Kde ste kúpili vianočný 3D stromček?

viki120
21. nov 2014

Kupovali ste niekto tento rok alebo sa chystáte kúpiť 3d vianočný stromček? Ak hej kde ? Lebo ako som pozerala čítala, vždy je to kombinované s lysovanými halúzkami.
Baby čo už ho máte doma je možné zamaskovať to lysované alebo vaše názory a skúsenosti.

Ď.

zuzula2108
23. nov 2014

To by aj mňa zaujímalo. Všade som našla iba internetový predaj, ale chcela by som ho vidieť naživo.

renka40
14. dec 2014

Ja som ho videla naživo... chcela by som vedieť či sa dá kúpiť v Poľsku alebo ja Ukrajine lacnejšie. Tu stojí 150€ 190cm vysoký

rainee
6. dec 2015

My sme tiez zvazovali 3d stromcek, ale tiez som ho nevidela nikde nazivo a tie kvalitne (nekombinovane, len plastova umelina) su drahe, vyse 200€. Ale su fakt krasne, vyzeraju ako zive a hlavne neopadavaju. No co som citala recenzie vraj dost smrdia, treba ich dat pred pouzitim aspon na 2 tyzdne na balkon vypachnut. To sa trosku obavam kedze mam male deti aby nahodou nedostali nejaku alerg.reakciu z toho 😕 Rada by som pocula priamu skusenost od niekoho, kto ho ma.

snikol
8. nov 2016

Ahoj. Má niekto tento stromček?? http://www.perinbaba.sk/luxusny-vianocny-stromc...