Keby ste mohli vyzerať ako hociktorá žena na svete, ktorá by to bola? Máte nejaký idol? Môžte aj mixovať, tej telo, tej tvár 🙂 Téma pre zábavu.
Monica Bellucci
A ja som spokojná. Každý je originál 😉
Salma Hayek
Claudia Cardinale. nie som narocna 😂
prosim , v mladom veku samozrejme
Sofia Vergara 😂
Mne sa vzdy pacila Glynis Barber (ale to nieco vypoveda aj o mojom veku 😂)
Aj ja som celkom spokojná 😝, ale prvá mi napadla Tatiana Kuchářová 🙂
Salma Hayek, Sofia Vergara alebo Eva Mendez.🙈
Natalia Oreiro v casoch divokeho anjela
Blake Lively :D
Megan Fox🤩
@simsalabim tak chceli vyzerať a mať účes všetky účes všetky baby som skoro tvoj ročník🙂
Mne sa vždy páčila Cindy Crawford a z novších tvári Kuchařova
Eva Vica Kerekes ;D
Shakira (za mlada, samozrejme). Pýtala som sa aj muža, ak by mal byť žena, rád by vyzeral ako JLo. 😄
@ivangeline 😳 Ako sa hovorí, proti gustu žiadny dišputát, ale toto ma teda prekvapilo dosť.
Nicole Scherzinger, JLo, Sofia Vergara, Megan Fox, Angelina Jolie, Jessica Alba
Hocijaká s hustými vlasmi 😁 inak som sebou vrámci možností spokojná.
@h2 prečo? Nebodaj sa ti zdá škaredá?
Ja tiež nie som náročná a preto buď Brigitte Bardot alebo Adriana Sklenaříková😁
@luccija ano, viem, ze vtedy sposobila ucesovy osial vsade, kde serial davali... ona skvelo vyzera aj teraz a svoj vtedajsi uces nazyva "slamena strecha" 😂
@ivangeline Kerekeš nie je škaredá ani náhodou, je to netuctová kráska
@ivangeline Škaredá nie, ale ani taká krásna, že by niekto chcel vyzerať práve a len, ako ona, keď má na výber akúkoľvek ženu na svete.
mne sa tiez paci audrey hepburn, zo sucasnych winona ryder napriklad, ale neviem, ci by som tak chcela vyzerat. vsetko ma svoje klady aj zapory.
@ivangeline vica kerekes je asi aj dost fotogenicka a ma taku iskru alebo to aspon vie zahrat, ale ked som ju videla nazivo, tak mi prisla ako obycajna baba, taka mala ritkata (snad to nebude citat). nic, co by vynikalo v dave.
@lubkovaandrejka inac ano, aj ona je velmi velmi pekna.
@simsalabim áno, aj Sharon Stone bola vtedy in
A ešte sa mi páčila Linda Evangelista bola som zhrozená ako vyzerá teraz po nepodarených plastikach
Angelina Jolie, i ked moj ex mi stale hovori, ze mu ju pripominam.. no ja viem realne zhodnotit, ze sa absolutne nepodobame, skoda haha
Sophia Loren, Cindy Crawford, Jenifer Lopez, Monika Bagárová... a môj chlap by určite volil doma Vicu Kerekeš. 😄
Krásna žena je aj Michelle Pfeiffer
Audrey Hepburn. 😍