Prosím viete niekto kedy sú trhy v Poľskom Krosne okrem soboty? Dakujem.
kazdy den su tam trhy okrem nedele a v sobotu len doobeda
ked je zle pocasko tak aj cez tyzden len doobeda alebo tak max do 14.00
vka • 2d • Včera o 15:29
Babky neviete mi povedať ako su v Krosne v Polsku trhy? každý den?v utorok mam volny den tak som chcela isť no niesom si ista či to funguje Dakujem
ankam • 1d • Včera o 19:22
no trhy su kazdy den-teda ak nahodou nemaju tam nejaky sviatok-tak vtedy je zatvorene
a ked nahodou prsi tak uz okolo obeda balia
aj my sa tam zajtra chystame nieco nasmu kubkovi kupit tak sa mozno zbadame.zdravi pd.
prosim vas neviete ci v polsku su trhy a 1. maja?? prosiiim napiste
Na 1. a 3. mája je Poľsku štátny sviatok ale myslím si že trhy v Krosne sú ako každý deň, okrem nedele.
ahojte,neviete ako je to s trhami v Krosne? nie su tam zaplavy? chcem zajtra isť.ďakujem
Trhy sú v Krosne každý deň, ale nedoporučujem tam zajtra ísť, lebo môj muž ide dnes z Jasla, cez Rzeszow, Krosno už 5 hodín a nemôže sa dostať a dokonca už bol na kruhači v Miastu Piastovom a musel isť dakde ešte obkľukov lebo pred hranicou je z brehu veľký zosuv pôdy.
ok,dík za info
nákupy odložené...
Ahojte,
Neviete náhodou v akom stave sú cesty do Krosna? Trasa-Košice-Prešov-Svidník- a hraničný prechod cez Duklu...Chystáme sa 15-tého do Krosna.
Diky za pomoc
Pre osobné auta je hraničný prechod Dukla-Barwinek otvorený, ale musíš obchádzať mestečko Duklu, je tam zosuv, aj poškodená cesta. Za hranicou pri tom Motoreste odbočiš doprava na Rimanow-Zdroj, urobiš obchádzku. Pre kamiony je zatiaľ zavretá cesta.
Ďakujem za rýchlu odpoveď
Diky, pomohla si 🙂
Aj mne.... 😉
ahojte,ale neodporúčam
aj sa som chcela v sobotu,ale to si radšej počkam
zdržovanie,obchadzka na dost dlho
Ahojte, ja by som sa chcela opýtať.. neviete náhodou či sa dajú na trhoch kúpiť aj látky taktiež či tam predávajú aj oblečenie pre psíkov. Alebo niekde v meste kde sa nachádza metrový textil. Ďakujem pekne za každú radu.
na trhu myslim že latky isto nie,no namestie neni daleko,tam obchodiky budu, a ani psie oblečky som tam nevidela
Prosim vas chcem sa opytat ci niekto s vas nevie ci predavaju v krosne aj kocare znacky peg perego chystame sa na nakup dakujem 😀 🙂
Ahojte neviete mi poradiť či 2.11. sú trhy v Krosne?
Jasné, že sú!
aj dnes je už v PL pracovný deň.
Ahojte boli ste teraz niekto na trhu v krosne su tam stale kazdy deň okrem nedele????? 🙂
ahoj, neviete nahodou, ako je to s trhami v krosne teraz? ktore dni su? alebo maju po sviatkox nejaku pauzu? dakujem
Prosím ak niekto pozná trhy v poľskom Krosno nech mi poradí či sú každý deň a či sa dá dobre nakúpiť hlavne
oblečenie. Ďakujem
Prosím Vás je v Krosne otvorený trh aj 5.januára 2013? Prosím viete mi poradiť dá sa tam kúpiť nábytok? konkrétne, pohovky ,do obývačky rohové?
Prosimvas, kedy a kde su trhy v krosne? Dik
ahojte ... neviem teda, či je táto téma stále aktuálna, ale čo sa týka trhoviska v Krosne, prikladám link ich stránky, je aj v slovenčine a dá sa pekne orientovať aj v mape 🙂
http://www.bazarkrosno.pl/index.php?go=kontakt
zdravim, v aky den su trhy v Krosne? Dakujem
ahojte, neviete, či teraz vo štvrtok budú v Krosne trhy? Ďakujem 😉
ahojte ludkovia poradite mi ako sa dostanem na trh v krosne ?
😒
juli, utorky, stvrtky - to su dni, o ktorych viem aspon ja, raz sme boli v utorok a raz vo stvrtok.