Bojím sa milenca - psychopata

anicka22222
18. aug 2017

Dobrý deň dámy a páni.

Chcela by som Vás popýtať o radu. Som po rozchode, môj vzťah s bývalím trval 6 rokov. Rozchod som chcela ja, keďže náš vzťah už nebol vzťahom z lásky, ale zo zvyku. Po rozchode, som sa vyspala s expriateľovým vzdialenejším kamarátom. Chcela som chvíľkové uvoľnenie napätia, zábavku, odvrátenie od myšlienok. No toho chlapa-milenca som nepoznala tak dobre, resp. prezentoval sa ako frajerík čo chce iba sex a dovidenia, žijeme si vlastné životy. Toto som chcela aj ja. No zvrtlo sa to až tak, že sa ho dnes až bojím.

Samozrejme, išla som s ním potajomky vonku- no nič sa nedialo ešte. Ale ďalšiu, prvú noc ostal u mňa spať a aj sme sa vyspali spolu. Zaľúbil sa. Vyspali sme sa dokopy 2x lebo potom som ho spoznávala, že teda fakt nieje taký, aký sa prezentoval. Nalepil sa na mňa, od rána mi vypisuje- čo robím, kde som... že mu chýbam, že má chuť, chce u mňa spať blablabla.. dohodli sme sa, že o tých našich radovánkach sa nikto nedozvie- ja to nechcem kvôli bývalému a našim kamarátom (vážim si ho a nepozná ma takú- síce ani ja seba) a milenec to nechce kvôli tomu- že ako by na neho v dedine pozerali.
Vyhráža sa mi, že keď vypije, rozviaže sa mu jazyk;
večer mi stojí pred bytovkou, vraj nemá kde spať, že bude spať v aute;
hovorím mu aby išiel domov, zazvoní mi i tak v noci, príde hore a očakáva že ho pustím do vnútra;
robí zo seba chudáčika, že už dlho žiť nebude;
vymýšľa si hlúpe dôvody, aby sa somnou stretol lebo mi musí niečo povedať;
stále mi príznakuje že dodržiava svoj sľub, že mi nebude vypisovať ako keby potom čakal nejakú odmenu či čo;
naschvál píše môjmu bývalému, vozí sa s ním a smeje sa mu do xichtu rovnako, ako mne keď som ho poprosila, aby sa takto nesprával;
chodí po dedine keď som u kamarátky, čaká pokým sa pohnem a idem domov a nenápadne sa somnou stretne pred bytovkou, že "iba bral domov kamaráta".

Je na mne až závislí. Povedala som mu, že sa ho bojím, jeho správania. Pripadá mi, ako keby mal v hlave nejaký ideál ktorý prežíva aj napriek tomu, čo mu hovorím. Jeho bývala si ho zablokovala, všade-kde sa len dalo. Už aj viem prečo. Je labilný, urážlivý, nevyspytateľný.

Bojím sa, že keď ho už rázne odmietnem, zablokujem, resp. keď sa uvedomí že nieje všetko tak, ako on chce mi podrazí nohy a všetko povie okoliu (možno aj domyslenejšiu verziu). Prosím Vás, ako s ním bojovať? Aký krok by bol správny? Už som dávno oľutovala svoje činy, chcem sa od neho dištancovať.

lilyianka
18. aug 2017

@anicka22222 najucinejsi sposob je ignoracia....nezdvihat,neodpisovat,nerozpravat sa snim a absolutne nereagovat...jeho to casom prejde...ci vsak o mesiac,polrok alebo rok netusim....

anicka22222
autor
18. aug 2017

Plánujem to, no sa bojím že motyka vystrelí v ten nesprávny čas lebo to nebude vedieť pochopiť a bude sa mi chcieť pomstiť :/

mimi1237
18. aug 2017

@anicka22222 ignorovat ,nekontaktovať a ziadne plane nadeje nedavat ,mozno si mu nechtiac dala pocitit ze ma u teba sancu.Do bytu nepustat,nelutovať ho.

vroni
18. aug 2017

@anicka22222, nechapem, cim ta akoze vydiera. Ze to povie exovi? Tak povie. Ex je ex, vztah skonceny, mite ti byt hlboko ulradnute, co si o tom bude mysliet. Ty si sa s debilom vyspala, on sa s nim kamarati. Nemate si co vycitat.

mimi1237
18. aug 2017

@anicka22222
a neboj sa ho ,aby ho nenapadlo vydierat ta tym co medzi vami bolo,pri vyhrazkach ze to da eteru hraj ze ti to jedno ,nech nema pocit ze ma zbran v rukach.
a keby nahodou tak kasli nato :wink kazdy robi chyby ------

anicka22222
autor
18. aug 2017

@vroni Bohužiaľ dosť mi na tom záleží aby to nevyšlo na povrch, lebo ťažko znášam pletky a povedzme si pravdu, ľudia to ešte pekne prifarbia a polka dediny o mne bude blbosti rozprávať.

anicka22222
autor
18. aug 2017

@mimi1237 bojím sa, že keď sa budem tváriť že "rob to chceš, povedz keď chceš" on sa tomu nebude brániť, lebo teoreticky sa s tým pochváli..

janinah
18. aug 2017

nechápem ,a to dvom veciam...najprv sa s niekým vyspať a potom až ho spoznávať,no,dnes je to asi moderné,ale potom sú z toho aj také problémy....a za druhé- čoho sa bojíš? však nech vie celá dedina,že s ním spíš,no a čo sa stane? si slobodná,nezadaná,môžeš sa strtávať s kým chceš....

