Babenky ako to zvladate doma ked je lockdown co robite a atd.... 🙂
@podprsenkovalady ale vsak von sa moze chodit, fungujeme uplne normalne ako sme fungovali predtym.... zase raz otazka ci nema vyznam....
nevidím rozdiel ...normálne fungujeme
uplne normalne
Fungujeme ako vzdy ci je LD alebo nie. Dnes som sa bola prejst normal v meste vecer.
Fungujeme normalne
@podprsenkovalady aj my normálne fungujeme, vôbec necítim rozdiel, mam pol ročného krpca s ktorým chodím dvakrát za deň von kocikovat! Do potravín, lekárne a drogerky sa moze, to sú pre mňa podstatne obchody, darčeky mam kúpené, už len upratujem a vypekam, keby na mňa odvšadiaľ nevyskakol Matovic, covid a lockdown, ani neviem ze nejaký je
Vcera sme upratala cely byt 🙂 dnes sme spali do obeda potom sme napiekli vanilkové rozky a hrali sa clovece a prave kukame modre z neba ( nepociťujem dako lockdown) lebo sa normalne stretávame kedze moji rodičia su po korone..😊
A co robis, ked nie je?ja nevidim rozdiel a stale nestiham co by som chcela🙂cely rok mi chyba wellnes sauna a bazen, nejaky bowling zabava co sme robili cez vikendy, ale inac nic
Ak by si nevedela, ze je lockdown nic Ti nechyba je to len psychika
Ja musím chodiť von, 5ročný syn je hyperaktivny a ked sa nevybehá vonku bude dupať a skákať po byte - to bude aj tak, ale menej dúfam. A keď bude hlučný, nemusím sa báť korony, lebo ma zabije dolná suseda. 😀
Ako aj bezne ked nieje LD. Ziaden rozdiel, po obchodoch tak ci tak nechodim lebo neznasam nakupovanie a idem len ked uz fakt musim🤣 jedine co mi chybalo za cely rok bol vikend v tatrach, to chodime stale v novembri.
Nam sa kvoli LD dokonca zlepsil rezim, boli sme viac von ako predtym, vymyslame nove veci pre maleho- s wc rolkami (bowling, postavicky), vystrihovanie, rozne hry - namety z internetu....a kedze je praca z domu, popri tom porobim veci, ktore inak nestiham, lebo po praci nevladzem, takze za mna nemam voci LD ani jedno krive slovo 🙂
Ja sa tiez pridavam k tym, ktorym sa zivot nijak nezmenil. Robim vsetko, co som robila aj pred tym a co robit chcem.
Napr. Keď chcem ísť kočíkovať po parku tak môžem ? Lebo čo som čítala tak vychádzky len v prípade.
Uzasny cas s rodinkou...tolko casu,ze sa da krajat😆
@podprsenkovalady ja nepocitujem ziadnu zmenu, je tolko vynimiek zo zakazu vychadzania takze vlastne ako keby ani nebol... my sme uz po korone takze sme boli cez vikend lyzovat... ludi malinko, podmienka ze treba mat negativny test vela ludi odradza... do prirody sa smie, sportovat vonku tiez...
Ani my lockdown nepociťujeme. Manžel robí od marca z domu, ja už chodím do kanclu, naučila som sa kváskovať, vianočné darčeky neriešime - dávame si ib drobnosti, takže ani v tomto nie sme obmedzovaní, voľný čas sme trávili aj pred koronou a aj teraz v prírode. Moju rodinu mám ďaleko, takže sme sa stretávali zriedkavejšie aj predtým.
...aký lockdown?
dnes prisiel domov drahy konecne bol v separacii v cechach
tak sa pokusime o dalsieho krpca
dakujeme babenky za vase odpovede 🙂 mam lepsiu naladu vdaka vasim dobrym nazorom 🙂
@eliz33 drzim palce ❤
@evkakozickova a co by si nemohla, ja chodím normálne po meste, stretnem x hliadok a nič
Že vraj je to brane ako starostlivost o blízku osobu a už chcem vidieť polisa, ktorý by ti dal pokutu za to, že si šla s dieťaťom na čerstvý vzduch, jedine ak by bol idiot
ja ako introvert sa tesim z celej tejto situacie, kedze nikam nemusim ist (konecne nemusim vymyslat vyhovorky) a cely cas mozem byt doma :D pre mna vyhra..ale mame pri dome les, tak tam som kazdy den hodku dve na prechadzke...takto by som to brala uz stale :D
Vieš čo nejak som si na tie obmedzenia zvykla a tak isto aj moja rodina. Trávime viacej času spolu a v prírode, čo beriem kvázy ako plus
Klasika ,ako pres tým...neevidujem žiadny rozdiel.Manzel do práce,Ja domácnosť a deti a v pohode von...bývame na dome takže nieje problém...
Ja som kupila starší keyboard a začali sme sa učit hrát na klavír a je to super. Mame mesiac za sebou a vsetkym nam to ide - vieme zahrat piesen duoma rukami. Inak sa u nas sije, vysiva a mame aj zajaciky takze programu je dost - deti im cistia a dokonca ich ucia skakat kralici hop 😀 nie je dovod davat hlavu do piesku, ideme dalej a uzivame si zivot
Uz som z toho na nervy!Nic nestiham!pracujem z domu na plny uvazok,k tomu 2 male deti, varit,upratat, domace ulohy so starsou,poobede vkuse nejake TELCO s 2 deckami doma-otras!som rada ked je 20hod a vsetko spi!!! Najviac ma stve, ze nevidim rodinu, zavrete restiky a chybajuce dovolenky v kransnych hoteloch ☹ Som zvedava ci bude vobec lyzovacka mozna!!
Ahojte baby takže LD trva do 10.1? Ale ak do zajtra nepredĺžia núdzový stav tak konci zákaz ?? Dobre to chápem?
dobre , robíme veci čo sme chceli robit a nestihalo sa, vždy sa najde čas, teraz učim hrat najmladšie čierneho petra