Kúpila som knihu z fb stránky bazár kníh
A pani písala ze knihu poslala už v sobotu. Je pošta otvorena aj v sobotu?
@vecinapredaj688 napr. u nas v BA je v obchodnych centrach posta otvorena aj v nedelu
@vikusjk a v sobotu?
@vecinapredaj688 Aj v nedelu a do 20:00.
Chce ta oklamat, posta je iba v nedelu otvorena, v sobotu nie 🤦♀️
@vecinapredaj688 ano, pondelok az nedela. Ale samozrejme zalezi, odkial je ta pani, co ti knihu poslala. Ved ak ju odoslala, urcite nema problem poslat ti podacie cislo a ty si vies cez stranku sl.posty skontrolovat stav zasielky. Niekedy mas zasielku na poste a nepride zlty papierik, ani sms (napr. u nas bezne).
Ano, posta je otvorena aj cez vikend. V nakupnych centrach.
vsak to fakt zalezi, ze ako ktora a ako kde. na dedinach napriklad nebyva, vo vacsich mestach ano.
@vecinapredaj688 V mestách áno. My máme u nás v Košiciach otvorené aj v nedeľu od 14:30 do 21:00. Však pozri otváraracie hodiny pôšt na google..
@vecinapredaj688 tu si nájdeš aktuálne otváracie hodiny https://otvaraciehodiny.posta.sk/
podla pobocky..
Keď ju poslala túto sobotu hádam si nečakala že príde včera 🤦 veď bol pondelok, to že je v sobotu otvorená neznamená že hneď podané balíky odtiaľ odchádzajú, včera možno len odišiel z jej posty
@vecinapredaj688 aj v nasom meste je v sobotu
@vecinapredaj688 ja som minule posielala v sobotu z nakupaku v Bratislave a do Ziliny prisla zasielka az v stredu...
@vecinapredaj688 poslala ti podacie číslo zásielky a si ho skontrolovala na stránke https://tandt.posta.sk/ že kde sa teraz nachádza?
Niekde býva pošta otvorená aj v sobototu, dokonca aj v nedelu ale zásielky tak či tak odchadzaju až v pondelok
Pošta môže byť otvorená aj v sobotu a nedeľu (väčšinou v meste to tak býva) ale zásielky odchádzajú az v pondelok. Skratka ona ju len podala, ale pravdepodobne odišlo to až včera.
bežne v centrach su aj v nedeľu pošty,banky otvorené
@vecinapredaj688 niektore posty su otvorene aj v sobotu a v nedelu ale zasielka podana v sobotu odide akoby bola podana v pondelok.
u nas na dedine napriklad nie ale v blizkom mester ano. podla mna zalezi v akom meste sa posta nachadza
@nikha2809 nie nečakala len sa bojím keď ze ľuďom sa nedá veriť
@vecinapredaj688 ako ktora