Ahojte. V juny ideme sesternici na svadbu a jedna zo sestier si kupila saty. K satom kupila aj taky kozeny opasok ale nevieme sa zhodnut ako ho zaviazat aby sa neodviazal a ani nevyzeral skaredo. Viete niekto pomoct? Prikladam foto
Ja by som ho tam nedala, nehodí sa to k satam
Ten opasok je čistý hnus
Bez opasku, a ak, tak nižšie, takto to robí postavu skaredsou
@ehja129 nerobí peknu postavu. Buď bez neho alebo nejaký jemný tenký 1cm kozenya mohol by ladiť s topankami napr
tenučký, jemný opasok. tento nie. nehodí sa štýlovo a deformuje postavu.
Ja by som odporúčala každej žene najprv preštudovať, aký typ šiat sa im hodí k typu postavy a na základe toho potom kupovať, lebo keď šaty nie sú vhodné na daný typ postavy, potom to nezachráni ani opasok ani doplnky ani nič...šaty jednoducho boli v tomto prípade zlou voľbou. Nič v zlom. 🙊
@ehja129 no myslím si, že on bude vyzerať škaredo nech ho zaviazete akokoľvek.
A spolu s tými šatami už vôbec nie, ani šaty nevyzerajú pekne, konkrétne na tej osobe na fotke, určite by lepšie vyzerala v strihovo iných šatách a už vôbec by ste tam nemuseli trepať tu zlatu rarohu.
Svadba je veľká udalosť, každý sa snaží vyzerať dobre a pekne, tak snáď si vezmete niečo z komentárov.
No ja mam vyse 40, tak hladam nieco primerane
Tieto som mala naposledy v kostole😅
Šaty super a opasok keď už tenucky
@lenagu čo je to primerane? Ved si MLADA. Moja mama ma cez 50, ale má doma také prekrásne šaty moderné čo mala na svadbách a plesoch.. a toto bodkované no to neviem ani čo na to povedať.. a keď už tak sa vyrovnaj, daj dole to bolerko či čo to je to sa nosilo pred 15rokmi, vysoké topanky..
Diky baby, toto inac vobec nie je moj styl, mala som saty raz na konfirmacii v kostole, myslela som ze ich este vyuzijem, staly dve stovky🙄topanky vysoke nemozem, manzel je mensi, bol by pri mne ako trpajzlik.
@lenagu ak nechceš nič výstredné a nechceš veľmi investovať, tak skús aspoň takéto niečo, to bude určite lepšie ako tie tvoje kostolné bodkové. To sú prvé šaty, ktoré mi vyhodilo na bonprix, ale určite sú schopnejšie:
https://www.bonprix.sk/style/saty-s-prestrihmi-...
https://www.bonprix.sk/style/dzersejove-saty-14...
@ehja129 asi by som to dala bez opasku 😬a keď už s tak určite nie na maslicku len na taký samozatahovaci uzol