ahojte, rozhodujem sa nad kupou, ci kupit dolce gusto alebo tassimo? ake mate skusenosti? dakujem
Temu odporucam najst, alebo otvorit na modrastrecha.sk. 😉
@aurra ja som kupila domov dolce gusto picolo a nevieme si ho vynachvalit. dalo sa kupit aj tassimo, ale na DG najdeme aj na slovensku kapsule ked su na nich akcie napriklad v bille. rozdiel je len ten, ze tassimo kapsule obsahuju ciarovy kod a tak Ti presne nadavkuju kavu, kym pri nescafe dolce gusto si sama packou regulujes kolko chces kavy, mlieka, peny atd a tiez ci chces napoj teply alebo studeny. neviem ako je to pri tassime, ale pri DG potesi auto off 😎
@aurra s osobnej skusenosti ti poviem chod za dolce guste uz ked mas na vyber su lepsie... od neho ale ty s apytats na konkretne dve znacky... vyhoda chut amoznost davkovania.. a druha vec cena kapsul.. tassimo neviem po tyzdni som ho vratila do obchodu nevyhovovala nam chut .. ani kavy ani kakaa nic a cenovo ma vyslo poriadne draho.. 🙄
dakujem, uz mam doma dolce gusto, ale je to vianocny darcek pre manzela, tak ho vyskusame az potom 🙂
ja mám aj jeden aj druhý a musím povedať, že káva z tassima je omnoho lepšia, nakoľko mlieko sa v tomto kávovare napení parou, kdežto v dolcegusto iba pretečie zmiešané s teplou vodou. V dolce gusto napenené machiato alebo capucino neurobíte.
Kúpili sme si domov Dolce Gusto 2600,som zdesená ako vrčí pri čerpaní vody...poradte,je to normálne,alebo ho mám reklamovat? 😠 ....Začínam lutovat,že som sa nerozhodla radšej pre Tassimo,je fakt,že pena nič moc.
@aurra , neviem, či si už kúpila, ak hej, tak možno pomôžem niekomu inému, máme doma Tassimo, maximálna spokojnosť, kávičky sú výborné, strašne ľahká obsluha, syn si sám pripraví kakao, aj súrodencom, som rada, že som si zvolila Tassimo, jediné, čo mi nechutí, je Latte, v mliečku sa nachádza cukor a to mne nechutí, pijem kávu bez cukru, ale inak vyzerá pekne, dúfam, že začnú robiť aj mlieko bez cukru. 😉
Ahojte .. my máme Tassimo a sme s ním velice spokojný 🙂 ..robí fájnové kávičky a Machiato je vinikajúce mňamky .. lenže mali sme aj Dolce Gusto a pokazilo sa nám a museli sme to každý deň čistiť a nerobilo to dobrú penu :( .. určite odporúčam tassimo 🙂 🙂 máme ho už dlho a je to vynikajúce 🙂))
My mame tassimo a som s nim maximalne spokojný, tiez sa mi moc nepači, že nemyslia na ľudí čo kavu necukria. Mlieko bez cukru je iba k čokolade milka. Snad časom bude širší sortiment kapsul bez cukru. 🙂
AHOJTE, my sme si kupili na vianoce tassimo a niejak nam ta kava chutí za plastom a nevieme preco, ci je to vodou alebo kapsulami ma to taku zvlastnu chut neviete mi poradit kde može byt problem ci je to tým že je to nový stroj?
ahojte ...aj nam Ježiško priniesol tassimo , a je perfektne a to mi dali za pravdu aj starší kavičkari 🙂 , chuť po plaste nemame , viac razy sme ho hned na začiatku prevarali len čistou vodou tak ako bolo doporučene od vyrobcu, som s niím nadmieru spokojna 🙂
ja som s gustom spokojna,len keby boli kapsule lacnejsie 😀 inac kavu si robim v automatikom kavovare,vzdy cerstvo zomleta kava,v guste robim uz len cokocino a tie ostatne co sa nedaju v kavovari 😀
Ja tomu potom nerozumiem, v zadu v nádobke je čierna tableta a mala som pocit či to ona nesposobuje lebo je to fakt divne. Aj ja som prevarala mnoho krat, menila vodu. Ta káva ale aj čaj je nechutna.
náš najlepší kávovar sa volá rýchlovarná kanvica 😀
@aurra my sme dostali dolce gusto ako svadobný dar a sme spokojní 🙂
dostala som Tassimo, prvotné nadšenie pominulo s hľadaním a kúpením dalších kapsúl - bohužiaľ bud im skončila záruka Tesco, alebo majú iba druh XL - značne nechutné a veľa vody, na internete sú no cena včítane poštovného je značne nevýhodná - to si sadnem do kaviarne a nechám sa obslúžiť..... jednoznačne zlá kúpa !!!!
