Čo piť miesto kávy

aadaa66
23. júl 2023

Ahojte poslednú dobu mi káva nerobí dobre, začala som mať tráviace problémy. Viete mi poradiť nejakú náhradu miesto kávy čo mi dodá energiu. Ďakujem

levandula7
23. júl 2023

matcha, maté, zelený čaj

rebrambora
23. júl 2023

Cierny caj.

barbie1981
23. júl 2023

Zelený caj

nika23t
23. júl 2023

@aadaa66 ja som pila Caro.

cocolino234
23. júl 2023

@aadaa66 ja pijem nugosu. Je to zdravý energetický nápoj. Nie sú tam žiadne škodlivé látky, umelé farbivá a ani umelé arómy. Je to vhodné pre vegánov a je to plne vitamínov ako vitamín B, C, zinok, horčík a je tam zmes aminokyselín. Je to úplne bez cukru a prírodné zdroje kofeínu sú z kolového orecha a guarany. Je tam aj ženšen, ktorý podporuje psychickú a telesnú kondíciu, dobrú náladu. Sú tam elektrolyty, takže si hydratovaná. Proste na to nedám dopustiť. Dlho som hľadala niečo takéto, keďže rada ponocujem. Keď som vstávala o 4:00, vždy som si ho ráno pripravila a pijem to každý deň. Je to v podstate energetický nápoj pre profesionálnych hráčov, ktorý hrajú nonstop a nemôžu denne piť energeťáky, ktoré sú plné chémie. Toto prospieva tvojmu zdraviu a ešte je tam aj kofeín.

V akcií sa to dá kúpiť za 15 eur a máš tam 40 dávok, je to prášok, ktorý si rozmiešaš vo vode. V podstate máš jeden drink ani nie za 40 centov.

Ale inak videla som, že sa tu začali vyrábať už aj kofeínové vody. Napr. v tchibo sa dá nejaká kúpiť, musíš popozerať ale ich výhody a nevýhody nepoznám. Ale predáva sa napr. aj guarana osobitne v gymbeam.

lavender94
23. júl 2023

Ja si teraz v tomto teple idem kofeínové vody alebo matchu

cheeta
23. júl 2023

@cocolino234 akú to má chuť?

simca06022011
23. júl 2023

My zbožňujem čierny čaj ( twinings v plechovkachbkupujem sypaný aj ochutený), tie sú super + citrón, cukor. Raňajkove q aj cez deň osviezujuce studené. Pripadne zelený. Ostatné sme my skúšali, nechutilo

Potom bolo super caro cereal ale to sa vyparilo. Z toho aj capuccino dom si robila.
A neviem akú kávu piješ, je dosť možné , že nebude problém vseobecne "kava".

akvi
23. júl 2023

@aadaa66 záleží, aj čo ocakavas, či chceš niečo, čo ťa povzbudí alebo skôr ide o tú chuť, či proste zvyk, že všetci si dajú kávu, tak aby si si aj ty mala čo dať. Ja som mala obdobie, že som nemohla kávu, pila som ju kôli chuti, tak som začala piť karob. Chutí to ako niečo medzi kávou a kakaom a ešte je to aj zdravé. Ale neobsahuje kofeín, ani iný stimulant, takže nerátaj s povzbudzujucimi účinkami.

cocolino234
23. júl 2023

@cheeta majú zopár príchutí na výber. Ja mám vždy jahodu s kiwi alebo hrozno. Mne osobne to chutí ale ak si niekedy pila proteín, tak to má podobnú konzistenciu, cítiš, že je to prášok, preto treba mať aj shaker, ja som si kúpila starterpack pred 2 rokmi a dostala som k tomu 2 zadarmo, už mám ďalšie. Ale kľudne si môžeš kúpiť hocijaký, prípadne ak máš nejaký doma.

dada558
23. júl 2023

@aadaa66 ja nepijem vôbec kávu. Každé rano pijem zelený jačmeň a mám energiu na celý deň. Vždy ráno na lačno

lusiafofo
26. okt 2024

@cocolino234 ahoj prosim ta mozes prilozit link?