Je podľa vás žena s výškou 175 cm príliš vysoká?
Výšku človek neovplyvní takže je úplne jedno či si niekto myslí moc alebo málo.
Nie
Ja mám 180 cm a necítim sa ako obor.
Ja mám 177.. Pre niekoho veľa, pre iného málo.
A keď ti tu niekto napíše že áno tak čo? Odrezes si nohy?
A keby aj bolo? Tak co? Odseknes nohy?
Co su toto za stupidne otazky... To je asi taka otazka ako je 45 noha u muza ok alebo je to velka/mala? Kde su admini?🙏🙏🙏
Malo. Krásny svet začína až od 176 cm. 😀
Moja dcera ma tolko /21/ a sa smeje, ze si nevie predstavit by malinka ako ja/164/😁
Uhol pohladu😉
Nie. A toto nekonecne riesenie co je vela a co je malo 😳
Ja mam 153cm… je to malo? Aj keby bolo, tak co. Nepomozem si 🤷♀️
Vysoke zeny maju vacsinou krasne dlhe nohy (tie im brutalne zavidim)… cize kazda vyska je tak akurat. Lebo kazdemu sa paci nieco ine. A tak to ma byt… cize odpoved je: nie, nie je to vela. Je to akurat 😉
Ja mam vyssiu vysku a citim sa super, rada nosim aj vysoke podpatky.
Píšem to preto, lebo celý život počúvam narážky typu obor, žirafa a tak. Tak by ma zaujímalo, že ako to vnímajú iní.
A ja zas trpazlik, decko a tak. Kasli na nich. Su to ich komplexy, nie tvoje. A vobec nie si zirafa…. Si krasna zena urcite. Nos svoju vysku s hrdostou 😊 alebo mi posli 15 cm 😂😂😂😂😂
Neber to v zlom. Ľudia sú divni. Ja som bola zase "trpaslík" s 160cm 😀 (aj keď si nemyslím, že som veľmi nízka). Ani ty nie si veľmi vysoká. Si vysoká, to áno, ale si to ty. Hľadaj v tom pozitíva - napr ja nikdy cez dav ľudí nič nevidím, na prt je to napr koncertoch, ale zase výhodu mám v izbe kde vyšší človek má asi väčši pocit stiesnenia keď je bližšie k vrchu zárubne.
Všetko má svoje výhody i nevýhody. Výška nie je niečo kvôli čomu by si sa musel trápiť. 🙂
Chápem ťa, som trochu nižšia od teba a tiež sa občas stretnem s narážkami na moju výšku väčšinou od zakomplexovaných chlapov 😅😁 Ešte aj muža mám trochu nižšieho odo mňa a on to nikdy nebral ako niečo divné, vždy vravel, že sa mu páčia vysoké ženy.
Jednoznacne malo, idealne 185+😅
A to je nieco, co dokazes ovplyvnit? Ked Ti napisu, ze je, tak co? A vacsina nizsich Ti to napise😁 . Ja mam 175cm, nie je to vela, prijala by som s radostou aj viac. Pokojne aj topanky na podpatku nosim, nemam dovod mat komplexy. Partnera mam vysokeho dostatocne ku tomu, aby bol - aj v pripade, ze mam obuv s vysokymi podpatkami - stale ocividne odomna vyssi, o nizkych muzov som nikdy zaujem nemala.
Je to paráda.... môj by ťa hneď bral, ak máš dlhé nožiská 😁😂😁😂😁😁😁👍👍👍
Mat tolko, som najstastnejsia😊
Ale mam 185cm 😄😄 takze zda sa ti este stale ze 175 je na zenu moc???
Podľa Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) bola v roku 2021 celosvetová priemerná výška mužov 173,7 cm a priemerná výška žien 160,2 cm.
Toto je celosvetový priemer, v Európe sú ľudia celkovo vyšší ale nechce sa mi hľadať konkrétne čísla. Povedzme +10 k priemeru. Takže nie, nie si veľmi vysoká len sa pohybuješ v nižšej /zakomplexovanej spoločnosti.
mám 177cm, nechcela by som ani o 1cm menej, modelkovskú postavu, obdivné pohľady žien a mužov snáď od mojich 14 rokov..A manžela nevynímajúc😉K tomu ako bonus dlhé štíhle nohy, ja sa cítim nesmierne sexi, nemenila by som za nič☺️
Manžel má 185cm, vždy sa mi aj tak páčili vysoko chlapi a máme dvoch synov, obaja budú zrejme vysokí po nás- a aká som za to rada🙏
Nie nie je to veľa, je to v pohode. Aj tak s tým nič nevie človek robiť🙂 tak na čo sa stresovať:D moje dieťa bude mať iste viac :D ak má chlap komplexy, jeho problém, je kopa.muzov, ktorí majú vyššie ženy a sú s tým v pohode.
@januska12323 tak áno, svetová.. keď si pozrieš výšku azijcov tak je jasné prečo. U nás je 170cm muž naozaj nízky. 170cm žena normál.
@martinmmartin uz som odstrelena 😂😂 chudak mm, ma 195, teraz bude musiet hladat daco mensie ☺️
Ja mám 171cm, moja sestra 176cm..ja mám o cosi menej ako ty, ale poznám veľa vyšších žien odomňa..alebo primeraných mne..
a osobne si nemyslim, že to je veľa.. práveže som počula od okolia, že je to pekne keď je žena vysoká .
Maj sa rada taká aká si 😍😊
@29simona29 inak presne toto aj ja ako bonus mám nadelené dlhé štíhle nohy, myslím si že obe máme byť na čo hrdé !! :D už som počula veľa komplimentov od žien aj mužov na moje nohy..
@mb2021
Vysokym ludom je problem kupovat si oblecko?
Mam 178 a tento problem vobec nemám
Samozrejme ze je to moc, okamzite odstrelit