Ako zistím, kto je druhý záujemca o objednané šaty?

majulino
16. júl 2013

pytala som sa vo svojom fotoblogu aj na mojej svatbe no zial mi nik nepomohol tak skusam aj takto. Ako zistim kt6 je druhym zaujemcom o saty ktore som si objednala? Zaplatila som ich hned na druhy den mala mamka peniaze je to uz 5 dni a ona sa neozyva inzerat nepozastaveny a ja sa obavam o svoje peniaze

sissy27
16. júl 2013

@majulino tak toto asi nezistíš, jedine cez admina, ale pochybujem, že ti poskytne takú info...a 5 dní, ak zoberiem do úvahy nedávny víkend, plus dovolenkové obdobie, nie je dôvodom na paniku...

majulino
autor
16. júl 2013

@sissy27 zial je su to moje svadobne saty. A svadba je o 11 dni. Potrebujem k nim este dopasovat doplnky a topanky. Cely problem je v tom ze vo stvrtok mi napisala mam peniazky ale inzerat nepozastavila a to sa mi vidi divne

sissy27
16. júl 2013

@majulino s tým nepozastavením inzerátov by som to nevidela tak tragicky, ani ja to nerobím okamžite...
ale každopádne by som sa pre istotu poobzerala po druhých šatách, nie na nete, ale niekde, kde budú k osobnému odberu (požičovňa, salón)

linda20111
16. júl 2013

@majulino pytaj si od nej telefonne cislo, cez telefon ide vsetko rychlejsie ako cez internet. asi ta predavajuca nieje taka internetova maniacka ako my tu niektore co sme tu kazdy den :D :D

aristka
16. júl 2013

@majulino určite by som žiadala peniaze späť a choď do salóńu niečo nájdeš aj na poslednú chvíľu,ak nevráti rieš to s admonom a políciou

majulino
autor
16. júl 2013

@aristka na policiu ta suma nieje je to iba 14 e mrzi ma len ze som sa asi dala oklamat.

majulino
autor
16. júl 2013

@linda20111 ani ja niesom maniacka no ked mam zaujem nieco kupit alebo predat tak sa pridem pozriet minimalne vecer a neprerusim komunikaciu ked mi nabehnu peniazky. To predsa vzbudzuje rozne pochybnosti

ivett1
16. júl 2013

@majulino ahoj, ako si si dala poslať tie šaty?... ak by ti ich poslala ako listovú zásielku doporučene 2.tr. v piatok, tak dnes by si ich mohla mať....v priebehu dňa...sobotu a nedeľu nerátaj - pošta balíky ani zásielky nedoručuje, len na niektorých pobočkách pošty "zbiera" t.j. zásielku môžeš poslať aj cez víkend, ale fyzicky odíde až v pondelok ....
ak by to poslala ako balík 2 tr. tak šaty budeš mať až zajtra...skús jej napísať správu, že za 10 dní sa vydávaš a nutne tie šaty potrebuješ, aby ti dala vedieť, čo sa deje, aby si sa mohla zariadiť ...
PS: mohlo sa stať, že ich ešte dala vyčistiť a až potom poslala ... a nepovažuje za nutné ti o tom písať...preto meškajú... a má nejaké hodnotenia? ... ako predávajúca? ... a komunikuje v krátkych správach (vo svojom fotoblogu?...) ... to, že nepozastavila šaty, ešte nič neznamená ...😉 aj ja to niekedy robím, keď má kupujúca málo hodnotení...alebo nemá žiadne hodnotko, prípadne nie je registrovaná ...

majulino
autor
16. júl 2013

@ivett1 neviem ako ich posle postovne bolo v cend. Na svadbe nema ale tu na konikovy ma 21 kladnych od kupujucich fotoblogy prazdne. Zial neodpisuje mi vobec. Vycistit asi nie kedze to niesu typicke svadobne saty nakolko v ten den krstime syna a neter. Bude to mala neoficialna svadba

ivett1
16. júl 2013

@majulino skús jej napísať IP... alebo ju oslov cez hodnotenie (napíš jej do hodnotenia, aby sa ti ozvala...na toto by mohla zareagovať...) pri inzeráte so šatami...