem

tosomja
6. jan 2021

Mna ani nenapadlo kupit nieco, co je "zakazane"

janai1
6. jan 2021

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Nie

murielaa
6. jan 2021

Nie, ked nieco nutne potrebujem objednam z netu, pripadne z bazosa

jarmila2010
6. jan 2021

@tosomja
@janai1 predavaju vela nepovolenych veci..chcu sa ich zbavit...proste ich,akoze zapaskuju,ale naschval pri ulickach a ludia beru,ked potrebuju...ale pokladnik ich nenablokuje..musis,len cez samoobsluzne alebo rucny skener...vcera som videla deky,hrnce ..povianocny tovar v kosoch...a tak je to,ci v tescu alebo kaufe...

kate_cs
6. jan 2021

Ja ti rozumiem, mám bábo, rýchlo rastie a ja budem potrebovať nejaké oblečenie. Viem, môžem objednať online, ale sorry z HM alebo Lindexu nedám 12€ za 1ks body a ešte mi to pôjde domov dva týždne.
Počula som, že cez pokladňu neprejdes, ale cez samoobslužné áno. Možno skus tak...

tosomja
6. jan 2021

@jarmila2010 viem. Pisem, ze mna nenapadne brat nic co sa nema, redpektujem nariadenia. Napriklad u nas v malych potravinach mali pri pokladni kalendare, pani predo mnou platila a chcela od predavacky. Povedala jej, ze bohuzial, nepredavaju teraz. "predala" jej ho bez blocku 🤷

katulienkax
6. jan 2021

Aha dobrý tip tie samoobslužné ako sorry ale sú veci ktoré sú nutne napr baterky a drobný papierenský tovar 😖

jarmila2010
6. jan 2021

@tosomja ja beriem akceptujem nariadenia,kt maju zmysel..to je totalny nezmysel..aj ja som chcela synovi termopradlo teple..aj som objednala v sportisime na vydaj,ale taku umelinu,nech si nechaju...chcela som prijemne teple...kupujem ho v tescu...chyba mi tam moznost nakupu textilu..co ,budeme ,takto do maja?!

jarmila2010
6. jan 2021

@katulienkax baterie a ziarovky..paiernicky tovar je u nas v tescu normalne dostupny..aspon tam maju rozum...tiez mi prdla ziarovka na stedry vecer v digestore a ja si nim aj svietim...chvalabohu,kupila som v tescu...

tosomja
6. jan 2021

@katulienkax ved toto kupis

scila
6. jan 2021

@kate_cs ja mať znovu malé dieťa kupujem len cez bazár tu na MK 🙂 Ak nechceš použité (aj keď tie mini vecičky často deti majú na sebe len 1 - 2 x) tak mamičky predávajú veci čo nestihli vôbec vynosiť. S väčšími vecami je to ťažšie, ale s tých mini je v bazári taký výber, že by ma vôbec netrápilo zapáskované Tesco 🙂

scila
6. jan 2021

nie, nechce sa mi doťahovať, radšej kupujem cez e-schop príp. deckám cez bazár.

tosomja
6. jan 2021

@jarmila2010 ja som rodila v marci. Mala som zakladnu vybavu, ale ako pre novorodenca, vzdy potrebujes nieco. Body, ponozticky atd...necakala som taku facku, ze mu bude vsetko velke, kedze podla predpokladov mal mat 4,5kg a narodil sa 3kg 😄 no rychlo dorastol do 56.

katulienkax
6. jan 2021

Ja mam tiež radšej keď cítim ten tovar aj oblecko a napr take topánky pre deti? Moja dcéra má takú divnú nohu že mi lepilo či zoženiem čižmy vyskúšala som niekoľko párov keby mi toto že zavreli skôr než kúpim tak sme v prdeli

tosomja
6. jan 2021

Ja nechcem byt hnusna, ale kde sa da nahlasit, ked maju otvorene butiky ako napriklad darcekove predajne, alebo bizuterie?

