Ako sa dostať do telefónu, keď ma displej na heslo?

16. apr 2024

Ahoj.
Prosím, vie mi tu niekto skúsený poradiť ako sa dostanem do telefónu, keď má nastavené heslo na odomknutie obrazovky? Ďakujem.

cyberk
16. apr 2024

Natukaj to heslo a si tam 😂 fakt si myslis, ze ti tu niekto napise ako sa naburat kamaratovi s vyhodami do mobilu ? 😂

markusrasford
16. apr 2024

@nemožné

autor
16. apr 2024

@cyberk
Nie, manželovi ktorý ma klame

laurita285
16. apr 2024

Vykoumať heslo zas nie je taký problém, stačí sedliacky rozum a trocha pozorné oko :D

mmoni89
16. apr 2024

Na heslo ho ma prave preto aby si sa nedostala😀

tykat
16. apr 2024

ved nech ti ho odomkne, urcite nema co skryvat 😀

autor
16. apr 2024

@laurita285
@mmoni89
To mi je jasné, nie som žiadna chudera, ktorá mu tam ložiská. No náš vzťah sa zmenil a môj muž ma klame. Po dobrom mi ho neukáže a ja potrebujem konečne poznať pravdu

sense
16. apr 2024

Ak vieš ze ta klame nie je čo riešiť, ak tvrdí že neklame tak nech ti odomkne telefón

autor
16. apr 2024

@sense
Práveže neodomkne. Je to firemný, ktorý mal mimochodom donedávna odblokovaný a zrazu ho zablokoval. Začal na ňom vypínať zvonenie, keď je doma a keď mu príde správa, má to nastavené, aby ju neukazovalo na pozadí

sense
16. apr 2024

Tak myslím ze je jasne ze niwco skrýva a nechce aby si to vedela.... Už nie je čo riešiť

dadis
16. apr 2024

Srobovakom 🤣🤣
@sense suhlasim, pri takomto spravani by som sa ani neunuvala do telefonu pozerat..@autorka ako hy si konala, ak by si nasla v jeho telefone dokazy o nevere?

autor
16. apr 2024

@dadis
Zbalila ho, vyhodila mu veci pred dom a mohol by si ísť, kde doteraz písal...

minenkak
16. apr 2024

A načo chceš ísť do toho telefónu ,keď ťa klame,však to je uplne zbytočne

autor
16. apr 2024

@minenkak
Lebo všade sa hrá na dokonalého otecka a manžela...

tenerifka
16. apr 2024

Zena, maj hrdost….

svetlonos
16. apr 2024

A dom je tvoj, ked by si ho vyhidila?
Vezmi jeho telefon a zavolaj mu, zdvihni - telefon odblokovany 😉 Niet zac.

autor
16. apr 2024

@svetlonos
Takto to ide? Lebo cez iphone sa to tak nedá. Ale on má firemny Samsung

zuzanockamt
16. apr 2024

Nehnuteľnosť je len tvoja? Počas trvania manželstva nemôžeš nikoho zbaliť a vyhodiť, aj keby nehnuteľnosť bola výlučne na teba. To by ti hneď vysvetlili kompetentní. Nuž ak má takúto nepríjemnú stíhačku, tak sa moc nečudujem, že pán manžel má zadné vrátka niekde otvorené a mobil zablokovaný. Si ešte užije cirkusu. Aj mi ho je ľúto.

autor
16. apr 2024

@zuzanockamt
Nikdy som stíhačka nebola, ale keď z ničoho nič u chlapa nastane takáto zmena, tak to asi nie je z ničoho nič. Priala by som ti vyskúšať a spýtala by som sa potom, či je berieš fajn

zuzanockamt
16. apr 2024

Autorka
Len toľko - všetko sa dá zvládnuť s nadhľadom, noblesou, bez cirkusu a dobýjania sa do cudzieho telefónu.

