Dobrý deň. Už asi tak 2- 3 týždne počujem často aj v noci niečo klopkať , búchať . No dnes v noci som už počula aj strašne taký desivý nevysvetliteľný zvuk zo skrine akoby tam bol niekto chrápal. Máte niekto aj vy takéto podobné skúsenosti ? Môže to byť ten duch ? Čo robiť , v prípade ak to je duch ? Prečo je práve u mňa ?
Ďakujem vám veľmi pekne .
Neboj sa. Ak nemozes zaspat kvoli tym zvukom, skontroluj to a povedz si, ze strach ta nemoze premoct, ze tvoja laska k rodine, k okoliu, k svetu je silnejsia a mysli na nieco pekne. Laska ma vacsiu energiu ako strach a navyse pozitivnu. Ten krasny pocit prekona vsetko negativne. A za cas tie veci zmizia. Ver, je to tak.
Klope aj u rodicov na poschodi, je to stary dom, ma cez 100 rokov. Nema to ako byt od susedov, lebo horne poschodie stoji samostatne. Ako keby niekto klbom prsta klopal do steny, vzdy poobede. Duch chodi aj hore-dole po schodoch, pocut kroky, ale aj zavrzga drevo. Neviem, co s tym, nas duch je tam odkedy si pamatam, nerobi zle, respektuje nas a my respektujeme jeho. Iba mi obcas napadne, ci sa pozera, ked sa napriklad prezliekam alebo sprchujem a tak, to je potom divne. Aha, a pes nanho zvykol reagovat, ten duch sa s nim zrejme bavil, lebo pes pravidelne stal v prazdnej hale, pozeral na niekoho nad sebou a vrtel chvostom.
Ak chceš napíš správu, dlhé roky sa ako ,,hobby" zaujímam o nadprirodzené veci, keďže u nás doma tiež strašilo... Dôležité je sa nebáť
🤦♀️🤦♀️🤦♀️Duch to nie je. Duchovia neexistuju. Iba poslabsi jedinci si takto vysvetluju niektore veci.
To moze byt absolútne hocico, nemusi to byt duch. Napr u nas pocut kroky na povale, ako keby tam niekto chodil, ale pocut to len vtedy ked fuka velmi vietor. Proste to tadiaľ niekde prefuka a takto to počujeme dole.
Skus si všímať, ci to nemoze byt takto nejako spojené s počasím - ci to nie je pocut len ked fuka, prsi, alebo cokolvek. Ono to bude mat velmi jednoduché vysvetlenie, len je treba trochu viac popatrat 🙂
O dilatacnych pohyboch pevnej hmoty su uz pocula?
Ale zas na druhej strane, preco by duch chrapal v skrini, ked si moze aj inde pohodlnejsie pospat?
@viestta pozor, aby si nelahol na niekoho, ked si bude chciet odpočinut..sa zobudiš v noci, ze niekto neviditelny na tebe leží a chrápe
@karolinakr ja neviem ake zvyky maju duchovia. Zatial som ziadneho nestretla, ale byt duchom, tak si lahnem niekde kde je mi pohodlne a nebudem spat medzi kabatmi na stojaka ako tajny milenec 😀
@stanulienkat to ze si ho nevidela nie je dokaz, ze neexistuje 🙂
@katulienkax 🤦♀️
najskor by som vylucila racionalne priciny a hladala stopy po hlodavcoch, hmyze, cvrcky a cikady vedia narobit dobry hluk, az potom by som to zvalovalana ducha.
No môj ty bože. 🤣🤣🤣🤣21 storočie a im v skrini chrápe duch. 😁
Podľa mňa je to nejaké zviera. Duchovia nebúchajú ako šibnutý a určite nevydávajú divné zvuky zo skrine. Ja verím na zlé energie, mám doma bielu šalviu a pravidelne vydymujem dom. Ale to je skôr zlý, zvieravý pocit a bojím sa bez príčiny...Vtedy viem, že je čas to očistiť 😂
Nám sa dostala na povalu kuna a klopkalo a búchalo to v jednom kuse v noci
A nemôžeš to počuť suseda?
Nie nemôže to byť zvuk od susedov. Dnes v noci som pri tej skrini videla aj nejakú postavu vysokého muža.
Tak je to duch.
@najslonik Ono kvôli takým vtipným príhodám ako je popísaná vyššie si z toho ľudia robia srandy. 😄
V skutočnosti je to trochu menej vtipné, menej strašidelne ale zároveň smutné ak nejaká duša z nejakého dôvodu (nevyriešená minulosť, dlhé lúčenie sa) sa nevie odpútať od Zeme a posunúť sa inam. A iný typ bytosti, než ľudí, tiež nespôsobuje vyššie popísané tragikomédie 😄
Zavolaj miestneho kňaza nech ti posveti dom,alebo skus bielou šalviou očistiť dom od negatívnej energii.Ja som počula tiež klopanie kade tade,raz na chladničke potom na sklenej fľaši ako keby kovom niekto zaklopal a potom pod posteľou a to počula moja mama aj deti keďže sme sedeli večer v spálni a dívali sa na film, nakoniec keď mi bývali zavolal a povedal ze nedávno zomrel môj švagor o com som nevedela tak až vtedy to prestalo,teraz viem ze sa prišiel takto rozlúčiť.
aaa tak na toto ja moc nie som, prepac. neverim, ze by sa nieco take mohlo diat
Daj sa do skupiny duchovno, nadprirodzeno take nieco a medzi nebom a zemou. Tam ti poradia
Kúp kvapky proti chrápaniu a postav ich do skrine, chudák duch si ich nemá ako zaobstarať.
no uz vidim chrapajuceho ducha... 😀