Dobrý večer, baby. Od zajtra bude v lidli v akcii kuchynský robot silvercrest za 149e. Uvažujem, že ho kúpim. Mate ho niekto doma? Ak áno, ste spokojná? Oplatil sa? Kúpili by ste ho znovu? Ďakujem za každú odpoveď😉
Zrejme nie, až od zajtra ho budú mať ;) ja by som ale asi radšej kúpila v normálnom elektroobchode. Rodičia majú za 130, neviem aká značka, ale je to predsa rozdiel od silvecrestu. Ja mám odšťavovač z lidla a moc nie som spokojná, odpad má ešte veľa šťavy, takže ešte odpad odstavnuhem aj zo 4x, aby bol aspoň nejak suchý...
Má to výhodu keď sa aj pokazí a máš bloček tak ti hneď vrátia €. .a ja mám elektroniku od Silveru z Lidl a klop klop klop všetko zatiaľ funguje..
Nič nestratis, ešte dostaneš aj misku Máji 😉
@octaviagolf ďakujem😉
Ja neodporucam. Mama mala Silvercrest, ale ten za 100e. No tak to aj vyzeralo. Ziadna slava. A po dvoch pouzitiach sa nieco zlomilo na jednej metlicke. Chcela vymenit len metlicku, nedalo sa. Cely robit trebalo odniest do Lidlu a po 2tyzdnoch vratili peniaze. Este dobre, ze sa to stalo v zaruke. Chyba ich vyrobkov je, ze nie je na ne servis. Za tie peniaze si kupte normalny robot z elektra.
Dostali sme Lidlovsky vysavac, tak sacky obj. iba cez net. Tiez by si ich raz za pol rok mohli dat do ponuky.
Ďakujem veľmi pekne, dievčatá, pomohli ste mi💖 ešteže som sa spýtala, predsa len to nie je málo peňazí.
ahoj, my ho sice nemame, ale mame par veci Silvercrest, ako napr. pekaren na chlebik, a fici uz 4 roky a casto pouzivame a uplne bezchybne.. zatial som mala s touto znackou-neznackou len dobre skusenosti..
@siska1313 nie je to malo penazi a za tie peniaze si vies zohnat aj lepsiu a kvalitnejsiu znacku. Kuchynsky robot je dolezite aby bol kvalitny, ja som tiez mala najskor len taky, tiez za nejakych 120 alebo tak nejako, lebo som sa nan ulakomila a potom som si nasetrila na lepsi, kvalitnejsi a lutujem, ze som tak neurobila hned 😉
no tak my mame Silvercrest odstavovac a pekarnicku na chlieb a s tymi som spokojna. Co sa tyka kuchynskeho robota, tak keby som mala budget do 150 Eur, tak by som donho sla. Ja osobne mam Bosch a teda iny uz nechcem, ale ten s prislusenstvom vychadza az niekde cez 200.....
za 150 si kupis aj Klarstein, je ovela kvalitnejsi myslim. ja mam zo silver vela veci ale mensich a som spoko.
ale do robota by som nesla
@siska1313 ...dobre vam poradili...ja som ho kupila a je nanic....ani zltka s cukrom neracil vyslahat poriadne...a to som cakala ze pofrci ako stihacka...odniesla som ho teda po jednom pouziti do Lidlu,ze nesplna to,co slubuju-1200....peniaze nevratili,zobrali na reklamaciu....a dockala som sa...prave dnes sms o vybavenej reklamaciii.... -tovar je v poriadku,ziadnu zavadu nenasli.....a teraz mam doma 2 roboty...pretoze hned ked som tento ,,smejd ,,odniesla,kupila som si v nay poriadny....1000 ku,ale som spokojna...z Lidlu uz nikdy viac elektro....
@vieravie ďakujem za recenziu😊 tiež som ho kúpila. Podľa mňa má jedinú chybu, tá nádoba na mixovanie má zle urobené dno, zospidu vytrca dohora a pretp to podľa mňa zle mieša. Ale už som robila pár koláčov aj chlieb a dá sa. Musím byť optimista, lebo manžel stratil blocik. Inak by som postupovala ako vy. Takže používam ho, nie je najhorší, ale do nového domu asi zainvestujem podľa rád vyššie písaných☺
No...skoda....mam teraz 2....ten z Lidlu odpociva v krabici....
@vieravie ja som ho kupila na jesen a tiez vratila... nevyslaha ani 4 bielka s cukrom, mega velka misa je spicata a nevyslaha to proste..ani zltka z cukrom., .nastastie mi vratili peniaze...slak by na trafil...
A okrem ineho aj riadne huci..
Aky iny konkretne ste kupila,co ste spokojna?
@vieravie chcem sa opýtať ohľadom toho robota či by ste mi vedeli odfotiť tú časť ktorá sa dáva na krájanie zeleniny konkrétne tú časť kde sa zásuva to čo má otáčať ten kruh neviem či som sa vyjadrila správne asi ani nie no ťažko to opísať 🙂
Nikto nemá?