Vítam Vás tu všetky, ktoré nedočkavo očakavávate Ježiška ,... tu si môžte pridávať foto vašej vianočnej výzdoby..či už aký máte stromček, vyzdobené okná..skrátka všetko vo vašom príbytku..Teším sa na Vaše fotografie 🙂
@benne ale je krásnýý 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
zajtra pofotím aj ja čo sme doma vykúzlili 😉 😉 😉 😅
@miselita no fakt je kraaasny aj ja sa chystam kupit tu stuhu,vyzera to suprovo
@jankaborka len poriadne zmeraj..ja som stuhu kupila v tescu..zobrala som 2...ze urcite bude stacit..a ono tam skoro nic nebolo..musim dokupit..
@vierika112 a dnes tam má už horieť tretia sviečka nie????? 😀 ale asi si to fotila minulý týždeň no nie??? 😉
@lisjanka ano ano, hori tam aj tretia momentalne, ale to je fotka z predtyzdna 🙂
Keď sme pred 3 rokmi boli tesne po prerábke (niekedy mám pocit, že stále sme 😅 ), tak som využila zvyšné odrezané pláty plávajúcej podlahy, obalila do tej tenkej penovej podložky čo sa dáva ako izolácia pod podlahu a vyrezala motívy, dolepila z tých lacných tesco-reťazí drobnôstky a máme to v dome v spoločných priestoroch.. dávam na začiatku adventa a do 3 králov nechávam, aby som mala dostatok času na potechu..
kludne pridavajte aj viac fotiek..velaaaaaaaaaaaaaaaa..trosku odvahy do toho 😉
@traktor no znama mi hovorila ze na stromcek ktorry meria 180 cm mi terba aspon 5 metrov ale taku tu siroku si kupila a kolko stala?mali aj zlatu?a este sa mi strasne pacil jeden swtromcek vcera v SNV bola na nom ta stuha ale este na kazdom asi 20 cm bola spravena z tej stuhy masla ktora bola pripevnena o konar a stuha sa dalej tocila,dokopy tam bolo asi 20 tych masli ale na to by mi trebalo aj 10 metrov
🙂 ja pridáme až zajtra ale super že si to založila 🙂