anicka22222
autor
18. aug 2017

@janinah no neviem či to je moderné, no stalo sa to situačne, keďže môj predošlí vzťah skrachoval aj v sexe.. proste bolo s kým, bolo kde a teraz som padla z kaluže do blata

janette321
18. aug 2017

@anicka22222 ved aj tak to rav vyzvoni . Nieje jedno ci teraz alebo neskor ? To sa s nim dovtedy chcete na tajnasa stretavat ? A ak sa budete stretavat aj tak si to ludia domyslia ...

pivonka6
18. aug 2017

Keď to všetko o vás porozpráva, ty povedz, že to nie je pravda, že sú to jeho výmysly, že ťa chce a keďže ty ho odmietaš, takto sa ti msti. Bude to tvrdenie proti tvrdeniu.

mimi1237
18. aug 2017

@anicka22222 ale no ,podla mna sa nato vazne vykasli ,jeho ignoruj ,raz musi dat pokoj,ostatne nech je ako chce ,už to aj tak nevratis ,plus mozes spravit tak ako pise pivonka6,ze to bude slovo proti slovu..do buducna sa aspon ponaucis 🙂

deti95060810
18. aug 2017

dedinský čávo....ako sa patrí.😀

vroni
18. aug 2017

@anicka22222, no, kazde cudo tri dni trva. Nech vyzvoni, ludia ta poohovaraju tak ci onak a mas to za sebou. Urcite lepsie, ako sa nechat vydierat psychopatom, len aby “nikomu nepovedal“. Uz si velke dievca, moze ti byt srdecne fuk, co si o tebe mysli tetka z horneho konca.

pininka
19. aug 2017

Podla mna ho predbehni, ex by som to sama povedala,tak ako si to tu napisala,boli ste rozideni, chcela si len uvolnenie. Chapem ta uplne, nikto nemoze povedat ze sa v takej situacii nevyskytne. Ostatni ludia ti mozu byt ukradnuti, tiez byvam v malej dedine ale som z mesta a prve roky som bola v soku, co sa tu vie povymyslat a ako riesi kazdy kazdeho. Stale som sa snazila s kazdym vychadzat, ale prisla som nato,ze sa to neda. Niektori su svine aj budu,uz to neriesim.

juliet86
20. aug 2017

Pozri. Vyspala si sa s nim po rozchode az.... moralne jedinu chybu si spravila ze si ho nespoznala... prestan sa bat dediny. Ked je debil vymysli si hocico a ludia casto ohovaraju aj na zaklade nicoho...
Pozri ak sa neidosobnis moze ta takto natahovat vecne..... bud rada ze z tej noci nema tvoje nahe fotky toho by som sa bala viac. . Ak ti mozem poradit:
Spoj sa a porad sa s jeho byvalou
Vsetok kontakt nahravaj archivuj fot ak by si skoncila na policii.
Ak mas otca brata bratranca uja ineho blizkeho muza.... nech je v byte s tebou. Hentoho fasingera pust dovnutra a tvoj muzsky rodinny prislusnik nech mu to vysvetli velmi dorazne.
Drz sa. Moj byvaly ked som sa s nim rozisla mi napisal sms zbohom a predavkoval sa liekmi..... prezil to. Nedaj na vyhrazky

dilino
20. aug 2018

po každej akcii pride reakcia čo si čakala jasné že ťa zastrašuje lebo nieje po jeho a nepoznáš ho a máš s nim sex no to tiež si urobila chybu a teraz ako to napraviť lenže už cesty späť niet pekné sa od ňeho drž nechod kde chodi on a nahody neexistuju dalo sa to čakať ked si vedela ako to je postraš ho policiou a ked neprestane nahlas ho normálne že ťa obťažuje.

rakywanda
20. aug 2018

@anicka22222 no našiel tvoju slabinu...

kvetinka75
20. aug 2018

@anicka22222 a čo keby si sa tvárila že sa nič nestalo že si to vymýšla? Bude to tvrdenie proti tvrdeniu. Možno mu to ani neuveria. Má dôkazy? Nemá. Tak kašli na to.

linddi
20. aug 2018

Vykašli sa na ľudí, nech si hovoria čo chcú... ty sa ho musíš zbaviť. Nereaguj na neho, neodpisuj, nevšímaj si ho. Ak ťa bude obťažovať, normálne zavolaj políciu. Hlavne nech ti dá pokoj. Ja viem, ľahko sa to píše, ťažšie koná, no poznám jednu babu, čo mala tiež takéto problémy s chlapíkom a poviem ti, nie raz volala na políciu. Chalan bol trošku aj na hlavu a liečil sa. Možno aj tento je zrelý na psychiatriu, keď sa takto chová. Držím palce🍀

monika2012
20. aug 2018

Baby, veď to je rok stará diskusia 🙂

linddi
20. aug 2018

@monika2012 aha :D, tak možno keby autorka napísala, ako to dopadlo
@anicka22222

anicka22222
autor
9. jan 2019

@linddi Nakoniec pochopil, ale musela som ho zablokovat vsade (doslova) lebo nasiel si ma. Uplny ignor aj ked vselico vypisoval a nakoniec ho to chvalabohu asi unudilo 😂