diewcatqoo
16. apr 2024

A sakra, ja som ako tvoj manzel. Firemny telefon som si tiez zaheslovala - lebo mi don liezol syn, vypla som zvonenia a nastavila, aby mi neukazovalo spravy na pozadi - lebo mam jednu aktivnu kolegynu, ktora mi nonstop pise na teamse a zacalo mi to nedavno uz strasne liezt na nervy, tak nech nepocujem a nevidim ziadne spravy.
Ani mi nenapadlo, ze by som kvoli tomu mohla byt upodozrievana 🤔

autor
16. apr 2024

@diewcatqoo
Lenze keby to spraví niekto kvôli tomu, čo ty, tak to nemá problem takto jednoducho vysvetliť

svetlonos
16. apr 2024

opytam sa muza, on ma sken ma tvar ako blokovanie telefonu. Minule som mu volala a zistila, ze ho doma zabudol. Tak som zdvihla a tada, telefon odblokovany. On si to dal ale koli malemu, lebo par krat mu ho chmatol a prestavil kadečo.
Keby som mala preto robit scény, tak hotovo. Ja nemam chut, náladu a ani viditelny dôvod pozerat mu telefon. Vecer som mu povedala o mojej akcii, zasmiali snecsa. Ake teda ja som mu ho neluszrovala, len som videla ze pocas hovoru mam pristup k soravam, mailom. Ale naco?
Ja so pozerala jedneho krasneho vecera do telefonu byvalemu. Ten bo ale tak "nenapadny", ze zrazu zacal chodit telefonovat pred dom a posepky, mobil aj na wc a spaval s nim. Raz si vypil, zaspal a telefon pipal o dušu. To uz som ale dlho videla problemy. Tak som ho vzala a citala. No hitova Rosamunde Pilcher, dobru nocku tesim sa uz na teba, kedy sa konecne uvidime zas. Bolo mi stebou .... a babla. To uz bolo ale u mna vo faze rozmyslania, ako to vyriesit financne a koniec. Uz na to ani nemrzelo, len som to vzala ako fakt. Ale nemali sme deti a ja som mala pekne pod 30 rokov.
No tak ti drzim palce nech vsetko dobre dopadne a je to len nejaka blbost a nie nevera

lakebabe
16. apr 2024

No ja mam samsung a ked zdvihnem ostane zablokovaný. Neviem o tom ze by sa odomkol

lakebabe
16. apr 2024

@diewcatqoo inak podobne firemný vypínam zvuk až ma nikto v noci nebudi, a mam ho zaheslovany mam v ňom firemné veci. Ale zas firemný je ideálny na neveru, to nemáš ako odsledovat

egonsk
16. apr 2024

do telefonu sa da dostat srobovakom, alebo naradim na otvaranie mobilov 😉 ... a pokial myslis na odomknutie aby si precitala milostne spravy svojmu frajerovi, tak to ti kolegialne neprezradim 😅

egonsk
16. apr 2024

@lakebabe u nas vo firme je priamo v smerniciach dane, ze firemny mobil aj tablet MUSIA byt zaheslovane a zasifrovane data aj system mat. Plati to aj pre sukromny mobil, ak je na nom konto do firemneho uctu. Zaroven na firemnom je zakaz pouzivania a instalovania neschvalenych aplikacii a samozrejme musia mat nainstalovanu monitorovaciu aplikaciu, ktora sa neda odinstalovat a je mozne na dialku robit reset....

minenkak
16. apr 2024

A veď ako prečo ťa to trápi ,že sa hrá však mu oznam,že sa rozchadzate,dáš na rozvod a je, načo potrebuješ ten telefón

lakebabe
16. apr 2024

@egonsk ono každý mobil z ktorého sa pracuje by logicky mal byť zaheslovany už len pre prípad krádeže aj PC. Ale zas z firemného sa dá pekne podvádzať. Keď si vezmem len môj register hovorov za deň tam by sa hocičo stratilo😄 ale keď sa jej tak urputne brani jej ho ukázať asi na tom čosi bude

autor
16. apr 2024

@egonsk
A to ako?