Cudzia gumička do vlasov v mužových teplákoch

5. dec 2019

Ahojte 😁 ako by ste reagovali kebyze najdete v mužovych teplakoch v ktorych chodi "do fitka" gumičku na vlasy a ste si milion percent ista ze nieje vasa potom ho otom aj presvedcite a on sa zacne hrat na debila ze nevie ako sa tam dostala a podobne 😁 nerobila som cirkus iba som ztoho taka smutna a urazena a mam divne pocity ztoho. Tak neviem ci mi drbe z tehotenskych hormonov a som moc precitlivena a riesim blbosti alebo sa v tom mam šparať🤨

katka164
5. dec 2019

...neviem sama čo by som urobila🤔ale skús nechať to tak,možno ju len zdvihol zo zeme alebo niečo podobné...ak by sa takéto ,,náhody" opakovali,potom rieš😊😉

nika4495
5. dec 2019

tiež by ma to štvalo a riadne ja som rypák rýpala by som do toho ale je to zbytočné lebo keby aj čosi aj tak bude zatĺkať...milujem keď zo seba ešte robia debila že netušia o čom je reč a my sme vlastne tie blbé :D Logicky keby ju len zdvihol zo zeme asi by na to nezabudol a normálne to hneď povedal a nie sa tváril ako magor :D

telusikk
5. dec 2019

Ani sa nečudujem, že ti to vŕta v hlave, aj mne by to vŕtalo. No myslím si, že by si mu mala dôverovať. Možno ju fakt len zdvihol vo fitku zo zeme a strčil do vrecka.

asfodelka
5. dec 2019

Ešte že to bola len gumička do vlasov a nie iná gumička. To by sa ťažšie vysvetľovalo.😉 A úprimne, chlapi nedvíhajú gumky do vlasov zo zeme. Mne môj exmanžel tiež stále klamal - ešte aj o igelitovej taške vedel klamať. Nabudúce nebude, už si dá pozor čo má vo vreckách.

vevesh
5. dec 2019

Ako mm za a, by si take daco ako gumku do vlasov urcite nevsimol a za b, urcite by sa toho ani nahodou nedotkol, nieto zdvihal zo zeme🙈🙈🙈cize v mojom pripade,.ak by take daco mal vo vrecku, mal by co vyvetlovat......

panipanka
5. dec 2019

mozno ju len nasiel, hodil do vrecka a uz to neriesil. ja by osm asi z jednej gumicky nerobila taku vedu aj ked hej aj mne by kadeco chodilo po rozume. zase na druhej strasne si zober aj keby mal nieco s inou, tak naco by mal vo vrecku jej gumicku?

rachelkk
5. dec 2019

My máme doma toľko gumičiek, že sama by som nevedela ,či naozaj neni naša.

autor
5. dec 2019

Ked ja by som to ani neriesila iba pre svoj vlastny pokoj sak lebo som tehotna a fakt posledna vec co potrebujem su stresy ale neda mi to ten pocit,ze naozaj ma mozno klame a ja mu to uverim ako naivka hlupa a prejde mu dalsie klamstvo lebo teraz mame take obdobie klamstiev "pre moje dobro" 😂 urcite poznate take klamstva.. takze neviem no ale v kazdom pripade urazena budem nadalej 😑

petkaaa
5. dec 2019

Tak ja neviem, ale vy si beriete hocičo čo nájdete na zemi do vačkov? Ešte k tomu chlap, ak nie je ten moderný typ s kontíkom na hlave, tak pochybujem, že by si ktorýkoľvek chlap len tak strčil gumičku na vlasy do treniek. 🙄 Normálne sa ho opýtaj čo to má znamenať, že nad tým stále rozmýšľaš.

983
5. dec 2019

Ja som raz našla v pradelniku nohavičky moje neboli ale muž sa ma snažil presvedčiť že moje sú 😀 potom sa to vysvetlilo ale bola to hádka na dva týždne 😀😀😀

autor
5. dec 2019

@petkaaa "Laska sibe ti prisaham ze s nikym sa nestretavam ani nestretaval a ta gumicka neviem.odkial je vzivote by som nic take neurobil"
🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

autor
5. dec 2019

@petkaaa mozno ju chcel premna zobrat lebo vie ze nikdy nemam gumicku ked hladam 😂😂😂

zuzkaz91
5. dec 2019

No prečo by dvíhal zo zemi gumku? Nechala by som ju na zemi,a nie sturat ju do vrecka.Ty ho poznáš bol by schopný niečoho zlého? Aj keď veľa znás povedalo že môj by to neurobil a...

autor
5. dec 2019

@zuzkaz91 sak toto ze niekedy.tu uz take veci citam ze neviem ....

petkaaa
5. dec 2019

hej, určite 🙄

petkaaa
5. dec 2019

@983 prosím ťa, mohla by si napísať ako sa takáto situácia dá vysvetliť? 🙈 len zvedavosť...

