Ahojte, čo vidíte na obrázku?
to napravo mikulas :D
Slona a mandľu čo ukazuje palec hore 😅😅😅😅
Vidím loď a ľudí
Vtáka a machuľu
Ja vidim chlapca na lodi ako sa diva na bliziaci sa hurikan... 🤨 Dufam, ze vysledok z mojho popisu nebude ze som schizofrenik 🤔
Ja vidím v pravo dole vydesene vajce, ktoré išlo na vandrovku a vľavo hore uvidelo tornádo, ale samé seba presviedča že to bude dobré a dáva palec hore.
Hlavu kravy...
Slona a myš.
ked obrazok otocim,tak zraloka 😅len nechapem,preco ma namiesto plutvy ruku?😂
"Dedo Mráza" alebo starčeka s tým výzorom (vpravo dole) a nejaký gigantický hmyz alebo vtáka, ktorý ide smerom k nemu (vľavo hore)
Mikuláša a slonika
Dole molu alebo motýľ a hore machula nič mi to nepripomina
Vrchnu cokoladu z kremesa posypanu cukrom😂
@123andy123 úplne presne aj ja vajce ktoré išlo na vandrovku a blížiaci sa hurikán 🤣🤣🤣
Že to je zle vytlačený obrázok kravy ?
Frakcia obrazku vybuchu Hindenburgu?
Ja vidím dole moriaka a hore nejaký panák ide skočiť z útesu. Na toho moriaka. Chudák moriak...
Slona krizeneho s kravou
Útok na dvojičky, rozbitý mrakodrap a horiace lietadlo.
Človek s otvorenou náručou ako pozerá na oblak
ako sa 2 male slony ponaraju pod vodu
a aj nam to dnes niekto povie,co by to malo byt?
Ja tam vidím kravu
@jarmila2010 “údajne” ľudia čo vidia na obrázku kravu, tak môžu mat schizofréniu 😂 neviem čo je na tom pravdy..
@diusqa761 😅pomoooc....cely cas hladim,kde vidia kravu..a po tvojom komente pozriem a hned mi udrie do oci😂
a ja som ju teraz nasla😂
Útes a oblaky
@jarmila2010 presne aj mne lebo som prečítal ešte keď som hľadal obrazok a úplne vidím tam tvar kravy 😂 ale geniálne veci ste našli všetky a ešte dosť často aj v mojom okoli ľudia opakovali slonov
Jeden bulldog sa pozerá ako druhý bulldog padá dole útesom, zatiaľ čo sa približuje tornádo.