Zdravím Vás žienky, mám k prosbu 😉 pripravujeme ples a potrebujeme nejakú kultúrnu vložku a už sme v koncoch s nápadmi, lebo sa nám zdá, že všetko už bolo 😒 (kúzelník,tance, spevy, portréty) potrebujem poradiť, čo sa páčilo Vám a aké by ste mi odporučili? Ďakujem a prajem pekný deň 😉
Laserová show.
minule som bola na jednej akcii, kde mali vesticu🙂 chlapov zatial zabaval konakovy somelier so svojou prednaskou a degustaciou
na mojej stuzkovej jednoznacne zabodovala scenka s 2 obciankami nasej tmavej pleti 😀 obe drzali decka pod pazuchou (cele boli doobliekane typicky pre ich kulturu) a bavili sa medzi sebou (s ciganskym slangom a hlasom) kde pouzivali zname vtipy a fory . Pri tejto jedinej scenke sa vsetci smiali dokonca aj moji rodicia 😀 takze scenka s 2 romkami odporucam ovsem ak mate niekoho kto ich vie dobre parodovat zidan zidan motorko 😝
Ja som bola teraz na svadbe a tam bolo predstavenie saxofonistky Saxany (volá sa v reále Miška Sapietová - dá sa vyhľadať na FB) - bolo to jedno z najlepších predstavení, aké som kedy videla. Bavili sa absolútne všetci, bola geniálna - hráva aj na veľkých akciách na Ibize, je ozaj dobrá. Na FB stránke má aj ukážky.
@13adam13 brusne tance 🙂 videla som aj trenirkovy tanec
@svetluska82 Brušné už tiež boli...😉 vďaka.. 🙂
To čo máte, aký noblesný ples, keď tam potrebujete takéto kultúrne "vložky" ? 😀
A všetko už bolo? 😲
@13adam13 Modna prehliadka, barmanska show, spolocenske tance...