Čosi ma chytilo

petus998
1. jún 2024

Ani neviem ako začať roste stala sa mi taka vec ze som si umývadlá nad vaňou hlavu a čosi sa ma dotklo akoby za rit išlo stisnut na to som sa otočila ja ze muž ale bola som tam sama... A zamknutá v kúpeľni hneď som sa otočila že kde je a nikde niekdo strašne som vylakana nikde som sa nemala o co oprieť asi mi šibe však?

koniarova
1. jún 2024

@petus998 nemáš ťažšie obdobie teraz? Nie si unavená?

petus998
autor
1. jún 2024

@koniarova nie nie vážne nič mi není nemám psychické problémy som zdravá ja som to cítila naozaj pripadám si ako blázon keď o tom píšem

mia16081996
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dominikamacakova
1. jún 2024

Zášklb svalov. Doplň vitamín B

petus998
autor
1. jún 2024

@dominikamacakova všetko som myslela ženy ja to myslím vážne to bolo stisk ja som není blázon bože...

bambieblue
1. jún 2024

@petus998 niekedy to sval sa tak prudko stiahne že máš pocit akoby sa ta dakto dotkol doslova stáva sa aj mne obcas tiež ma to spočiatku vystrašilo no keď je to len to tak nič sa nedeje. Horšia situácia by bola keď by si aj čosi počula 😵‍💫 Myslím strašenie to by bolo horšie

dominikamacakova
1. jún 2024

@petus998 myslíš si, že ťa chytil nejaký duch úchylák za zadok?

petus998
autor
1. jún 2024

@bambieblue nie proste prišlo to len tak buchoty dverí a také somariny klop kanie na dverí počujeme všetci ale nikdy sme to neriešili prievan... Ale toto sa mi stalo prvý x muž mi vravel ze mi to šibe a nemám si namyslat ale ja viem co som cítila a bolo to dosť intenzivne

petus998
autor
1. jún 2024

@dominikamacakova nie naivná nie som len som dosť dostala strach syn má nočné desí všetko búcha klope dvere akoby praskli steny taky zlý pocit jedna pani staršia umrela v nosom dome pred kúpou ale na také veci ja neverím len mi nejde do hlavy ten stisk

dominikamacakova
1. jún 2024

@petus998 tak si kúp bielu šalviu a všetko to tam poriadne vydym

bambieblue
1. jún 2024

@petus998 Tak presne toto som nechcela počuť 😖 Žiaľ niekto tam s vami je... Zažili sme to tiež v bývalom byte a bolo to hrozné... Ako písala dominikamacakova skús kúpiť bielu šalviu a prejdi ním celý byt a hlavne kúty rohy bytu. Ak to je len zblúdila duša tak odíde

kassandraa84
1. jún 2024

@petus998 ahoj mozno ti pomozu tu v skupine na fb skus sa pridat, su tam realny ludia, ktori sa ti vedia na to pozriet ci doma nieco mas😉 ak to teda chces vediet 😉

liz_lemon
1. jún 2024

ako si si mohla mysliet, ze muz, ked si bola zamknuta?

petus998
autor
1. jún 2024

@bambieblue ukázali kedysi asi 7rokov dozadu vysvetliť dom ja som sa smiala poprskala som ho ale nevie ci je to náhoda ci co toto bol otrasný zážitok a už by som ho nerada zažila znova

petus998
autor
1. jún 2024

@liz_lemon v kúpeľni som sa zamkla ako každý večer pri sprchovaní a potom si zmyvam hlavu pod sprchou nad vaňou keďže si nerada kvôli padajúci vlasom zmyvam hlavu v sprche

petus998
autor
1. jún 2024

@kassandraa84 asi sa skôr bojím pár rokov do zadu som mala tušenie a dala som jednej nákres domu podlažia hore dole pivnica všetko a vravela ze jedna zabluden duša tu je teda. Ja neviem ci na také veci verím ale vravela ze to očistil

petus998
autor
1. jún 2024

@liz_lemon až potom som si uvedomila ze som sama zamknutá z tečúcou vodou z hlavy som sa otacala a odomkla dvere aby som nebola sama zmyla narýchlo bežala do obývačky za nim