983
5. dec 2019

@petkaaa volala mi sestra po dvoch týždňoch či u mňa nezabudla gaťky lebo ze ju stali dosť peňazí a nevie kde ich dala 😀nám nikomu nenapadlo že môžu byť jej

popolusska
5. dec 2019

normalne by som sa ho slusne spytala, ako sa ta gumicka dostala do jeho teplakov. Ak by mi dal normalnu, realne uveritelnu odpoved, uverila by som mu a uz sa tym nezaoberala...ak by mi dal podozrivu, vykrucavu odpoved, v navale tehotenskych hormonov by som ho asi utlkla tlcikom na cesto...

petkaaa
5. dec 2019

@983 tvoja sestra sa u vás bežne vyzlieka z gatiek?

983
5. dec 2019

@petkaaa noa? 😀 Keď je tu dva, tri dni v týždni počas školskej praxe tak má mať na sebe jedny? Vyzlečie sa hodí veci do prania keď príde zas tak si ich oprate už vezme. Vtedy tu bola len prvý krát tak nás nenapadlo že si ich do prania dala ona.

stela01
5. dec 2019

@petkaaa asi tam spinkala.

Zaujímala by má gumicka ako vyzerala ...
Ja by som moc tomu neverila , jedine že tvoj partner doma sa aktívne podieľa na domácich prácach . 👍🏻😉

petkaaa
5. dec 2019

@983 Hej, jasné, chápem 🙂

henriettak
5. dec 2019

Neviem možno ma zožeriete ale podľa mňa to nemusí byť hneď nevera. Ak chceš na to prísť tak si normálne sadnite a porozprávajte sa, žiadne sledovačky ani nič podobné. Ale nevybehni naňho aby sa hneď neurazil alebo čo. Normálne sa o tom porozprávajte a uvidíš

tabakmirka
5. dec 2019

@henriettak Aby sa on neurazil? A začo by sa mal urážať? Predsa len keby si to vzal z jej garde tak myslím, že by ho to tiež zaujímalo 🙂

oli18
5. dec 2019

Pamatajte, ze chlap sa nikdy neprizna. Az ked su nevyvratitelne dokazy, tak pod ich tarchou ano.

lula313
5. dec 2019

Aká to bola gumicka? Keď taká obyčajná, mohlo byt nou zabalené niečo, napr sacok so srobikmi.

kristina2412
5. dec 2019

@lula313 toto ma presne napadlo, či s tou gumičkou nebolo niečo zatvorene,ja keď chcem dcére vziať von otvorené chrumky ,občas si požičiam z gumičiek staršej dcéry 😂

asia83
5. dec 2019

@telusikk Muž zdvihol ženskú gumičku do vlasov? 😵 Nemyslím.

thoughtfulweirdo
5. dec 2019

Nemohla mu niekde zavadzat, tak ju potreboval odlozit? Moj si uz vopchal do vrecka take veci, ze keby ho nevidim, nikdy v zivote nepochopim naco 😆 napriklad zuvacku namiesto do kosa strcil do vacku na bunde, lebo sa akurat sustredil na nieco ine... Snazil sa aj pokrievku z hrnca tam strcit, milion klucov, mobilov, penazi, papierov, co vraj urcite dal niekde inde, ale zazracne sa nasli vo vrecku... Keby mu tam najdem gumicku, tak by som nerobila vedu, lebo isto by to malo asi take vysvetlenie, ze sa mu zrazu necakane ocitla v ruke, tak ju niekde odlozil. Obcas sa cudujem, ze trafil domov 😂 Inak keby aj mal milenku, z akeho dovodu by si jej gumicku pchal do vrecka?

renirv
5. dec 2019

A ked si sa ho na to pytala tak ti co konkretne povedal ked pises, ze sa vykrucal? Vies lebo tebe to tak mohlo prist lebo ty si si uz nieco nahovorila v hlave a potom ti to tak prislo