Predavaju sa vam topanky? Nejaky typ na predaj? Ja by som si tak nekupila, lebo potrebujem vyskusat, no zaujima ma ci vy tak kupujete a co vas presvedci ku kupe. Ci teda skusit predat, alebo vyhodit aj ked su v top stave.
@maca1984 co s nimi urobis ak su naozaj v dobrom stave?
Nie nekupujem, na tom fakt šetriť nebudem. Ak by boli v dobrom stave hodila by som do kontajnera s oblečením, možno ich niekto použije.
pouzite topanky asi len darovat v darovacich skupinach miestnych..
Nekupujem použité topánky. Predať občas predám, ale sú to topánky, ktoré som maximálne odskúšala, takže sú úplne nové. Lebo mladosť pochabost, občas som kúpila aj také, ktoré som v živote nikam neobula, väčšinou lodičky 😁
Mám rovnaký “problém” mám cca 150 párov lodičiek vo veľkosti 35. Niektoré iba 1-2x obuté. Nedá sa mi to predať a ani darovať. Netere majú 40 veľkosť.
Ak sú naozaj v top stave- dávam do kontajnera s oblečením.
dobre vyzerajuce topanky davam do kontajnerov s oblecenim, ale len take, ktore by som bez rozmyslania obula aj ja alebo dietatu. Najcastejsie vyradujem detske topanky, z ktorych dietko vyrastlo. Dospelacke topanky zvycajne koncia a kosi, lebo su nenositelne
Pripajam sa, nosene topanky niekym cudzim by som na nohu fakt nedala. Ak mam minimalne nosene/len odskusane, tak posuniem po rodine a tak.
predavam aj kupujem.. nosime barefoot a ku kupe ma presvedci to, ze na bazare zozeniem aj take, ktore inde neviem zohnat.. a taktiez cena, barefoot je drahy, tak lacnejsi kusok z bazaru potesi, hlavne pre deti, co z toho za rok vyrastu
nosene nekupujem a obnosene vyhadzujem. Ak som zle kupila a neda sa uz s tym nic robit tak sa snazim posunut zadarmo, ale vacsinou nula bodov, takze to ide do kontajnera na charitu.
@reanda co je u teba lacna cena?
Ja by som kupila napr. lodicky a pod. ktore nemam sancu vynosit, mam ich na nohach len chvilku a hodia sa napr. len k istemu stylu. Tenisky ani cizmy a ine by som nekupila. A detom uz vonkoncom, tie potrebuju nove topanocky
Svoje nepredávam, lebo nie som typ, čo by zahadzoval funkčné veci - kúpim a nosím ich, kým sú použiteľné.
Detské predávam ak sú v dobrom stave, v horšom darujem. Deti samozrejme nemajú žiadne kožné problémy. Sama by som takto nekúpila kvôli hygiene, ale sú ľudia, čo nosené topánky kúpia.
najlepšie topánky aké som si kedy kúpila boli z druhej ruky, išla som si pre ne do domu pod hradom či do slávičieho údolia či kde to bolo kam ani MHD spoj nešiel ku jednej architektke, ja som v tom čase bola mladá a chudobná, tie topánky som len videla v obchode a stáli asi 4x toľko koľko by som bola schopná v tom čase zaplatiť 😁 pani ich mala pár krát obuté, asi len v aute alebo čo 😀 a predala mi ich za 10 eur, neverila som že sa nepomýlila a nevypýta si 100e. a čo sa syna týka, tak ten má len 2 druhy topánok - ako z obchodu a ako zo smetiska 🙈 tak tie prvé samozrejme predávam keďže ich nenosil
Ja som predala, aj balerinky, aj tanecne topanky, lebo po porode sa mi zmenila noha. Ale napr lodicky, turisticke topanky a vecerne sandalky sa mi predat nepodarilo, tak som ich podarovala. Cim to je netusim, lebo vsetky boli podobne nafotene aj zmerane a cena tiez nevybocovala
Nosené topánky by som si v živote neobula, ani také nepredávam. Darujem.
nizsia ako za nove 😉
Tak zrejme sa topanky predaju len zriedkavo.
Topanky po inych nenosim. Ja mam dokonca problém aj v obchode skusat po inych,hnusi sa mi to. Topanky ani nepredavam,ani neposuvam. Ale ak su ozaj vo vybornom stave,skus predat. Mozno niekto kupi,ak vyzeraju k svetu. Lebo ked niekedy vidim,ake smatliaky su ludia schoni predavat,rozum sa mi pozastavuje. Predavat sa to asi predava,ked ludia ponukaju.
predala (aj kupila) som uz vela topanok... ale ako pisem, islo o barefoot.. to su topanky, ktore 'nevycaptas' podla vlastnej nohy..
Priznám sa, kupujem. 🙈Ale len značkové lodičky, ktoré sú fakt v top stave. Takto som sa dostala k svojím prvým Louboutinkam. 🥹
@sulavikova a ste v skupine, tu na MK, Zeny s podmernymi nohami? Možno sa niekto nájde na kúpu.
@katie253 nie, nie som. Roky som predávala cez Lioru, ale tá už skončila. Mám toho fakt mega na povale, do charity to nemienim vyhodiť… radšej darujem
Topánky som už predala viaceré, ale v top stave a úplne pod cenu. Ale príde mi to lepšie ako vyhodiť. Treba ich avšak dôkladne vyčistit a pekne nafotit 🙂 Niektoré nové som predala lepšie, tam sa mi aj vratila občas investícia. Deťom kupujem občas z bazáru (sandale nie, len také do ktorých ide ponožka) lebo často predávajú úplne top stav a na jednu sezónu mi príde dať veľa 50eur za topánky pre deti.
Niekedy som ich dávala do zberného koša,ale odkedy viem,kde tie veci končia (pracovala som pre jednu nemenovanú firmu) tak už do tých zberných košov nič nedávam.
Takže buď zachovalé topánky darujem niekomu,koho poznám,prípadne predám/darujem cez bazár. 🙂
Všetky topánky, čo som kedy pridala do bazáru som predala a za krátku dobu, takže ľudia určite kupujú z bazáru. Boli to však lepšie značky a stav skoro ako nový. Takže určite vyskúšaj.
Nekupujem si nosené .
a, hnusí sa mi to
b, potrebujem si " vyšmatlať " podľa svojich nôh
A ani nepredávam nosené.