Kto žije trvalo na Bali, Thajsku alebo Zanzibare?

simik411
5. jan 2022

Je tu niekto kto odišiel žiť trvalo žiť do týchto krajín?? Nie dovolenka ale myslím že tu uzavrel životnú kapitolu a začal život tam? Ak áno prosím aby sa mi ozve. Ďakujem

janettdamian
5. jan 2022

nájdi si na Yotube stránku "Príznaky transformace" tam si nájdi krajinu, ktorá ťa zaujíma. Teraz tam beží séria z celého sveta, kde naši rodáci rozprávajú o živote v daných krajinách. Mám pocit, že tieto štáty tam boli nedávno.

janettdamian
5. jan 2022

a boli tuším na nich v príspevkoch aj kontakty

simik411
autor
5. jan 2022

@janettdamian ďakujem kukla som. A nejak som nenašla nič konkrétne hm rada by som našla nejakú komunitu ľudí nwm kde to hľadať vobec netuším Max články v časopise možno sa niekto ozve skutočný

kikaaa444
5. jan 2022

Skus na FB tam je veľa skupín typu : Slováci a Češi žijúci v UK.. Grecku.. Španielsku atd .. isto ti tam niečo nájde aj z Ázie

annamalaga
5. jan 2022

@janettdamian ako sa vola ten serial o našich rodakoch ?

saraxyz
5. jan 2022

@annamalaga na príznaky transformace - Transformace ve svete. Napr. toto:

https://www.youtube.com/watch?v=NhiYWn-CsVA
saraxyz
5. jan 2022

@annamalaga to nie je seriál
Tam hovoria Slováci, alebo česi, ako sa žije v danej krajine...

lula313
5. jan 2022

@simik411 svagrina kamošky roky žila na bali, ale vratila sa už kvôli covidu. Ďalšej kamosky ex žil v Indonézii, robil sprievodcu, ale tiež sa vratil kvôli covidu a nedostatku prace

missy_7
23. jan 2023

@simik411 ahoj, tiež rozmýšlame s manželom, že sa natrvalo presťahujeme do thajska. a tiež hľadám komunity kde by som sa dozvedela viac info o presťahovaní.

misar421
5. dec 2023

@missy_7 Ahoj prosím našla si nejakú komunitu kde sa dá nájsť viac informácií? Taktiež by sme chceli ísť žiť do Thajska. Ďakujem