Ako je to s kolkami na záverečné skúšky v autoškole?

janika1001
12. júl 2024

Ahojte,prosím vás ako to je s kolkami na záverečné skúšky v autoškole.Plati sa hneď keď idem na testy alebo až potom keď pôjdem na záverečné jazdy?
A ten kolok mi dá policajt a ja mu dám peniaze?
Alebo ako to funguje?
Ďakujem za odpoveď

patka06
12. júl 2024

Kolok sa dáva k žiadosti na skúšky, kúpiš ho napr. na pošte

personality
12. júl 2024

Ja som zaplatila autoškole pred skúškou. Platí sa vždy vopred, až potom ťa prihlásia na termín skúšky.

lennyd23
12. júl 2024

Ahoj. Mesiac dozadu som robila skúšky. Kolok sa kupuje pred testami, kupovala som ho na pošte. Normálne prijdeš k prepážke, povieš že chceš kolok v tej a v tej hodnote (to ti poví v AŠ ) ja som mala v hodnote 25€. Zaplatíš, pani dá listoček, ten donesieš do AŠ, nalepí to na tvoju žiadost. Vybavené. Alebo to može ešte tvoja AŠ spravit tak že kolky nakúpi a ty dáš peniažky im, ale to by ti povedali.

maranco
12. júl 2024

@janika1001 spýtaj sa v autoškole, tam ti nedali info?
dobrá autoškola má v cene kurz prvej pomoci a kolok

patka06
12. júl 2024

@maranco Kolok chápem, ale ako riešia, keď kurz prvej pomoci u nich nerobí?

personality
12. júl 2024

@patka06 zavolajú si človeka ktorý ten kurz urobí priamo v priestoroch autoškoly. Tak som to mala ja.

patka06
12. júl 2024

@personality to viem, aj dcéra tak mala - nebol v cene autoškoly, ona aj ďalší dvaja spolužiaci mali platný kurz prvej pomoci, takže ho nerobili v autoškole

personality
12. júl 2024

@patka06 aha vlastne máš pravdu, tento kurz sme platili zvlášť.

libusak
13. júl 2024

Ja som po poslednej teorii v atoskole zaplati online kolok kartou, instruktor vytlacil a zalozil do mojej zalozky