Dostali ste aj vy takúto správu s prosbou o pomoc?

majka792012
21. mar 2013

narodilo sanam babetko a nemame kocik zme natom dost zle babetko nam stale place preto lebo nema kociaar mi velmi potrebujeme ten kocik pomohol binam berim iba matersku a zato nemozem kupit novi kociar lebo kupujeme plenki mleko a potravini o rodini domcek zme prisli teras bivame u rodicov pisem vam ot mlatseho brata on ma internet aj pc prosime dobrih ludi o pomoc pomoste nam ak us nepotrebujete ten kocir podarujte nam ho miho pouzijeme pre babetko pomoste ak mozete us som stoho hotova pomoste ak mozete moja babetko stale place lebo nema kociar prosim vas skuste poslat s kurierom alebo s postov lebo mi auto nemame prosim vas pre boha prosim vas prosim dobru dusu ktora pomoze babetkovi stale mi place nema kociar prosim vas pre boha velmi vas prosim pomoste stale mi palace babetko chcela bisom si znim vijst na pre chacku ale ako ket nemam kociar pomoste ak mozete bre boha vas prosim a na kolena vela ne chcem prosim pekne vopret z pozdravom alex javas pro sim na kolena

POSIELA AJ VAM NIEKTO TAKETO SPRAVY ?

majka792012
autor
21. mar 2013

Prosim reagujte

terina25
21. mar 2013

už sa mi to stalo.inak som sa zasmiala,že bábätko jej stále plače,lebo nemá kočiar? 😀 ja by som nereagovala.

vejula
21. mar 2013

ja by som to ignorovala, nevieš o čo ide, nikto ti nezaruči že skutočne ide o mamičku v nudzi, kludne to môže pisať nejaky feťak čo nema na davku.... ten pravopis by tomu zodpovedal

amelie123
21. mar 2013

mne takéto neprišlo ešte, ale aj keby prišlo nereagovala by som... mamička vyzerá byť veľmi gramotná....

cat
21. mar 2013

@vejula presne!

kamca93
21. mar 2013

tak toto je sila... aspon nech sa maminka alebo otecko nauci pouzivat makke i a ypsilon a mozno by "mu" aj niekto pomohol...

benne
21. mar 2013

@majka792012 poznám, pani je z Malčíc, taká dedinka, ktorú vytopilo.. hmm.. 3-4 roky dozadu? Netreba reagovať, škoda energie.. a zakaždým sa volá inak 😉 , raz býva u rodičov, inokedy u sestry.. a nebol náhodou mejl z www.post.sk?

danielitka26
21. mar 2013

zaujimave .....dycha to podvodom ako baby pisu nejaky fetos nema na davku

dedenini
21. mar 2013

zahadne spravy? a ja ze daco ine..a ono prosba o kocar lebo babatko place... no mna klepne... a preco si ho nekupi z porodneho? napr.?? aaach

kuka221
21. mar 2013

niečo podobné tu už bolo a viac krát. A veľmi podobný scenár...
😨

aduskatt
21. mar 2013

a myslia si, ze ludia su uplne sprosti, ktovie, v ktorom sekaci potom tie veci koncia.a este ze poslite mi to kurierom..........vtipna velmi

helenkat
21. mar 2013

aj ja som už takúto správu dostala. U mňa sa ozvala na botasky. Ani ja som nereagovala.

rora
21. mar 2013

toto je sproste vnucovanie sa a hranie na city.... su tu mamicky co potrebuju ozaj nejaku materialnu pomoc ale nepisu to takymto stylom... toto je do neba volajuca sprostost.... dufam ze na to nikto nenaleti. mne presne takymto stylom uz prislo vela ziadosti.... v bazari, a zaujimave ze na tie drahsie veci.... 😠 podvodníčky

traktor
21. mar 2013

,,,to babätko tu place uz veeeeeeeeeeeeeelmi dlho..raz pre kocik, raz pre nieco ine..fakt nereagovat..ak pise do ip, staci oznacit spravu za obtazujucu,tam taku moznost mame... ak ako registrovana uzivatelka / ma nick/, tak poslat spravu admin..a ak ako neregistrovana, len rovno zmazat..

majka792012
autor
21. mar 2013

@terina25 no sak prave malicke este nereaguje nato ci ma kociar alebo nie ? my sme nemali 3 tyzdne a tiez som nanho nemala a urciote by som nepisala take bludy dakomu 😖 😖 😖

majulino
21. mar 2013

z toho ako je to pisane usudzujem ze je to nejaka romka urcite nereaguj

hexena
21. mar 2013

pani s kocikom asi rodi kazdy mesiac, lebo stale tu behaju taketo spravy. vsak ked nema na novy kociar, nech kupi pouzivany, my sme kupili kocik na balkon za 20e, znackovy, pouzivany a funkcny, keby sme ho este mali, tak jej ho aj dam...

hexena
21. mar 2013

@majka792012 to pisala neregistrovana?

bluerose
21. mar 2013

@majka792012 hlavne ze chce rovno kocik za 50e PierreC.... nereaguj, ide o podvod, uz tu takuto spravu s miernou obmenou citam asi 10.-krat. 😠

fialoocka
21. mar 2013

...ja som tiež niečo podobné dostala....nereagovala som 😉

majka792012
autor
22. mar 2013

@hexena ano neregistrovana ma vydiera stym co tu pise!

majka792012
autor
22. mar 2013

@bluerose no na take typy asi skace znackove a este poslat aj kurierom

bluerose
22. mar 2013

@majka792012 oni skusaju a urcite sa vzdy niekto najde kto im posle, inak by s tym uz prestali... Ja som si vsimla, ze vzdy chceli znackove a drahe veci a aj ked mala maminka v inzerate nejake veci "darujem", na tie nereagovali, ale rovno na Nike supravicku- "a dieta mi place lebo take nema a vsetci sa mu v skolke smeju ze nema poriadne oblecenie, prosim pomozte mi...", bla bla... Ze sa nehanbia, podvodnici!!!