Akože úplne od veci otázka ale 😁 koľko kg musí cca mat baba co nosí veľkosť 38? Potrebujem to vedieť 😁 kúpila som si saty veľkosť 38 a som v procese chudnutia 😁 a saty si ešte nejdem.skusat lebo ma to len zdepta ak ich neobleciem 🙈😭
to co je za otazka? to sa neda takto pausalne, ze tolko kg musis mat na velkost 38. Zalezi predsa aj od vysky a tvaru postavy 🙈 Mozes mat aj 55 kg a ked mas jednoducho velky zadok, tak ta ani 38-cka nemusi obist...
Tak ja pri výške 170cm som veľkosť 38 nosila aj pri váhe 71kg a teraz aj pri váhe 63 🤷🏻♀️ takže ťažko tipovať .Mám širokú panvu
no a dalsia vec, nie je 38cka ako 38cka, ja mam pocit, ze pomaly kazdy vyrobca ma ine miery
Momentalne 70kg pri 170cm
Skôr 55kg -60kg
Ja som prešla na 65kg po pôrode a sadne mi veľkosť L a je ako uliata.
Mam 65-68 kg a v pohode obleciem M. S prehladom.
Mam aj zopar siat velkost S.
Mam 170 cm, vazim 61 kg, nosim M alebo 38, nieco aj 40.
Ja mam 170 a 52kg a rifle ma 42 🤷♀️
Zalezi od stavby tela, ale aj znacky oblecenia. Ja mam 69kg a nosim velkost 36...
@luccija páčia sa mi veľmi preto som.si ich kúpila aby keď ich neobleciem mám motiváciu chudnúť aby som ich obliekla. Ale asi keď majú veľkosť M ich neobleciem teraz
@luccija ale idem ich skúsiť 🙈
no ja mam 163 cm, vahu 61 cm, a nosim od S ( 36) az L (40) . Ale pre predstavu, mam postavu typ hruska, takze prsia ziadne, len velka rit a velke stehna :D ak si nechces saty skusat, skus ich odmerat a potom odmeraj seba a priblizne budes vediet ....
Ja som mala 56kg a som nosila 36-38velkosť, výška 164cm,no bohu žial tiež sa to praší v šatníku☹️ ešte musim dať dole 20kg
nosím 36, sem tam nohavice aj 34 .... vážim 53 kg, výška 167...
Moja odpoved sa nebude pacit :D vela veci po pôrode mam 38, a mam 47kg a 169. Takže skôr podľa seba,su veľmi tesne? Schudnem tam a tam a nie,schudnem 10kg 🙂 drzim palce
ja ked som nosila 38, mala som cca 55-60 kg pri vyske 164 cm. vidis, ze to je individualne a to rozpatie je ozaj od 50-70 kg. dost zalezi aj od toho, ci mas prsia, ci mas sirsie boky alebo nie. aj ked sa ti to nebude pacit, asi treba len saty skusit a budes cca vediet, kolko este kde treba. a nebud zdeptana, ved nove saty - to mas paradnu motivaciu 🙂
Záleží aj od typu postavy. Ja som hruška. Váha mi kolíše medzi 52-53. Vrch mám xs/s/34/36 a spodok m/38
Ja mam 172 cm a 60 kg niečo tuk niečo svaly. Som však typ hruška takže od bedier dole sa mi ukladá všetko. Nohavice nosím 38 (ak je úzky strih tak aj 40). Zato vrch tela mam dosť štíhly tam nosím 34. Mam veľké stehná k pomeru mojich ramien a pasu.
Vyska, sirka ramien, obvod prs...vela faktorov.
Ja mám 170cm a 58-60kg a nosím 34, zriedka 36. Ťažko radiť, každý má inú stavbu tela
Ja mam c.38 pri 173cm a 63kg. Nieco obleciem aj 36 a naopak sem-tam 40.
Váha nie je najlepší ukazovateľ aj pri konfekčnej veľkosti aj pri snahe schudnúť. Obzvlášť pri cieli zmestiť sa do šiat je oveľa lepšie ísť cez cm - merať si jednotlivé relevantné obvody a tešiť sa z cm, ktoré sa zlepšenou životosprávou a vhodnou stravou upravujú aj vtedy, keď váha stojí. 😉
Trochu zalezi aj na vyske a rozložení tela … inú váhu bude mat žena s 160 cm a 38 a inú 180 cm. Keď som mala 58-60 kg tak som obliekla 34 -36 … ale mám cez 180 cm 😉
Tazko povedat mam 61 a nosim M, od porodu ked som vazila 66, ale nieco si kupujem uz aj S, zalezi od strihu. Minule som si kupila.leginy S v jednom obchode, obleciem ich ale su mi uzke, tak som si kupila v druhom M a tie su mi zas velke
Nasukam sa aj do S spred porodu ked som mala 53 kil ale nevyzera to zas dobre 😀 tiez aktualne chodim cvicit a chudnem, a raz si kupim tricko M bez skusania a zistila som doma ze je ako nocna kosela siroke na mne, a inokedy S vyzera hrozne 🐷
Autorka, v pohode vyskusaj saty a uvidis. Pred 20mi rokmi som aj 36 obliekla pri vahe 59. Kamoska tie iste pri vahe 69. Ona spotovala, ja ani omylom.
Zalezi od vysky a vysportovanosti.
Moze mat 55 kg, ale kludne i 65 kg, lebo je samy sval, hoci stihla.
Takze radsej miery pozeraj a odmeraj si obvody. To je ukazovatel, ci sa vlezies, ci nie.
Nie postavenie sa na vahu.