Anjelské čísla - rada

29. aug 2022

Ahojte , uz viac ako 2 tyzdne pozorujem , ze vidim rovnake cisla na hodinach ako napr 21:21 , 22:22 , 20:20 a tak dalej je tych cisel vela . Neviem ci to su len nejake povery co sa pri tych cislach pisu alebo , zeby naozaj nejake znamenie ? Nedavam si nacas aby som sa na ten cas pozrela alebo , zeby to bola nutnost ale proste len tak sa kuknem a vidim rovnake cisla , ma s tym niekto skusenost ? Pripadam si uz ako blba , stale myslim na jedneho chalana bodaj by to s nim malo dobry suvis ale bohvie 😅Chcem upozornit ak s tym niekto nema skusenost alebo by mi tu mal davat rady ako “zajdi k psychologovi” tak poprosim ziadny komentar ! Dakujem

lindous
29. aug 2022

My sme minule na jednom seminári počítali aká je pravdepodobnosť, že keď sa človek pozrie na hodinky bude tam aspoň raz za deň takýto čas a s tým koľkorát sa priemerne človek pozrie počas dňa na hodinky (nepamätám si presné číslo, ale bolo to veľakrát) je tá pravdepodobnosť dosť vysoká 😅 ak za tým niečo vidíš, tak si to viac uvedomuješ a vnímaš, zapamätáš si, že sa ti to stalo a to, že si sa medzitým pozrela na hodinky 20x a nič zaujímavé, ide do úzadia ... mne sa to deje teda tiež často, vždy si zo zvyku poviem, že niekto na mňa myslí, ale neverím na to naozaj

janetinka27
29. aug 2022

nepisala si tu nedavno? tie cisla nic neznamenaju. cisla vymysleli kultury. keby si mala hodinky s rimskymi cislami, tak by na nich bolo nieco ine

autor
29. aug 2022

@lindous Dakujem moc !
@janetinka27 Dakujem a nie nepisala som .

surama
29. aug 2022

Ahoj, moj manzel mal nieco podobne, ale s cislom 444. Nebolo to s casom, ale velakrat(cca 10 mozno?) v priebehu asi jedneho alebo dvoch mesiacov sa niekde stretol s 444. Aj potom pozeral na nete, ci to nieco znamenalo a nakoniec sa to aj splnilo ☺️

interjection27
29. aug 2022

Číslo 222 akoby symbolizuje to, že vo vašom živote nepotrebujete zatiaľ žiadne usmernenie, alebo jednoducho: ,,na správnom mieste v správnom čase" ... všetko sa vám deje z nejakého dôvodu 😉