Chýba mi kamoška

romcici_romcici
16. jan 2019

Ahojte kočky, tak mi je smutno. Nemám žiadnu blízku kamarátku a neviem ani kde ju mám nájsť. Chýbajú mi také tie babské kecy, rozhovory o všetkom a zároveň o ničom. Mám len muža, ktorému keď niečo hovorím, tak nemá moc náladu počúvať, takže je to väčšinou len taký môj monológ. To som dopadla :D

cibulka79
16. jan 2019

@romcici_romcici ahoj a odkial si?

hanka1674
16. jan 2019

Napíš do skupiny svojho mesta, možno sa tam nájde nejaká spriaznená duša na kávu 🙂

romcici_romcici
autor
16. jan 2019

@hanka1674 Ďakujem 🙂

romcici_romcici
autor
16. jan 2019

@cibulka79 žijem v Bratislave 🙂 je tu milion ľudí, ale častokrát mám pocit, že som úplne sama.

cibulka79
16. jan 2019

@romcici_romcici skoda ja z Ke-(...tiez mam ten pocit

sofia1
16. jan 2019

@romcici_romcici deti nemáš?

romcici_romcici
autor
16. jan 2019

@sofia1 mám dcérku malú. Ale chýba mi také porozprávanie sa, pochopenie niekoho, nejaká rada sem tam.

cibulka79
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cibulka79
16. jan 2019

@romcici_romcici ale ak by Ti stacilo popisat a vykecat sa kludne napis-)

sonicka315
16. jan 2019

Ahoj, napis nieco viac o sebe, vek, zaluby a podobne...

17juraj17
17. jan 2019

Tato tema sa tu objavuje tak casto ze som az zhrozeny sucasnou ludskou neschopnostostou nadvazovat osobne kontakty. Boze ludia chodte trosku von a usmejte sa . Viem ze to zakladatelke nijak zvlast nepomoze ale musel som vyjadrit svoj nazor a nemyslim to v zlom.
@romcici_romcici Samozrejme ak ti to aspon ciastocne pomoze kludne napis aj mne . Kavu si sice nedame ale pokecat mozeme.

nelinka2009
17. jan 2019

@romcici_romcici a odkiaľ si?

romcici_romcici
autor
17. jan 2019

@17juraj17 Bohužiaľ je to tak ako píšeš. Ale aj napriek tomu je ťažké to zmeniť. A ďakujem za názor. Každý je dobrý 🙂

veuska2
17. jan 2019

@17juraj17 podla nicku sudim, ze si chlap, a vies pramalo ake je to byt doma s dietatom na materskej. Ak nemam pravdu, prepac. Len sa chcem vyjadrit, ze byt sama doma s dietatom je taky zahul na psychiku, ze kazde mile slovo potesi. Ked je zena cele dni sama doma s dietatom, vsetky socialne kontakty, ktore fungovali predtym sa vacsinou popretrhali. Je jednoduche povedat, chod von, ale ked mas dieta chore, nezmozes nic, ja som kvoli synovej chorobe nebola vonku 3 mesiace teraz a bolo to o drzku. Tiez som pristahovana na dedinu kde nikoho nepoznam, aj sa prihovorim, aj usmejem, ale to uz je aj na tych ostatnych ako sa chcu s cudzimi kamaratit. a tiez to nie je jednoduche, co mam prist na ihrisko kde sa maminy vsetky poznaju, priskocit k nim ako srnka a "caute, podte sa so mnou kamaratit" :D
@romcici_romcici nie som sice z BA, ale ked chces napis, uplne ta chapem 🙂

cibulka79
17. jan 2019

@veuska2 presne si to vystihla,stare kontaky sa popretrhavaju a ked hladas nove pozeraju na Teba ako na divnu...

zooeynka
17. jan 2019

@romcici_romcici dieta mas ake stare?

17juraj17
18. jan 2019

@veuska2 Pravdu mas, chlapec som. Matersku som sice nezazil no choroby som s detmi doma odsedel. Ale taktiez od malicka aj von s nimi chodil a popravde nijak lepsie sa kontakty nenadvazuju ako s dietatom po ruke😉 . Skoro vzdy som si na ihriskách s niekym pokecal. Ono sa staci opytat. To je vase dieta ? Krasne tricko ma. Odkial ho mate....
Na dedine to mas iste trosku tazsie . Tam velmi zalezi aka je tam komunita ale tak cez plot so susedom sa vzdy da pokecat. Tym sa spravy rozssiria po dedine a neskor sa uz prihovoria aj sami ludia...

romcici_romcici
autor
18. jan 2019

@zooeynka dcérka má 3 a pol roka 🙂

romcici_romcici
autor
18. jan 2019

@17juraj17 to áno, na ihrisku stretneš len mamičky a len oteckov. A baviť sa o deťoch sa mi fakt nechce nakoľko od rána do večera na MD máme na krku len to naše dieťatko. Takže ono by to prave chcelo niečo úplne iné a to sa už potom ťažko hľadá.

zooeynka
18. jan 2019

@romcici_romcici a v ktorej casti ba byvas? Kam chodis na ihriska? Moja ma 3 a tiez by sa(aj)jej hodila partacka 🙂

17juraj17
18. jan 2019

@romcici_romcici Jasne ze neustale bavenie o detoch moze byt otravne ale treba niecim zacat a to je prva spolocna tema.... Nemozes zacat debatu na ihrisku tym ze mas tetovanie na zadku alebo peercing v radavke 😀

humajnicek
22. jan 2019

Taktiež odporúčam napísať do skupiny a možno sa nejaká mamička nájde, ktorá bude tiež potrebovať kamarátku 🙂 Držím palce, aby si nejakú spriaznenú dušu našla 🙂