Ahojte , uz viac ako 2 tyzdne pozorujem , ze vidim rovnake cisla na hodinach ako napr 21:21 , 22:22 , 20:20 a tak dalej je tych cisel vela . Neviem ci to su len nejake povery co sa pri tych cislach pisu alebo , zeby naozaj nejake znamenie ? Nedavam si nacas aby som sa na ten cas pozrela alebo , zeby to bola nutnost ale proste len tak sa kuknem a vidim rovnake cisla , ma s tym niekto skusenost ? Pripadam si uz ako blba , stale myslim na jedneho chalana bodaj by to s nim malo dobry suvis ale bohvie 😅Chcem upozornit ak s tym niekto nema skusenost alebo by mi tu mal davat rady ako “zajdi k psychologovi” tak poprosim ziadny komentar ! Dakujem
nepisala si tu nedavno? tie cisla nic neznamenaju. cisla vymysleli kultury. keby si mala hodinky s rimskymi cislami, tak by na nich bolo nieco ine
@lindous Dakujem moc !
@janetinka27 Dakujem a nie nepisala som .
Ahoj, moj manzel mal nieco podobne, ale s cislom 444. Nebolo to s casom, ale velakrat(cca 10 mozno?) v priebehu asi jedneho alebo dvoch mesiacov sa niekde stretol s 444. Aj potom pozeral na nete, ci to nieco znamenalo a nakoniec sa to aj splnilo ☺️
Číslo 222 akoby symbolizuje to, že vo vašom živote nepotrebujete zatiaľ žiadne usmernenie, alebo jednoducho: ,,na správnom mieste v správnom čase" ... všetko sa vám deje z nejakého dôvodu 😉
My sme minule na jednom seminári počítali aká je pravdepodobnosť, že keď sa človek pozrie na hodinky bude tam aspoň raz za deň takýto čas a s tým koľkorát sa priemerne človek pozrie počas dňa na hodinky (nepamätám si presné číslo, ale bolo to veľakrát) je tá pravdepodobnosť dosť vysoká 😅 ak za tým niečo vidíš, tak si to viac uvedomuješ a vnímaš, zapamätáš si, že sa ti to stalo a to, že si sa medzitým pozrela na hodinky 20x a nič zaujímavé, ide do úzadia ... mne sa to deje teda tiež často, vždy si zo zvyku poviem, že niekto na mňa myslí, ale neverím na to naozaj