Ahojte maminky, chcem sa spytat ci niektora nerobi nakupy v Ikea a potom posiela zaujemkyniam????? dakujem Katarina
Ahoj, také baby nájdeš na www.mimibazar.sk v sekcii "nový tovar" 🙂
nie je problem, aj na babybazar.sk mam ponuku.. da sa dohodnut aj na dalsom tovare.. @dominika_sk
aj ja by som chcela niekoho kto nakupuje v Ikea
ahojte, ja nakupujem tovar v Ikei a mozem vam kupit aj velke kusy nabytku, som z BB, ak sa da, poslem kurierom, je to najlacnejsie, ak toho mate vela, napriklad, ze zariadujete dom, izbu, tak priveziem dodavkou. Kika
Dobrý deň dámy.
Rád by som nakúpil pár vecí v IKEI, mám vytvorený nákupný zoznam v sume +-45 €, V prípade záujmu ma kontaktujte na email emil.holub@centrum.sk.
Ďakujem, Emil
Ahojte baby este nakupujete v ikei?mozete napisat ake mate podmienky,ak by som chcela jeden regal kalax na vychodne slovensko?
Ahojte,
potrebovala by som surne kupit sifon z Ikea, kto by bol ochotny ho ist kupit a potom poslat, poprosim napisat do IP, dakujem a prajem krasny den, katarina 🙂
ahojte surne by som potrebovala detsky stolik a stolicky z ikei je tu niektora baba ktora je ochotna kupit a poslat mi to chcela by som vediet aj podmienky dakujem
Ahoj, chcela by som sa skôr spýtať niekoho, kto chodí do Ikei, či a za akú cenu sa tam predáva losos. Ja viem, že to nie je zrovna tovar a la Ikea :D ale počula som, že v tom bistre, resp. tam, kde predávajú potraviny, mávajú fantastického lososa a že pred Vianocami býva v super cene. Len na nete to neviem nikde nájsť. Tak ak by mal niekto cestu alebo info, budem rada 🙂
ak viete o niekom, poprosim link.dakujem
@eurekahracky dobry den este sprostredkujete tovar z ikey?
to by som aj ja rada vedela 😉