Ahoj,
mali ste aj vy pocit niekedy, ze dieta vobec nechcete? Je to normalne? Kedysi som dieta velmi chcela ( v myslienkach, nie ze by sme sa pokusali 🙂, ale momentalne mam pocit, ze absolutne nie...Nerozumiem preco je to tak. Je to pre mna zvlastny pocit.
a kolko mas rokov, ak sa mozem opytat
elliana ja som bola 25rocna a citila som ze deti milujem ale ze este nie..prislo to na mna neskor, ako na babu pride neskor menzes.
aliana ani ja som nechcela deti a raz sa šmyklo a teraz by som nášho drobca nevymenila za nič na svete, neboj keď už budeš tehotná uplne inak to budeš brať 🙂
Mam 23.
aliana prišlo aj na mňa že ešte nie ☹ len si pekne počkaj na ten pekný pocit 🙂 na mna to došlo až v 27 😕 a myslím že som nič nepremeškala 😵
jeane1 kukam a kukam a neverim ze sa nam davidko reinkarnoval do jeane1...inak ja na teba myslim, a cas si najdem, len musi to dozriet... 😵
tak ako zena na materstvo.
aliana mne to zacalo tak, ze som si zacala vsimat tehotne, potom deti v kociku a uz to slo sme, len musis uvolnit v sebe ten pocit, nie nieco dusit.
ja mam 27,5 (presne :-O) a uz by som aj, ale stale este nie som 100% presvedcena, ze teraz hned, ale viem, ze uz zachvilu budem pripravena
😉 som odhalená 😀 melora ja si počkám ved mi hadam neutečieš rodiť
podľa mňa na dieťa sme nikdy neni 100% pripravené, ono to musí prísť a musíme byť pripravené 🙂
už aj ked si budete myslieť že ste pripravené tak príde doba ked už bude na svete a budu otázky robím to OK??
podla mna zas nie.
otehotnela som az ked som si bola na tych 100% ista ze moje pocity su ano, chcem dieta a tuzim po nom, tie pocity co som vysielala boli krasne.
ale presne ako píše jeane1 aj vo výchove je milión otázok a hlavne pri prvom dieťati či to robím dobre a tak
Teraz mam pocit, ze ten cas nikdy nepride ☹
ale príde a ani nebudeš vedieť ako, možno ťa to chytí už o pol roka, že chceš bábo alebo sa šmykne a budeš ho musieť chcieť
maca21 tie otázky ma rýchlo prešli ked som počula od známych ako dobre je syn vychovaný a spoločenský to mi stačí nato aby som si bola 100% 😕 ale bude to take aj pri druhom 😵 a je po mojich 100% ☹
a hlavne budeš ho milovať viac ako svoj život
aliana to je len pocit, ja ked som uz aj chcela tak na 80% tak v sne som deti uplne odmietala, moje podvedomie mi stale hovorilo, ze este nie, ale jedneho dna....staci obycajny zazitok sa tvoja dusa prebudi a objavis v sebe zenskost a pocit tuzby po materstve
aliana v 23 vacsine dievcat babatka po rozume este nechodia
neuzivala som antikoncepciu a ked to na mna prislo tak som si po miloveni pripadala prazdna, ake jednoduche, ze?
Sestra bude mat teraz, vyskusame, ci sa nezmeni moj pocit 🙂
jeane1 určite ano, to musí byť pekné keď ti dieťa vychvália a musí to byť super pocit, doba je vždy horšia napríklad ja som bola vychovávaná uplne inak ako deti čo vidím teraz, ale hlavne v puberte možno ani dobrá výchova nepomôže 😕
Ano, mozno vacsina nie, ale ja som praveze myslela, predtym, no teraz uz nie. Malo to byt predsa naopak... 😒 🙂
jeej tak to sa naucis kopu veci...prebalit, odgrgnut, obliect, aj vybavu budes mat 😵
🙂
keď uvidíš toho bezbranného drobca čo je odkázaný na nás bude to zas iné
hlavne prirodzene, nic nasilu
aliana mozno teraz je v tvojom zivote nieco, co predtym nebolo a co odsuva dietatko zatial na vedlajsiu kolaj
ale tehuvirusy su straaaaaaasne nakazlive, takze si myslim, ze par chvil s malou neterkou a dojdes k tomu, ze aj ty chces
alebo par chvil tu na konikovi a budes taka zblaznena z malych deti ako ja 🙂
emjee to si pekne napísala 😉
je to prirodzene, a pockaj si na pocit, ze urcite ano!