Ako napísať odvolanie? Poraďte mi

angoracik
10. okt 2017

Pekny aj ked upršany deň. Prosím Vas, vie my niekto poradit?, som už1rok Pn. Požiadala som poistovnu BNP Paribas Cardif o finančni prispevok no dali my odvovodnenie že na moju(M)diagnozu sa to vôbec nestahuje. No pri poistený som nebola o tom upovedomená . Chcem sa odvolat no neviem ake slova a ako sa mam obhajovaj voči tomuto ich vyjadreniu. Ako mam sformulovat odvolanie . Prosím Vas o radu. Ďakyjem za kazdy vhodny komentar a radu.

loginexistuje
10. okt 2017

Toto ťažko poriešiš pri podpisovaní zmluvy si istotne podpisala súhlas s VOP a pokial to naozaj mali vo vylukach poistenia (nepises o aku chorobu ide ale teda poistovne maju dost vela vyluk) tak neuspejes ani s odvolanim.

Pri dovodoch odvolania možeš argumentovať jedine tým, že ťa ich obchodný predajca neoboznámil s podmienkami poistenia ... (čo sa dá napadnúť lebo ty si pri podpise potvrdila ze si oboznamena)

angoracik
autor
10. okt 2017

Teraz som už po operacii platničky .Teda driekovej chrptice. No jeviem to sformulovat to odvolanie. S takymto niečím som sa ešte pravdupovediac nestretla. Neda sa my mic chodit inak by som to riešila osobne. Ďakujem. Za dalšie rady i návrhy.

loginexistuje
10. okt 2017

@angoracik a ktoré poistenie riešiš?

http://www.bnpparibascardif.sk/sk/pid2259/v-eob...

Inak ochorenia chrbtice sú vo výlukách čo som nejaké pozrela

\ ochorenia chrbtice ako i jeho priamych a nepriamych dôsledkov,

takže tam fakt veľmi neuspeješ

angoracik
autor
10. okt 2017

Pôžičkove karty Vub.

angoracik
autor
10. okt 2017

Som normalne v šoku. Po slovensky. Ked vtáčika lapajú pekne mu spievajú. Je to na zaplakanie. A vieš poradit ako to mam sformulovat ?.

sissy27
10. okt 2017

@angoracik a na čo sa chceš vlastne odvolať? žiadaš vyplatiť poistné plnenie z niečoho, čo poistené nie je... treba čítať,, čo podpisuješ a to čo je malými, zle čitateľnými písmenami, tak to aspoň 2x...

angoracik
autor
10. okt 2017

Za to že to chcem skusit , nič nedam , prosím iba o to ako to napísat aby to nebolo len tak od brucha....