Ahojte, chceli by sme pomôcť známym. Hľadajú prútikára, ktorý by im pomohol nájsť na pozemku vodu. Poznáte niekoho? Alebo sa to dá urobiť aj inak?
@vodajezivot Ďakujem krásne za odpoveď , my už sme vec vyriešili.
dobrý večer, mal by som záujem o vaše služby..
@vodajezivot dobrý deň potrebujem nájsť vodu. Môžete mi zavolať resp. Poslať číslo MT na email Galvo1970@gmail.com
Ďakujem
dobrý večer, mal by som záujem o vaše služby..potrebujem nájsť vodu.môžete mi poslať tel.č. alebo mail na pernislado@gmail.com
@vodajezivot mate spravu
@vodajezivot pre príp. záujemcov prikladám tel. kontakt:0902 450 710
Hľadám prútikára na zistenie Hartmanových čiar v byte, Bratislava
Všimol som si Váš dopyt .Venujem sa profesionálne vyhladávaniu vody prístrojom,nie prútikom.Využívam digitálnu technologiu,ktorá dovoluje výsledné data z meraní na počítači zobraziť v 2D,3D obraze,kde je vlastne prierez podložia z jeho zložením.Od zloženia podložia záleží či tam môže byť voda ,alebo nie.Je možne vidieť jednotlivé vrstvy (íl,piesok,štrk,alebo skala),ichtvar,hrúbku,hlbku a prípadne miesta z vodou..Meraním sa lepsie viete rozhodnúť,ktorý druh studne ,vám dovoluje podložie pozemku.Naražana,najlacnejsia ,v štrkovom podloží .Kopaná najvätsia akumulacna schopnosť,no najdrahsia. Vrtaná v skalnatom podloží.Pri meraní sa zmerajú všetky body v úseku,kdežto pri hydrogeolog.vrte len v danombode,mieste.Tak sa dá vyhnúť komplikáciam pri hlbení,alebo ušetriť na hlbke,spávnym určením miesta studne.Kedže pre mnohých je tento druh hladania vody nová vec,prikladám pre predstavu obrázky z podobných meraní.