Ide o to, ze mam svoju Funpage stranku na Facebooku, ale ked som ju zakladala, neviem kde som mala rozum a zadala som samozrejme nie svoje vlastne meno, ale nick, prezyvku. Webstranku som predala, a ked som chcela nadstavit dotycneho ako spravcu tejto Funpage stranky na FB, jednoducho mi to vyhodilo odkaz, ze stranka je zablokovana z dovodu dlhodobej nepritomnosti, teda ze som tam dlho nebola prihlasena atd... ked som im pisala,chceli ID (obciansky), poslala som im asi vsetko - ID, vodicsky, dokonca fakturu o zaplateni reklamy na FB, ale oni mi ju odmietaju spristupnit s tym,ze meno mojho obcianskeho proste nesedi s menom na tejto stranke FB... tak ako mam postupovat?
Dalsia vec je, ze ak by som tam na tej Funpage stranke nahodou mala nejake prebiehajuce reklamy - platene, a oni mi k nej nedaju pristup, budu mi chodit donekonecna faktury (ja som bola jedina osoba ako moderator stranky aj spravca)... nejak tomu nechapem....ako toto riesia?
diky
ked si zakladala stranku mala si citat podmienky. nemas davat falosne meno a nemozes predate prelozit stranku inemu uzivatelovi bez toho aby si mala suhlas vopred od fb