Kupovali ste niekto tento rok alebo sa chystáte kúpiť 3d vianočný stromček? Ak hej kde ? Lebo ako som pozerala čítala, vždy je to kombinované s lysovanými halúzkami.
Baby čo už ho máte doma je možné zamaskovať to lysované alebo vaše názory a skúsenosti.
Ď.
Ja som ho videla naživo... chcela by som vedieť či sa dá kúpiť v Poľsku alebo ja Ukrajine lacnejšie. Tu stojí 150€ 190cm vysoký
My sme tiez zvazovali 3d stromcek, ale tiez som ho nevidela nikde nazivo a tie kvalitne (nekombinovane, len plastova umelina) su drahe, vyse 200€. Ale su fakt krasne, vyzeraju ako zive a hlavne neopadavaju. No co som citala recenzie vraj dost smrdia, treba ich dat pred pouzitim aspon na 2 tyzdne na balkon vypachnut. To sa trosku obavam kedze mam male deti aby nahodou nedostali nejaku alerg.reakciu z toho 😕 Rada by som pocula priamu skusenost od niekoho, kto ho ma.
Ahoj. Má niekto tento stromček?? http://www.perinbaba.sk/luxusny-vianocny-stromc...
To by aj mňa zaujímalo. Všade som našla iba internetový predaj, ale chcela by som ho vidieť naživo.