jarmila2010
6. jan 2021

@tosomja kasli nato...kazdy to ma tazke v tomto case aj bez nahlasovania a inak,aj tieot prevadzky mozu fungovat,ako vydajne miesta...

zuzanka.zuzu
6. jan 2021

@tosomja ak nechceš byť hnusná, tak nebuď 😉

zuzanka.zuzu
6. jan 2021

oblečenie nie, zatiaľ sa mi javí, že máme všetko.... ale iný zapáskovaný tovar som už kúpila, nikto neriešil 🙂

tatiana1329
6. jan 2021

Mam rovnaky problem. Potrebujem synovi kupit papucky do skolky uz su mu male ale takuto vec nemozem objednat z internetu, potrebujem mu to vyskusat, on ma velke nohy, kazdy druh obuvy ma ine cislo je to proste tazke. 🤦‍♀️

tosomja
6. jan 2021

@zuzanka.zuzu no len pre take pripady ma to hneva. Ze zapaskuju topanky, ale vazu ci fotoramcek kupit mozes 🤦

momusik
6. jan 2021

@kate_cs babatkovske veci mozes kupit,nie su opaskovane

danielahamar
6. jan 2021

@tosomja ak majú eshop, alebo fungujú na telefón, otvorené mat mozu

matkahelka
6. jan 2021

ja som nekupovala, lebo nepotrebujem, ale pokladnicky uplne v pohode predo mnou blokovali aj oblecenie, aj hracky. je to opatrenie, ktore nema absolutne ziadny zmysel.a ako bolo vyssie spomenute, oni prvi su radi, ze sa toho vypredajoveho tovaru zbavia a nebudu to musiet balit a posielat do centraly

queenofdisaster_7
6. jan 2021

Ešte keď zo začalo mi manažérka povedala, že to musí byť opaskované, ale človeku to z ruky nevytrhnu. Včera som sa pýtala predavačky z askacov či si môžem vziať keďže sa pri tvrdilo od nového roka. Dovolila mi. Výpredaje fajn človek by aj nakúpil keby môže 🤣 ale nie ale tak nebudem hádam objednavat z hmka 2 pyžamá za 18e + pošta

tosomja
6. jan 2021

@danielahamar ved to potom kazda predajna moze mat otvorene, ved kazdy ma telefon.

petamada
6. jan 2021

@tosomja ano moze byt vydaj,ak si obj.dopredu..to nezakazali nastastie, ja som rada, inak by som prisla o robotu..tak ta za vsetkych prosim nenahlasuj, nemas ani co nahlasit, kazdy si to osetri, a zachranis par miest - ja ako samozivitelka by som privelmi smutila.

matkahelka
6. jan 2021

@petamada a ved nema co nahlasit, ved vydajne su povolene. bezne v OC takto obchody funguju, ze maju vchod zapaskovany a stoji pri nom predavacka, ktora donesie, co si kto objednal. dracikove predajne tak funguju. aj obchod s domacimi potrebami som takto videla.

tosomja
6. jan 2021

Nic nenahlasujem. Viem, ze kazdy to ma osetrene. Pyrotechniku predavali tak, ze im treba zavolat a nechat par minut prebehnut hovor, potom normalne kupit co chces. Plno ludi pri pulte. Mne rozum zastavuje. Ale, kaslem na to.
Nepodporujem a neschvalujem, kazdeho to dobehne raz.

raszuz
6. jan 2021

Ja som včera kúpila síce nie v Tescu a nie oblečenie, ale potrebovala som pre deti pastelky a malému tuhy do pera. Smiešne položky, kde by poštovné bolo snáď vyššie ako celý nákup. Tak som sa normálne na informáciách opýtala, že či si môžem zobrať tovar, ktorý majú opáskovaný. Že jasne, a ani pri pokladni nebol problém, ani sa nad tými pastelkami nepozastavovala.

tosomja
6. jan 2021

@raszuz to u nas nie je opaskovane.