Kto nakupuje v Ikei a potom predáva tovar ďalej?

karinka1klaudia
31. júl 2012

Ahojte maminky, chcem sa spytat ci niektora nerobi nakupy v Ikea a potom posiela zaujemkyniam????? dakujem Katarina

dominika_sk
31. júl 2012

to by som aj ja rada vedela 😉

fliacik
31. júl 2012

Ahoj, také baby nájdeš na www.mimibazar.sk v sekcii "nový tovar" 🙂

zuzka38
4. aug 2012

nie je problem, aj na babybazar.sk mam ponuku.. da sa dohodnut aj na dalsom tovare.. @dominika_sk

liliennka
3. okt 2014

@zuzka38 , Ahoj, dobre som pochopila, cez teba sa dá nakupit v IKEA? 🙂 Neviem to nájsť cez ten minibazar.sk ..niekoho kto by mi sprostredkoval tovar odtiaľ ☹ Díki za info

milistek
16. okt 2014

aj ja by som chcela niekoho kto nakupuje v Ikea

eurekahracky
23. jan 2015

ahojte, ja nakupujem tovar v Ikei a mozem vam kupit aj velke kusy nabytku, som z BB, ak sa da, poslem kurierom, je to najlacnejsie, ak toho mate vela, napriklad, ze zariadujete dom, izbu, tak priveziem dodavkou. Kika

emil2
21. apr 2015

Dobrý deň dámy.

Rád by som nakúpil pár vecí v IKEI, mám vytvorený nákupný zoznam v sume +-45 €, V prípade záujmu ma kontaktujte na email emil.holub@centrum.sk.

Ďakujem, Emil

coko80
13. jan 2016

Ahojte baby este nakupujete v ikei?mozete napisat ake mate podmienky,ak by som chcela jeden regal kalax na vychodne slovensko?

kafulienka
19. feb 2016

Ahojte,
potrebovala by som surne kupit sifon z Ikea, kto by bol ochotny ho ist kupit a potom poslat, poprosim napisat do IP, dakujem a prajem krasny den, katarina 🙂

lolinko7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
benkyna1
12. dec 2016

ahojte surne by som potrebovala detsky stolik a stolicky z ikei je tu niektora baba ktora je ochotna kupit a poslat mi to chcela by som vediet aj podmienky dakujem

indiankaindi
14. dec 2016

Ahoj, chcela by som sa skôr spýtať niekoho, kto chodí do Ikei, či a za akú cenu sa tam predáva losos. Ja viem, že to nie je zrovna tovar a la Ikea :D ale počula som, že v tom bistre, resp. tam, kde predávajú potraviny, mávajú fantastického lososa a že pred Vianocami býva v super cene. Len na nete to neviem nikde nájsť. Tak ak by mal niekto cestu alebo info, budem rada 🙂

duska333
15. dec 2016

@benkyna1 ahoj..zohnala si niekoho? ja by som tiez chcela stol aj stolicku pre maleho ale tie ceny na nete su hrozne..

mackoromanocka
31. máj 2017

ak viete o niekom, poprosim link.dakujem

miska843
30. aug 2018

@eurekahracky dobry den este sprostredkujete tovar z ikey?