petus998
autor
1. jún 2024

@kassandraa84 neviem ci to chcem vedieť je to môj vysnívaný domček bojím sa ze budem nútená sa odsťahovať na zvuky a búcha nie sa dá zvyknúť není to neustále ale toto fuuj už nikdy viac strach je silnejší než ja

petus998
autor
1. jún 2024

@petus998 a sranda je iba keď som doma z deťmi keď tu není muž vtedy je ticho aj deti to počujú takže naozaj nie som paranoidna a úplne pri zmysloch

fadama
1. jún 2024

@petus998 tiež sa mi to stalo. V kuchyni som bola zohnuta a zrazu pocit že ma niekto chytil za zadok, tiež som myslela že muž,otočím sa, dačo pri tom vravím a tam nikto 😱😂

petus998
autor
1. jún 2024

@fadama ja som to mala prvý x prísaham to bolo čosi hrozne neopísateľné do slova človek sa zlakn e o sa deje a sval to nebol isto

kassandraa84
1. jún 2024

@petus998 len davam tip, lebo niekedy si citam hocijake pribehy, nemam s tym osobnu skusenost 😉 ja mam skor raz za cas nejaky sen, ktory si vysvetlim podla seba.. 🙈🤣 tak drzim palce nech sa to neopakuje

fadama
1. jún 2024

@petus998 tiež som sa vylakala, hneď bežala do obývačky za mužom a vravela čo sa mi stalo 😀

bambieblue
1. jún 2024

@petus998 nechápem, ste ho už dali vysvetiť? Ta svetená voda je nič. Skús tú šalviu vážne nič za to nedáš, trápi ma to že aj tvoj synček má nočné mory , duchovia často sa zamerajú na deti, môj syn keď mal ešte 4 ci 5 rokov stále sa chodil hrať na zadnú stranu veľkej záhrady čo má môj otec dom s loptou vždy len tam smial sa a kopal si loptu a keď sme sa s mamou na neho dívali z okna vyzerali to akoby sa tam s niekym hral bo zakaždým keď bežal a kopal loptu tak sa smial akoby dá s ním niekto hral,a keď sme sa ho pýtali že či tam niekto bol stále hovoril o ujovi co sedí na plote ale nie vždy tam je a keď sme sa ho pýtali že kde sedí nám ukázal kde ale že teraz tam nie je a vraj večer príde alebo niekedy nevie kedy zase príde a zmizne do zeme,no najviac čo nás znepokojovalo keď nám povedal že ten ujo ale nemá ústa 😵‍💫😵‍💫

petus998
autor
1. jún 2024

@kassandraa84 toto nebol sen inak nech sa prepadnem pod zem toto bol zážitok na celý život fuuu

kassandraa84
1. jún 2024

@petus998 ja nepisem o tebe, ze to bol sen, ale o sebe 🙈

petus998
autor
1. jún 2024

@kassandraa84 hej hej už chapem🤣🤣🤣

macekovam
2. jún 2024

@petus998 starej pani sa nepaci ze mas lepsi zadok ako mala ona... 😕

zuzana9393
2. jún 2024

Ja som tiež na tieto veci neverila. Mám dve deti, pri prvom som ani na to z očí neverila, teda doteraz mi je skôr smiesno pri Tom 😆 ale kúpili sme dom a tam sa tiež diali veci.... A tiež som im veľmi dlho neverila. Ale keď už toho bolo veľa, tak už som mala zimomriavky.

simona20201309
2. jún 2024

@petus998 prosím ta.... prečo by ti duchovia stlacali zadok?🤔
Uvazuj triezvo. Bola si v predklone, tiež si tak umývam vlasy a je to celkom namáhavé vydržať v tej polohe kým si dám 2x šampón, kondicionér a niekedy ešte masku. Dostala si jednoducho kŕč. Daj si magnezko.
A tie zvláštne javy v dome sú bezne procesy ako napríklad pukanie dreva, nejaké zviera na streche, prievan a pod...
Ja som tiež jeden čas panikarila že u nás straší (novostavba) ale dnes si už tie zvuky nevsimam. Nevidím zmysel toho aby raz za mesiac si prišiel duch buchnut po hrnci.
Môžeš sa za tu babku pomodliť. A nemyslieť na paranormálne javym