Citový vzťah k veci

25. jan 2023

Ahojte, už sa vám stalo že ste mali citový vzťah k veci? Nemyslím pamiatka po zosnulom ale proste banálna vec
Od malička mam slabosť na vankúše, ine deti mali plysaky a ja vankúšik a od malička sa vola " haji"
Mama hovorila ze som ho nedovolila davat prat a ked uz tak som sedela pred prackou kym doprala, dala ho na radiátor a stale som kontrolovala kedy bude suchsi a ked bol trochu suchsi brala som ho hned k sebe
Aj teraz ako dospela 22r
Ked idem s mamou do obchodu nejaky vybrat nejde to
Doma mam svojho oblubenca ktory bol zasity hrozne vela krat, smrdi podľa mami 😅 ano neprala som ho viac ako rok
Skratka prechovavam k nemu velmi silne city mam ho pri sebe cely den
Ked ho mam citim sa pokojnejsie
Raz sa stalo 2 roky dozadu ze som pocitovala smutok a s nozom rozrezala vankusik , v tej chvili mi doplo co som urobila a poviem vam v zivote som tak neplakala ani po pohrebe
Prejde to raz alebo sa neni za co hanbit ?
Viete dospela osoba fixovana priam extremne na vec

pribinak
25. jan 2023

Zdravé to určite nie je

martul
25. jan 2023

Oper ho prosím ťa, nevadí ti ten hnus?

autor
25. jan 2023

@pribinak neni to vec čo by ublížila , je to len vankúšik

autor
25. jan 2023

@martul ja to necítim, mama hovorí že preto lebo ho mam stale pri sebe a zvykla som si
A nevadí mi to

pribinak
25. jan 2023

Ja píšem že vankúšik ublíži, nezdravá je tvoja fixácia

bajka16
25. jan 2023

No, aspoň ťa nenabúcha a neopustí. 😆 Buď v kľude. Niektoré ženy sú takto extrémne fixované na chlapov. Čo je horšie?? 😀

autor
25. jan 2023

@pribinak neviem prečo je to práve vankúšik, ako píšem od detstva je to tak

autor
25. jan 2023

@bajka16 tak vankúšik je mi prednejsi ako vzťah 😅 ako vazne ten ma neopusti a nie su s nim starosti

lucka_ke
25. jan 2023

ak ho ráno nechávaš v posteli a nenosíš v kabelke do práce tak je to OK

pribinak
25. jan 2023

To je jedno či je to vankus, plysak alebo nejaká iná vec, takáto fixácia proste v zdravej psychike nie je ok

jakoma
25. jan 2023

Mne pride zvlastne hlavne rozrezanie vankusa nozom 🤔

janetinka27
25. jan 2023

ked ho vyhodis do kontajnera, tak sa postupne odputas - prekonas zial.

autor
25. jan 2023

@jakoma bola som po rozchode vyhadzovala veci ničila od neho a odniesol si to vankúšik ale ten bol náhoda

autor
25. jan 2023

@janetinka27 na to odvahu nemám úprimne

thereisabear
25. jan 2023

Nejaká diagnóza to bude. Skús psychológa, ak to chceš riešiť.

banyka
25. jan 2023

Mňa by najviac zaujímalo, čo si spravila keď si ho rozrezala nožom ??? Zašila ??? 😲

banyka
25. jan 2023

Mne ešte napadlo, že keď ho nedokážeš vyhodiť, tak ho aspon skús odložiť. Niekde v izbe, napríklad na poličku. Že síce ho budeš mať, ale nebude po ruke.. Bude iba niekde vystavený .

ckocka
25. jan 2023

Čakala som ešte srdcervúci príbeh o nejakom domácom zvieratku, ale zavraždený smradľavý vankúšik je asi neprekonatelný.

llucciaa
25. jan 2023

zvláštne, akože lipnem aj ja na niektorých veciach, ale mám to skôr ako pamiatku, spomienku alebo niečo také, vôbec nie takéto ako si písala, toto mi normálne nepríde, ale je dobrý začiatok to, že si to uvedomuješ 😉

rurutiax
25. jan 2023

Prečo všetci ignorujete fakt, že rozrezala vankúš nožom? Takáto fixácia nie je zdravá a je akurát tak hodná návštevy odborníka. Keď budeš mať raz partnera, ktorý ťa naštve, urobí ťa smutnou, tak ho tiež rozrežeš nožom?🫣

taminka1986
25. jan 2023
malacibulka
25. jan 2023

Nie je normalna ani ta fixacia ani nicenie veci, bez ohladu na emociu. Sipim ze tam toho bude viac. Cim skor si zajdi k lekarovi, podchytis si diagnozku a predides problemom.

januska12323
25. jan 2023

Škoda, že ti ho doma neschovali v detstve, pár dní by si porevala a bolo by po probléme. Oper ho a daj do krabice pod posteľ. Budeš vedieť, že je tam ako spomienka na detstvo a keď ti bude smutno vytiahneš, pomojkáš a dáš nazad.

autor
25. jan 2023

@banyka spojila zicherkami a zasila

autor
25. jan 2023

@lucka_ke pracujem z domu a mám ho stále pri sebe

autor
25. jan 2023

@rurutiax to je celkom iná situacia

solange7
25. jan 2023

Rozrezala si nožom vankúšik? Wtf to sú čo sa pohnútky.😀 Máš evidentne nezdravú fixáciu na predmet.
Z druhej strany ja by som tiež taký smradlavý hnus rozrezala. Akurát namiesto plaču by som ho išla vyhodiť a radovala sa.

ropucha6
25. jan 2023

Aj ja som mala od detstva taku perinku, ale tak co ja viem do puberty bola prec. V tomto veku to uz neznie velmi zdravo

jaskolka
25. jan 2023

Dva problémy. Prehnaná fixácia na vankúš, ktorá ti nedovolí ho ani vyprať, aj keby tam červy liezli a rozrezanie vankúša v afekte a zlosti.
Za mňa určite vyhľadaj pomoc.

barborkabar
25. jan 2023

podľa mňa ani jedno z tohto, čo popisuješ nie je normálne a bolo by možno dobré keby si vyhľadala pomoc.
Pretože môže sa toto s tebou viesť celý život a upínať sa takto na veci, z toho nič neplynie dobré.