Čo by ste robili, ak by ste nemuseli nič robiť?

izabelkas
22. jan 2014

Ak by ste nemuseli byť v práci a robili by ste len to čo by sa Vám chcelo. Žiadna domácnosť, povinnosti... Ako by ste trávili čas? 🙂

ichbinich
22. jan 2014

Bez prace, domacnosti a deti?
Unudila by som sa k smrti... Co by to bol za zivot? 😉
Ja by som si skor priala dobry zarobok, ale pracovat, iba ked sa mi chce 😉 😀
Bud upratovacku alebo babysitterku pre obe deti, ked ja budem upratovat 😉 😀
Cas na hobby, a to teraz nemam na mysli citanie konika 😀
Keby som vyhrala v loterii a nemusela nic robit, tak by som asi najskor cestovala po celom svete. Je toho vela, co som este nevidela 😉

luba28
22. jan 2014

@izabelkas este mat veeeeela penazi tak by som cestovala,uzivala si vsetko co zivot ponuka,... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

liz_lemon
22. jan 2014

cestovanim, citanim, vzdelavanim sa v jazykoch, sportovanim

maribell
22. jan 2014

@izabelkas ja napriklad milujem nakupovanie ale nije oblecenia 🙄 skor bytovych doplnkov a celkovo co sa tyka byvania 🙂 milujem asko, baumax, ikeu 😀 a obchody na ten sposob.. takze jednoznacne by som si zariadila byt podla mojich najkrajsich predstav a potom? .. asi by som si splnila sen a kupila kone 🙂 zalozila farmu a jazdiaren 🙂

sissy27
22. jan 2014

@izabelkas podľa toho, ako dlho by mal tento stav trvať - ak dva dni, tak by som sa konečne poriadne vyspala 😀 😀 😀
ak by to mal byť nejaký dlhodobý stav a nemusela by som riešiť otázku financií, tak určite by som cestovala a cestovala a cestovala ... a veľa spala 😀 😀 😀 ale zas neviem, či by ma to bavilo celý život, predsa len človek musí zažiť aj tie negatíva a povinnosti, aby si vedel vážiť dobré veci a náležite oceniť relax...

euka210
22. jan 2014

juuuj 🙂 navstevy na ktore nemame az tolko casu; turistika, citanie a konecne by som uplietla dalsiu ciapku 🙂

mima4
22. jan 2014

@izabelkas

no domacnost je u mna to najmenej 😀 cca hodina-dve v tyzdni, ale kebyze nemusim chodit do prace, mam veeela penazi, asi by som sa dala na podnikanie 🙂 ..a rada by som mala aj realitku s nehnutelnostami 😉

izabelkas
autor
22. jan 2014

@maribell Ja tiež milujem zariadovať a bytove doplnky. 🙂

paskolinka
22. jan 2014

@izabelkas nuz co ti poviem, asi by som zobrala civavu a isla by som do auparku 😀

sonula
22. jan 2014

isla by som do prace🙂

horana
22. jan 2014

No keby som nemusela pracovat, nemala zavazky, asi by to bolo o tom ze by som sa konecne vzdelavala v tom co chcem, ucila sa nove jazyky, chodila viac po prirode a bola uvolnenejsia. Vzdy ma pri tom napadne tato proza:

"KEBY SOM MALA ŽIŤ ZNOVU"
NADINE STAIR, 85 rokov

Keby som mala žiť svoj život znovu,
skúsila by som nabudúce robiť viac chýb.

Brala by som to s kľudom, uvoľnila by som sa,
bola by som väčší blázon než som bola na tomto výlete.

Poznám veľmi málo vecí,
ktoré by som ešte niekedy brala vážne.

Viac by som riskovala,
vyrazila by som na viac ciest,
vyliezla na viac hôr,
preplávala viac riek,
a sledovala by som viac západov slnka.

Zjedla by som viac zmrzliny a menej fazule.

Mala by som viac skutočných problémov
a menej tých imaginárnych. Viete ...

Bola som jedným z tých ľudí, ktorí žili profylakticky
a rozumne a zdravo, hodinu za hodinou a deň po dni.

Ó, áno, mala som svoje veľké chvíle,
ale keby som to mala urobiť všetko znovu,
mala by som ich viac.

Vlastne by som sa pokúsila nemať nič iného,
len tie chvíle, jednu po druhej, namiesto toho,
aby som žila toľko rokov dopredu pred svojim dňom.

Bola som jedným z tých ľudí, ktorí nikdy nikam necestovali
bez teplomeru, termoforu, kloktadla, pršiplášťa a fénu na vlasy.

Keby som to mala urobiť všetko znovu,
cestovala by som naľahko, oveľa ľahšie, než som cestovávala.

Začala by som chodiť bosá skôr na jar
a chodila by som tak neskôr do jesene.

A jazdila by som na viacerých kolotočoch,
pochytala viac zlatých prsteňov,
a pozdravila viac ľudí,
a odtrhla viac kvetín,
a častejšie tancovala.

m_ij_ka
23. jan 2014

@izabelkas dokončila druhý stupeň vš, porobila by som si nejaké jazykové a iné kurzy, cestovala s kamarátkami (teda ak by som nemala žiadne záväzky) 🙂

jabadaba
23. jan 2014

@izabelkas najprv by som vystudovala to co ma bavi - forenznu antropologiu, k tomu historiu a potom by som uz len cestovala po jej stopach...snad raz. 😅

izabelkas
autor
23. jan 2014

Ja som si predstavovala sama seba co by som robila, keby som nic nemusela a mala vela penazi. Tak samozrejme cestovat by ma lakalo aj nakupovanie, ale nemala som na mysli utratu penazi a len lenosenie. Mala som na mysli, ze co by som vytvorila, aby po mne nieco zostalo. A napadlo mi, ze by som chcela malovat a kreslit, prenasat na papier moje predstavy, take anjelske alebo zalubene pribehy, aby ten obrazok rozpraval nejaky pribeh. Strasne sa mi pacia krasby Michaela Parkesa, to je presne moj styl, take nieco by som chcela aj ja kreslit. Tak si hovorim, ze s tym zacnem, ak by som bola dobra, tak by sa mi moj sen splnil a nemusela by som uz nic robit len malovat. 🙂 Tak samozrejme, ze nie uplne nic nerobit, mna bavi velmi aj moj obchodik, ktory mi tiez robi velku radost a stale ho vylepsujem, moze sa v nom kreativne taktiez realizovat. Robila by som to aj zadarmo. 🙂

sis789
23. jan 2014
Používateľ sis789 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sis789.

postavila by som si dom! takýto - http://www.dom-ov.sk/ - v galérii ten zo Sväteho Jura a cestovala by som po celom svete! 😵 aach, to by bolo! :D