ja som k Vianociam dostala Dolce Gusto som veľmi spokojná,hlavne nám ide Nesqik pre deti.
roky som doma používala klasické " koťolo" t.j. varič kde sa dolu dá voda a na sitko káva a celé to vrením vody - para vyluhuje na úžasné presíčko - je to známe v Maďarsku alebo ho používajú aj v Taliansku, tam stačila kvalitná čerstvo pomletá kávička - priam rituál - a za pár minút sme v hornej časti - konvičke koťola mali super nápoj, klasika je klasika, žiadne odvápňovanie ani chémia, filtre - nedávno som ich v novom dizajne videla vo Viedni - zaváhala som - JEŽIŠO mi ho mal doniesť namiesto tohto Tassimo automatu
Ahoj, vlastním Tassimo a nedám naň dopustiť,kúpila som si ho práve po skúsenostiach s Dolce Gusto, takisto si môžeš kávu dávkovať,po obvyklej dávke si môžeš tlačidlom dopustiť horúcu vodu.Moje deti majú radi Milka nápoj,ktorý nie je presladený ako má DG - poväčšine má presladené nápoje.Dostupnosť kapsulí - všade od Billa,Jednota,Kaufland,Tesco,atď.
ja mam tassimo, som max. spokojna jediny minus je ze v zahranici je ovela viac druho aku tu na SVK plus malokedy je na nich akcia. ochutnala som aj kavu od dolce gusto, a prave preto som si kupila tassimo, lebo od neho mi kava chuti viac
Tiež vlastním Tassimo, ochutnala som aj kávy a iné druhy nápojov od Dolce Gusta, ale chuťovo mi viac sedí káva od Tassima. Nehovorím, že ceny sú uplne super, ale zasa to predsa nemusí človek piť po litroch. Jasné, že ak niekto pije 3kávy denne tak je to drahý špás, ale keď si spraví jednu denne alebo občas na pochutenie, prípadne ponúkne touto kávou návštevu, nieje to taká katastrofa. V obchodoch sú predsa akcie, vždy si počkám, nakúpim toho viac a mám vystarané.. v Nay elektro mávajú dokonca akciu plus ak si kúpiš tuším 4 balenia, 5 bal.máš zdarma. Som s týmto kávovarom spokojná a nemenila by som. A naviac, keďže v slovenských obchodoch je malý výber kapsúl, nieje problém ich objednať aj cez net, je tam myslím si dosť veľký výber. 🙂 toť môj názor. Samozrejme že 100 ľudí, 100 chutí.
Ahojte, neviete mi povedať, či sa dá na Tassime napustiť len čistá vriaca voda? Napríklad na zliatie čaju?
ahoj ja mam 25 rokov a dolce gusto som kuppil pre svoju priatelku a bola nim velmi nadsena kava super a aka je pena to mi nevadi viem ze na tasime je pena kvalitnejsia ale pena _ to mi az tak neprekaza mne ide o tu chut kavy a nyvse dolce gusto ponuka viac vyberov chuutnej kavy az 20 druhov pricom tasimo iba 10 druhov kavy. odporucal by som iste dolce gusto z mojho hladiska je to vykonejsi kavovar a robim aj v elektre a zakaznici viac kupuju dolce gusto je i cenovo priatelnejsie ale to zavisi od druhu kavovaru.Moj kamos ma tasimo a káva je tiez celkom dobra hlavne ta pena ale viac mi lichoty dolce gusto 😵
a kamos bol uz tasimo reklamovat 2 krat . kazdy ma ini nazor ale odporucam dolce gusto......... 😀
vite mam kavovar DG a vely ludi sa ma pita ze s tim neni starost a ci sa to dako nespini nviem odkial to ti ludia beru ked kava je z kapsul a nema sa ti to nijako zaspinit mam DG uz 3 roky a cistil som ho mozno 3 krat a cistenie trvalo 5 - minut
ako som spominal robim v elektre a primame aj reklamacie ci uz na tasimo alebo dolce gusto ale chyby ako je hucanie pri vyrobe kavy alebo zle precerpavanie vody zavisi na chybe vyrobi nie na kvlite stroja vic reklamacii je na tasimo .
pre mna je vytazom pomedzi vsetkich kavovarov dolce gusto 😝 😀 😎
ja nemám, ale ono je to v podstate to isté, osobne by som sa rozhodovala len podľa chuti kávy, ktorá ti viac chutí, ja napríklad žiadnu nescafe kávu nekupujem, príde mi horká, radšej by som zvolila to tassimo, kde ide jacobs, lebo tú kávu mám radšej.
bývajú rôzne predvádzacie akcie v obchodoch, tak skús kávu z oboch a uvidíš, ktorý ti bude viac vyhovovať 🙂