Drzé jednanie

10. sep 2022

Včera sa pre mňa stala nepríjemná vec. Rozprávali sme sa so známou v obchode, nikoho sme neobmedzovali a aj tak prišla predavačka a poslala nás rozprávať sa vonku. Takéto chovanie nenávidím a naozaj mi nie je už teraz čudné, že na tie predavačky sa stále nadáva...

h2
10. sep 2022

"Nikoho sme neobmedzovali" môže byť tvoj názor, ale ostatní to možno vidia inak. Človek často v zápale rozhovoru nevníma, že niekde zavadzia. Zrejme ste tam nestáli minútku.

valeria_h
10. sep 2022

Naozaj ste nikoho neobmedzovali alebo len Ty si to myslíš?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
0silvia0
10. sep 2022

Par krat som v obchode zazila tety rozpravajuce sa naprostriedku a vsetci s kosikami ich museli obchadzat... ano, zavadzali, ale nikto ich neriesil.

doriiis
10. sep 2022

A? Ubudlo z vas? Ci si iba trosku precitlivena a nafrnena

patus_2
10. sep 2022

Ide o to aký obchod to bol. Ak to bol malý dedinský obchod, kde sa zmestia 3 ľudia a vy ste tam zaberali miesto a ostatní čakali/odišli tak samozrejme, že vás predavačka upozornila. Ona prichádza o zákazníkov a tržbu.
Trošku tolerancie k okoliu, nie stále iba ja ja ja...

janai1
10. sep 2022

No máš pravdu, naozaj ste drzé 🙂

patus_2
10. sep 2022

A ďalšia vec, že vás upozornila nie je drzé jednanie 🙂

sid515
10. sep 2022

Najprv napíš ako dlho ste sa tam rozprávali. Áno, minútku - dve keď niekoho stretnem, ale nie že tam budem 15 mínut stáť a vykecávať sa.

iwesska
10. sep 2022

Pevne verim,ze taka husta,ako si teraz v diskusii si bola aj vcera a to co tu,si povedala aj priamo jej. A ona ako zareagovala? Kricala na vas a hnala vas von,ci? 🤔

danica2711
10. sep 2022

ak vám to povedala slušne, tak čo podľa teba na tom bolo drzé? Obchod je miesto na nakupovanie, nie na debatný krúžok

autor
10. sep 2022

@h2 no tak sme tam stáli dlhšie a ľudia nás obišli, to ešte neznamená, že sme niekomu zavadzali. Miesta tam bolo dosť

elizabet173
10. sep 2022

ja som tiež s kolegyňou zažila, paradoxne v čase, keď boli určené hodiny pre dôchodcov, štyri dôchodkyne s veľkými vozíkmi hneď za vchodom do predajne. Samozrejme mimo hodín pre ne určených a vykecávali. Požiadala som ich, aby sa trošku posunuli, lebo sme nemali kadiaľ prejsť. Posunuli sa. Do uličky, medzi regále, kde neprešiel už vôbec nikto 😂,. No vonku bola zima, zúrila pandémia, sociálny kontakt chýbal, ešte že ich tie vyhradené hodiny mali chrániť. 😎

autor
10. sep 2022

@danica2711 veď sme nakupovali

autor
10. sep 2022

@iwesska povedala som jej svoje

elizabet173
10. sep 2022

a nakúpiť a potom sa porozprávať vonku, nedalo sa?

autor
10. sep 2022

@patus_2 podľa mňa je to drzé

autor
10. sep 2022

@janai1 haha

elizabet173
10. sep 2022

aj podľa mňa je to drzé, vykecávať s kamarátkou v predajni, kde vás ostatní musia obchádzať. Ďalšia téma na IG?

autor
10. sep 2022

@valeria_h aj keď, tak nás obišli

bessie12
10. sep 2022

Nevidim na tom nic zle, ze vas poslala prec. Prehodit par slov ok, ale nie vykecavat "dlhe hodiny". Rozpravat sa mozte niekde na kave alebo na ulici, ale nie v obchode.

doriiis
10. sep 2022

A stale sme sa nedozvedeli ze ci okrem urazeneho ega dvoch paniciek sa stalo nieco vazne este.Ked vas obchadzali znamena ze ste zavadzali.Ostatne su len tvoje vyhovorky.

amiaja
10. sep 2022

Preco by vas mali obchadzat? Co ste stredobod vesmiru? Podla vyjadrovania si drza ty. Keby ste tam stali chvilu, nepoviem.. ale obchadzat nejake ochechule ktore tam zavadzaju pol hodinu?

sid515
10. sep 2022

Dostala si 30 odpovedí a ďalej zo seba svojimi argumentmi robíš blbú

jaskolka
10. sep 2022

Tak keď ste tam stáli, ľudia vás obchádzali a vy, ste kecali, tak mala plné právo vas upozorniť. Nemyslím, že by začala na vás kričať, a ti že vás písala von, je úplne normálne.
V obchode sa nakupuje, nie vykecava.
Keby sa radíte o tovare, že aké šaty kúpiť, ok. Ale stať v obchode, tarat o tom, čo budete robiť na obed, a ľudia obidte nás, veď je kopec miesta... Sorry, ale na mieste tých ľudí sama vás upozornim.

hedviga2
10. sep 2022

Dnes si malokto prizna a ospravedlni sa. Este na predavacku nakricis. Mne sa v utorok stala podobna vec ale opacne. Boli sme na kave v kaviarni na terase. Zrazu ma kamoska upozornila na zamestnankynu ako sedela s vyzutou nohou na stolicke, koleno pod bradou a robila take ze si cistila nechty. Som ju upozornila ze to je neslusne a teda keby ste poculi tie zurive nadavky na mna. Aka som pixla a ludom jebe vodopad neskutocny. Povedala ze ona tak stale sedava. Spytala som sa ci si mysli ze je to dobra reklama pre nich. Stacilo povedat prepacte.

aurora33
10. sep 2022

Nedavno som zažila niečo podobne. Šla som do obchodu a na parkovisku sa vykecávali dve dôchodkyne. Stali presne na parkovacom mieste. Jedna žena v aute chcela zaparkovať a nemala kde, tak vyklonila hlavu z okna a zakričali na ne:,, prosím vás, môžete sa rozpravat niekde inde? Ja nemám kde zaparkovať.” Tak sa tetusky uhli a už mali tému na rozhovor, aká je ta doba hrozná, akí sú všetci drzi a čo im ma čo nejaká sopľanda rozkazovať kde sa oni majú rozprávať :D úplne mi to pripomína jednanie autorky témy :D keď vás ľudia obchádzali, znamená to že ste zavádzali a su aj vhodnejšie miesta na rozhovor. A to že vás predavačka poslala inde nie je drzé. Drzé je zavadzať ľudom pri nákupe.

elizabet173
10. sep 2022

@hedviga2 to nemyslíš vážne toto!!! To by som asi riešila s vedením tej reštaurácie, toto je už absolútne cez. 😠

hedviga2
10. sep 2022

@elizabet173 bola to kaviaren a sedeli sme na terase. Nevaria tam. Ale bolo to nechutne a hnusne od 50 rocnej pani

bessie12
10. sep 2022

@hedviga2 hned by ma presla chut na kavu 🤢